La roche posay lipikar lait body milk ve sorunlu cildim

athena

Goddess of Wisdom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
6.520
24.129
548
Doktor kızımın pul pul dökülen ve kağıt gibi kuruyan bedeni için bu ürünü ve de vücut köpüğünü vermişti. Öyle bir haldeydi ki vücudu, ilaçlarla beraber kullandık bunları ve inanılmaz iyi geldi, kaymak gibi oldu cildi.
Benim sorunuma gelince; yüzümde burun kenarlarımda başlayan kızarıklık, kaşınma ve kepeksi kepeksi dökülme; yanaklarıma, kulak memelerime ve en beteri de kaşlarımın içine yayıldı. Ne yaptıysam önüne geçemedim. Makyaj yaptığımda bile berbat berbat duruyor o bölgeler. Fazla önemsemedim geçer elbet dedim ama geçmedi. Doktora da gitmedim. la roche posay'ın bu ürününü kendi çocuklarında da kullanan arkadaşlarım; doktorlarının yüz bölgesine de sürebileceklerini söylediğini belirttiler. Bende dedim ki bu ürünü yüzümde o pul pul olan, kaşınan yerlere sürsem? Acaba iyi gelir mi? Kurtulur muyum bu illetten? Emziriyorum da ayrıca. Kullanmam da bir sakınca olur mu? İyi gelir mi? Bilen varsa bilgilendirebilir mi? Çok uzun ve karmaşık oldu, kusura bakmayın

Canim ben la roche posay lipikar ap+ kullaniyorum su an pullanmalara.
Ayni markanin yuz jeli sivilcelerimi kurutuyor+ her ay akne peelingine gidiyorm yuzum yara gibi sizliyor( yuzumun ust tabakasi soyuldugu icin) ve pul pul oluyor bildgin renk degistiriyor yuzm. Ama lipikar kullandigimda super toparlaniyor. Hem hassasligi kayboluyor hemde pullanma sifira iniyor. En son yengemede verdim oda cok memnun kaldi.

Bence aklin lipikar laitte kalmasin onu al, elbet yuz icin olanida vardir. Ama su an bahaettigin urunu yuzune surmeme taraftariyim. Kim bilir, birtanecik cildin var. Isini sasnsa birakma. Yuz icin olanlar cok daha hassas olmali.
Eger yoksa lipikar ap+ u oneririm.

Kızlar merhaba... alakası pek olmayacak fakat ben bugün aldım (doktorum önerdiği için) La Roche Posay ın Effaclar Duo ürününü... Benim yüzüm çok kötü bir yüz değil, sadece kilodan ve stresten kaynakllı olduğunu düşündüğüm sivilcelerim oluşmaya başladı ve ben yüzümde burun kenarlarımda oldum olası var olan deliklerim vardı küçük küçük gözenek gibi onları demiştim... onun için heralde verdi... bu ürün ama akne tedavisi diyor.. Yani ileri derece cilt sorunu olanlar için mi acaba şuan sürdüm yüzüme... inş kaş yapalım derken göz çıkmaz :S

Yok canim yok, en kotu olasilik yuzunu arindirir.
Duo yu cok duydum ama almadim nedense.
Sen duoyu nasil uyguluyosun?
Onceden yuzunu yikaman gerekiyomuki temizleme jeliyle?

Yok canim yok, en kotu olasilik yuzunu arindirir.
Duo yu cok duydum ama almadim nedense.
Sen duoyu nasil uyguluyosun?
Onceden yuzunu yikaman gerekiyomuki temizleme jeliyle?

Canım merhaba geç döndüm kusura bakma.. Ben önce şimdilik kendi yüz yıkama jelimle yıkıyorum sabah akşam, ardından tonikliyorum. Ardından sürüyorum... Gündüz dışarı çıkarken şeffaf pudra sürüyorum büyük fırçayla... sürmesem daha iyidir bence fakat mecburum cildim farklı tonlarda ve deliklere sinir oluyorum ama bunun kendi yıkama jeliyle, kendi toniginide alıcam öyle kullancam bakalım

Onemli degil canm ne kusuru.
Ben sahsen yuz temizleme jeliyle yikiyorm yuzumu sabah aksam. Ilkinde pek kopurmuyor iki kez uyguluyorum hep ardi ardina yikayip. Snra yuzumdeki sivilce lekelerime effaclar k suruyorum.
Effaclar k dediklerine gore sivilce lekelerinii gideriyor. Bilemiyorm iyimi yaptim ben cok cok faydasimi gormedim. Kk da la roche posay diyince ilk olarak effsclar k yi metediyorlar. Demekki fydasini goren var bu kdr diye devam ediyorm. Bakalmm..
Snra yuzum kurumasin diye tumune lipikar baume ap+ suruyorm nemlendirmek icin, guzel nemlendjriyor( yuz tipim kuru)

Yuz temzleme jeli benim yuzumdeki gozenekleri azaltti aslnda, tavsiye ede bilirim.
Yapmasi gereken aslinda bu gozeneklern yani sira sivilce cikmasini azaltmak. Azalttimi? Evet. Hafta 4 5 cikan sivilcelerim su an haftada 1 e indi. Ama tamda engelleyemiyor sivilceleri bende.
Dahada azalir diye umit ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…