• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzm annesiz mi byyecek:(((((((

büyük bir şans elde etmişsin ne güzel umarım herşey gönlünce olur..ama çok üzülerek söylemeliyim ki kızın bunu ilerde anlamaz,sensiz geçirdiği zamanın sebebi ne olursa olsun geçerli olmayacak onun gözünde...baba sevgisi de önemli ama anne sevgisi bambaşka,şu an aynı şehirlerde yaşayamıyorsanız kızın senin bulunduğun yerde devam etsin okula bence,babası da gelir görmeye.birkaç ay sonra düzelecek birşeyse idare edilebilir fakat 1 yıl,2 yıl gibi bir zaman varsa kızını yanına alman daha doğru olur.

atamam farklı şehre çıktığı için kızımdan ve eşimden ayrıyım uzun bir sürede eşimin yanına tayin aldırmam zor sıcak bakmıyorlar kızım eşimin yanında çünkü okula orada başladı eğitimi güzel olan bir okulda kayınvalidem bakıyor ona ne olur bişeyler söyleyin yoksa çıldırmak üzereyim.....:1no2:

ben hayatımda böle bi şi duymadım ya çalışmak zorundamısın veya zorunda olsan bile alacağın maaş kızından eeşinden aile hayatından önemli mi ben asla ve asla böle bi şey için ailemi bırakıp gitmem ay inanamıorum ben cnm ya nasıl gidersin başka şehre çok mu mecbursunuz ki?

Ne kadar sürecek ki. Böyle tanıdığım insanlar var, arada eşi gidiyor, arada kendisi geliyor, zor oluyodur mutlaka ama, bir süre katlanıyorlar. Sonu güzel olacaksa 1-2 sene katlanılabilir. Allah daha beterinden korusun.

Alacağın maaş kızından ve eşinden daha mı önemli.

Madem bu kadar dert ediyorsun o halde işini gücünü bırakıp evine döneceksin.

Yada kızının okulu ne kadar iyi olursa olsun yanına aldıracaksın kızını orda bir okula vermeyi deneyeceksin.Başka mantıklı birşey gelmedi benim aklıma

Back
X