Kzlar yardm.. :(

mervem8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
69
0
86
İstanbul
slm kızlar sevgilim dün gece ilişkimize ara vermek istediğini söyledi ve bu aranın yaz tatilinden sonra biteceğini söyledi.
Nedeni ise 3 ay buralarda olmicak ve tahminim o oralarda rahat durmicak sanırm bu yüzden ara vermek istio.
ama ben hiç bişi sölemedim sizce neden böyle yapıo.
Ne yapmalıyım, ne söylemeliyim ona..

o 3 ay sonunda da seni bulamayacağını söyliyeceksin tabikide

ooofffffffffffffffffff, ılıskıyı gozden cıkarmıs gelınce ben eglenıp dönunce devam ederız demıs

ama gıdıp orada aramamasından ıyı mı dersek evet ıyı

geldıgınde yıne senle olması dersek
cok buyuk unutamıcagın bı ask degılse tamam de

of ne dersen de döndugunde sana gelmezo (((( uzgunum

bak bak bak. yesinler beeyefendiyi.
açıkgözü oynuyorda,yemezler tabii.
hala ne yapmayalım diyemi soruyorsunuz.
aynen,
arrivederci Roma.
yani güle güle sana.
hayırlı kız tavlamalar tatilinde diyeceksiniz.şakkıdı

canım kesinlikle kabul etme böyle bir şeyi bitirelim ozaman de.sen üç ay onu bekliyceksin o orda keyfine bakıcak.tabi hemen günahını almayalım ama bana durum bu gibi geldi.Üç ay nedir ki bi şeklde görüşürsnz irtibatı kesmezsiniz sabredersiniz geçer ara vermekte neymiş o askere gittiğinde de sen mi ara verelim diyecen yani

erkeklerin geldigi boyutu görüp midem kalkıyor..bence yol ver gitsin derim..artık utanmakta yok, ne rahatlar..

valla şoktayım ne ya bu böyle
oldu gözlerim dolduuuuu
rahatlığa bak harbiden yaa
3 ay araymış
arkadaşım bırak Allah aşkına ne diyo bu
ahanda kapı işte sapı deerim senin yerinde olsammm

kim bilir kimlerle gönül eğlendircek hatta belki aşık olucak sende saf saf onumu bekliceksin cnm. Ondan erken davran ve ne arası ben bitiryorum de. Altta kalma

Mervecim sorunun cevabı sende "sen böyle bir erkekle 3 ay sonra sana döndüğünde (rahat durmayan bir erkekle tekrar kaldığın yerden devam edebilirmisin?)

Mervecim sorunun cevabı sende "sen böyle bir erkekle 3 ay sonra sana döndüğünde (rahat durmayan bir erkekle tekrar kaldığın yerden devam edebilirmisin?)

ya hadı onu gec kız kabul etse ok dese devam etse,
adamın yıne yapmıcagı ne malum yıne bı zaman gelcek dıcek kı kıza hadı eywallah ben gene gıdergelınce görusuz... ohoo sonu yok bu işin zaten sonu gelmıs de.. -tatlicadiarzu-

Hyr tabi ki ama 1,5 yıl birlikte olduğum kişi aklım karışık ne yapıcamı bilmiorm sonuçta hala seviorm ama sizin yorumlarnz en doğru.. .s

yahu 1.5 yıl neki güzelim yaa benhim 5 yıllık bir ilişkim var bana aynını dese kapı orda güle güle güzelim derim ... Bukadarda büyük konuşuyorum üstelik birde rahat durmicağınıda söylemişssin yani bundanda emin olduğuna göree ee daha ne için kim için neden üzelesinkiii... unutma yaz aşkları çabuk biter ve kürkçü dükkanına dönücek seninki ama kapıyı açık bulamicak.. bu vatandaşş kışın onla yazın bunla der gibi değişik bir ilişki yaşıyor belliki.. yaşı kaç bu vatandaşın öğrenmemde sakınca varmı??

Hyr tabi ki ama 1,5 yıl birlikte olduğum kişi aklım karışık ne yapıcamı bilmiorm sonuçta hala seviorm ama sizin yorumlarnz en doğru.. .s

ne farkeder
isterse 15 yıl isterse 1 buçuk ay beraber olun. bir adam gelip tatil nedeniyle kapalıyız. 3 ay sonra görüşelim derse,ben onun niyetinden şüphelenirim.
şüphelenmem de aslında. ,
o kadar belli ki o niyet.

pişkin erkeklerde ne kadar çoğalıyor gün geçtikçe..

sizde ona aynen şöyleyazıp yollayın: benim midem senin kadar geniş değil. maç mı yapıyoruzda ara verelim mola verelim. bence mola değil son verelim bu ilişkiye sana kız çok bana erkek çok. ama aramızda bir fark var. ben kaliteli olduğum için daha kaliteli bir ilişkiye yelken açabilirim, ama sende 2 gün 3 gün sürünür durursun, dış kapının dış mandalı olarak hayatına devam edersin. güle güle..

birdde ara istemesinin sebebi hasbamın vicdanı. tabi ya, ara verdiğinizde nerde gece orda sabah olacak. istediği şekilde atını koşturacak. vicdanda olmayacak sevgilimi aldatıyorum diye. neden? çünkü ilişkinize ara verdiniz ya serbest herşey. lafın özü: seni aldatıığı psikolijisine girmemek için ara verelim diyor.

ya sana ayrılalım demıs, ayrıllım sonra bırlesırız demıs
sengözlerimebaksanab
düşün bı
tamam askım olur de ıstıyosan

sen de burda cirit at, atmıcaksan bıle gostermelık onla bunla cıkmıs gıbı ol, döndüğünde de gelsın yalvarsın ayrıldırtmaya calıssın senı bakalım olcak mı :)) zorla alsın alabılıosa kaydirigubbakcemile2

ya da tamam de ve ararsa acma umursama yıne aynı kaprısı yap kıymete bınersın anında soyleyım sana, sonra dank eder anaa der ben bu kız ayrılalım dedım tabı gıder baskasına ah saf kafam der kendı kendıne opuyorumnanaktan

dıger ıhtımaldeyse
hayr ayrılmıyoru z dersın
o orda bı yanı sana baglı bı yanı ordakı baska yenı kızlara baglı olarak sana aldatmıy numarasıyla dolanır duruur ılıskınız yıpranır

a.s.

adama bak yaa çok mu uyanık geçiniyo bu
işe bak yaz tatilinde gitcek aşna fişna gelince de ee ama o zaman biz ayrıydık sana ihanet etmiş sayılmam dicek
olduu yolu gösteriverirler adama valla:mymeka:klava:

bak bizde bi müddet aramadık birbimizi ama bizim bi sebebimiz vardı " kavga ettik ve daha fazla kırmamak için birbirimizi sinirimiz geçene kadar ben şöle bi teklif sundum " bi müddet aramaylım birbirimizi" en fazla 1 hafta uzak kalabildik.. tabi bu 1 hafta içerisinde gün içerisinde meajlaşmalarımız sürdü sözüm ona bir biraz aramicaktık birbirimizi :) dedim ya en fazla 1 hafta sürdü şimdi herşey çok şükür yolunda ama.. ortada bişi yokken seninki sana 3 ay gibi bir ara verelim diyorsa ben bunun altında bi bit yeniği ararım, ortada bişi yok ve yaz geldi ee bu genç delikanlımızda kısıtlanmak istemiyor belliki ve üstelik sen bu geönç delikanlıdan henüz emin bile değilsin rahat durmicağından bahsediyorsun tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…