Canim eger liste yapip hepimizin dileginin kabulu icin toplu olarak okursak guzel olur diye dusunuyorum...
Listedeki sayiya gore esit paylasip okuyabiliriz..
Hayirli cumalar arkadaşlar rabbim bütün herkesin sıkıntılarını gidersin.hastalara şifalar versin.lailaheillah in hürmetine gunahlarimizi affetsin.Amin.
Aminnn inşallah
Kızlar hayırlı bereketli cumalar ...
La ilahe illallah Muhammedun Resulullah ( Allah baska ilah yoktur,Muhammed aleyhisselam Onun Resuludur)
Kelimei tevhidin manasini bilmek ve inanmak biz muslumanlara farzdir..
Rabbim bu mubarek gunde bu guzel kelimenin hurmetine dualarimizi kabul, gunahlarimizi affetsin insaallah..
bende katılmak isterim...Ben katilirim canim
Ben katilirim canim
bende katılmak isterim...
Tamam canim pzt baslayalim N nebahat_1990 sanada uygunmu canimListeyi yap istersen canim listeyi gorenlerde eklensin..bu arada hafta sonuda gecsin pazartesi baslayalim derim ben
uygun canım, sorun yok.Tamam canim pzt baslayalim N nebahat_1990 sanada uygunmu canim
Amin.. bu güzel duayı bize okuttugun için tesekkur ederimKızlar hayırlı bereketli cumalar ...
La ilahe illallah Muhammedun Resulullah ( Allah baska ilah yoktur,Muhammed aleyhisselam Onun Resuludur)
Kelimei tevhidin manasini bilmek ve inanmak biz muslumanlara farzdir..
Rabbim bu mubarek gunde bu guzel kelimenin hurmetine dualarimizi kabul, gunahlarimizi affetsin insaallah..
Beni de eklermisinDUALARIMIZIN KABULU ICIN, ÖLMÜSLERIMIZIN RUHLARI ICIN, HASTALIKLARIMIZA SIFA ICIN 70.000 KELIMEI TEVHID OKUYORUZ RABBIM KABUL ETSIN
La İlahe İllallah Muhammedun Resullullah
1.Zeyneb21 ---
2.pozitifhatun ---
3. N nebahat_1990 ---
KATILIMLARINIZI BEKLIYORUZ KIZLAR....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?