Kzlar yardm.. :(

tatlım bu cok geyık olur ya hem lafta kalır tamamen ne gururu b u dencek sey degıl.
kız sonra pısman olur da dön tamam nolur dö n derse olay noldu bıttı olmaz bu dedıgın :1closedeyes:

Bunu söyleme nedeninde bişey daha var aslında.
hçbir erkekler konuşmiycaksın diyor ne okulda msnde bende ister istemez konuşuyorum benim bütün dediklerim olsun yapılsın dio ama olmaz öle.
sonuçta baska erkekle konuştuysam amacım kötü değildi ki.
Yok kimse yanında oturmicak oturursa kalkicaksın falan çok saçma. :/

çok gzl yazmşsn bnde ona bi msj çkmk istiodm sanırm en doğrusu bu.

bı dakka kıskanıo ondan m ıayrılalım dıo ?

hee askere gıden erkekler kalan kıza bakamam dıye dusunp bırkaıyr ya senınkı ondan galba

oldu ucanım ben kumandayı verim sen yönet beni deseydin :mymeka:
bakkala markete gittiğinde konuşma minübüse binerken konuşma Çok üzgünüm çoook
kişi kendini nasıl bilirse karşısındakinide öyle zannedermiş ve sanırım seninkide sapıkkki böle düşünebiliyo ( ben böle yapıyorum benimkinede yaparlar die düşünüyo sanırsam)

çok saçma ya ara vermekte ne demek öle şeymi olurmuşş öyle bi düşüncesi varsa taviz verme sakın 3 ayın sonunda yeniden başlayamıcanı söle çocuk oyuncağımı bu be aaaa...ara vermek ne demek bi kere hala annlamadımm

zeynep daklumm yeni gençlik böle şekerimm :) maç yapıyorlar yaa sonrada uzatmalara gidicekler...

21 yaşnda.

bı dakka kıskanıo ondan m ıayrılalım dıo ?

hee askere gıden erkekler kalan kıza bakamam dıye dusunp bırkaıyr ya senınkı ondan galba

Dediklerini yapmıomuşum dar gynme,erkklerle knşma, dışarda fzla gezme, makyaj yapma.. yani saçlarımı düzleştirmeme bile karışıo. :/
Beni sürekli sinirlendiriosn sinir olmaktan üzülmekten sıkıldım dedi.

merve yaa seni yönetmeye çalışıyo bu delikanlı yaa seni nasıl beğendi bu a makyaj yapmazken bol giyinirken saçlarını düzleştirmezkenmi beğendi?? neden şimdi kendi istrediği gibi robot gibi yapmaya çalışıyo bu delikanlı ??

hiç diretme üzülmede ve yolllarını ayır...gerçek yüzünü görmüş oldun tatlım mutlu ol buna...
tak sepeti koluna hadi herkes kendi yoluna,naşşş naşş de..bu kadar.... şakkıdı

ciddi manada iğreniyorum artık erkeklerden!!!! klava: klava: klava:

ya tatlım co cok cok kıskanmıs orda senı
tatıle gıdecek senı burda kontrol edemeyecek dıye

yani şöleki tam bu delikanlının yaşındakiler yapar bunları.. Çünkü henüzkiliğini bulma aşamasında kendini kaıtlamanın peşindeler, nerdenmi biliyorum çünkü aynı yaşta teyzemin oğlu var ordan biliyorum canım​

1,5 yıl öncede saçımı düzleştiriodm şmdide öyle.
sçmı düzleştirdiimde ben beğeniorm seni başka kme beğendirmeye çalışıosn dio.
:/
işte bunlar yüzünden dediklerni yabmıomuşm sürekli sinirlendiriomşm onu.

normaldır tatlım benımkı de ne yasaklar koydu bana makyaj yapma
acık gıyınme renklı oje surme msnlerını kapa vs ee yaptık sonunda... yapmayınca terör estiriy kaydirigubbakcemile

merve güzelim hiç düşünme hiç üzülmee senin değil ama onun kaybedeceği çok şey var bundan emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…