o 3 ay sonunda da seni bulamayacağını söyliyeceksin tabikide
slm kızlar sevgilim dün gece ilişkimize ara vermek istediğini söyledi ve bu aranın yaz tatilinden sonra biteceğini söyledi.
Nedeni ise 3 ay buralarda olmicak ve tahminim o oralarda rahat durmicak sanırm bu yüzden ara vermek istio.
ama ben hiç bişi sölemedim sizce neden böyle yapıo.
Ne yapmalıyım, ne söylemeliyim ona..
slm kızlar sevgilim dün gece ilişkimize ara vermek istediğini söyledi ve bu aranın yaz tatilinden sonra biteceğini söyledi.
Nedeni ise 3 ay buralarda olmicak ve tahminim o oralarda rahat durmicak sanırm bu yüzden ara vermek istio.ama ben hiç bişi sölemedim sizce neden böyle yapıo.
Ne yapmalıyım, ne söylemeliyim ona..
Mervecim sorunun cevabı sende "sen böyle bir erkekle 3 ay sonra sana döndüğünde (rahat durmayan bir erkekle tekrar kaldığın yerden devam edebilirmisin?)
Mervecim sorunun cevabı sende "sen böyle bir erkekle 3 ay sonra sana döndüğünde (rahat durmayan bir erkekle tekrar kaldığın yerden devam edebilirmisin?)
Hyr tabi ki ama 1,5 yıl birlikte olduğum kişi aklım karışık ne yapıcamı bilmiorm sonuçta hala seviorm ama sizin yorumlarnz en doğru.. .s
Hyr tabi ki ama 1,5 yıl birlikte olduğum kişi aklım karışık ne yapıcamı bilmiorm sonuçta hala seviorm ama sizin yorumlarnz en doğru.. .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?