pişkin erkeklerde ne kadar çoğalıyor gün geçtikçe..
sizde ona aynen şöyleyazıp yollayın: benim midem senin kadar geniş değil. maç mı yapıyoruzda ara verelim mola verelim. bence mola değil son verelim bu ilişkiye sana kız çok bana erkek çok. ama aramızda bir fark var. ben kaliteli olduğum için daha kaliteli bir ilişkiye yelken açabilirim, ama sende 2 gün 3 gün sürünür durursun, dış kapının dış mandalı olarak hayatına devam edersin. güle güle..
bak bizde bi müddet aramadık birbimizi ama bizim bi sebebimiz vardı " kavga ettik ve daha fazla kırmamak için birbirimizi sinirimiz geçene kadar ben şöle bi teklif sundum " bi müddet aramaylım birbirimizi" en fazla 1 hafta uzak kalabildik.. tabi bu 1 hafta içerisinde gün içerisinde meajlaşmalarımız sürdü sözüm ona bir biraz aramicaktık birbirimizi :) dedim ya en fazla 1 hafta sürdü şimdi herşey çok şükür yolunda ama.. ortada bişi yokken seninki sana 3 ay gibi bir ara verelim diyorsa ben bunun altında bi bit yeniği ararım, ortada bişi yok ve yaz geldi ee bu genç delikanlımızda kısıtlanmak istemiyor belliki ve üstelik sen bu geönç delikanlıdan henüz emin bile değilsin rahat durmicağından bahsediyorsun tatlım...
pişkin erkeklerde ne kadar çoğalıyor gün geçtikçe..
sizde ona aynen şöyleyazıp yollayın: benim midem senin kadar geniş değil. maç mı yapıyoruzda ara verelim mola verelim. bence mola değil son verelim bu ilişkiye sana kız çok bana erkek çok. ama aramızda bir fark var. ben kaliteli olduğum için daha kaliteli bir ilişkiye yelken açabilirim, ama sende 2 gün 3 gün sürünür durursun, dış kapının dış mandalı olarak hayatına devam edersin. güle güle..
Bunu söyleme nedeninde bişey daha var aslında.
hçbir erkekler konuşmiycaksın diyor ne okulda msnde bende ister istemez konuşuyorum benim bütün dediklerim olsun yapılsın dio ama olmaz öle.
sonuçta baska erkekle konuştuysam amacım kötü değildi ki.
Yok kimse yanında oturmicak oturursa kalkicaksın falan çok saçma. :/
Bunu söyleme nedeninde bişey daha var aslında.
hçbir erkekler konuşmiycaksın diyor ne okulda msnde bende ister istemez konuşuyorum benim bütün dediklerim olsun yapılsın dio ama olmaz öle.
sonuçta baska erkekle konuştuysam amacım kötü değildi ki.
Yok kimse yanında oturmicak oturursa kalkicaksın falan çok saçma. :/
yahu 1.5 yıl neki güzelim yaa benhim 5 yıllık bir ilişkim var bana aynını dese kapı orda güle güle güzelim derim ... Bukadarda büyük konuşuyorum üstelik birde rahat durmicağınıda söylemişssin yani bundanda emin olduğuna göree ee daha ne için kim için neden üzelesinkiii... unutma yaz aşkları çabuk biter ve kürkçü dükkanına dönücek seninki ama kapıyı açık bulamicak.. bu vatandaşş kışın onla yazın bunla der gibi değişik bir ilişki yaşıyor belliki.. yaşı kaç bu vatandaşın öğrenmemde sakınca varmı??
bı dakka kıskanıo ondan m ıayrılalım dıo ?
hee askere gıden erkekler kalan kıza bakamam dıye dusunp bırkaıyr ya senınkı ondan galba
Dediklerini yapmıomuşum dar gynme,erkklerle knşma, dışarda fzla gezme, makyaj yapma.. yani saçlarımı düzleştirmeme bile karışıo. :/
Beni sürekli sinirlendiriosn sinir olmaktan üzülmekten sıkıldım dedi.
merve yaa seni yönetmeye çalışıyo bu delikanlı yaa seni nasıl beğendi bu a makyaj yapmazken bol giyinirken saçlarını düzleştirmezkenmi beğendi?? neden şimdi kendi istrediği gibi robot gibi yapmaya çalışıyo bu delikanlı ??
yani şöleki tam bu delikanlının yaşındakiler yapar bunları.. Çünkü henüzkiliğini bulma aşamasında kendini kaıtlamanın peşindeler, nerdenmi biliyorum çünkü aynı yaşta teyzemin oğlu var ordan biliyorum canım
1,5 yıl öncede saçımı düzleştiriodm şmdide öyle.
sçmı düzleştirdiimde ben beğeniorm seni başka kme beğendirmeye çalışıosn dio.
:/
işte bunlar yüzünden dediklerni yabmıomuşm sürekli sinirlendiriomşm onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?