N nocere Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2015 15 1 86 49 10 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi lotus_ #261 laroch effeclar yüz temizleme jelini ben ve kardeşim kullanıyoruz ikimiz de memnunuz tavsiye ederim
Asi00 Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2019 472 573 23 1 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi lotus_ #262 La roshe posay effaclar h kremini aldım gecenlerde. 1 hafta kullandım arkadaşlar yüzümü yaglandirmasi bir yana üstüne yüzümde yag bezeleri oluşturdu. Durduk yere başıma dert aldm böyle pahalı ve de zarar veren krem görmedim ben. Daha da kullanmam.
La roshe posay effaclar h kremini aldım gecenlerde. 1 hafta kullandım arkadaşlar yüzümü yaglandirmasi bir yana üstüne yüzümde yag bezeleri oluşturdu. Durduk yere başıma dert aldm böyle pahalı ve de zarar veren krem görmedim ben. Daha da kullanmam.
A amentes23 Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2018 66 198 8 30 1 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi lotus_ #263 Ben yüz yıkama jelinden tutun nemlendiricisine kadar denedim ama bir etkisini göremedim
Matchteacher Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Eylül 2018 1.401 1.782 63 29 1 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi lotus_ #264 Kızlar bende set halinde almayı düşünüyorum ama olumsuz demissiniz Bioderma,Sebamed kullanıyorum genelde sizce bunlardan daha mı iyi daha mı kötü
Kızlar bende set halinde almayı düşünüyorum ama olumsuz demissiniz Bioderma,Sebamed kullanıyorum genelde sizce bunlardan daha mı iyi daha mı kötü
A amentes23 Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2018 66 198 8 30 1 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi lotus_ #265 Matchteacher .!.: Kızlar bende set halinde almayı düşünüyorum ama olumsuz demissiniz Bioderma,Sebamed kullanıyorum genelde sizce bunlardan daha mı iyi daha mı kötü Genişletmek için tıkla... Tanışma kiti vardı fiyatıda uygundu onu deneyebilirsinç Her cilt farklıdır belki sana iyi gelebilir
Matchteacher .!.: Kızlar bende set halinde almayı düşünüyorum ama olumsuz demissiniz Bioderma,Sebamed kullanıyorum genelde sizce bunlardan daha mı iyi daha mı kötü Genişletmek için tıkla... Tanışma kiti vardı fiyatıda uygundu onu deneyebilirsinç Her cilt farklıdır belki sana iyi gelebilir
Matchteacher Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Eylül 2018 1.401 1.782 63 29 1 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi lotus_ #266 amentes23 .!.: Tanışma kiti vardı fiyatıda uygundu onu deneyebilirsinç Her cilt farklıdır belki sana iyi gelebilir Genişletmek için tıkla... Nerede bulabilirim peki canım çok teşekkürler
amentes23 .!.: Tanışma kiti vardı fiyatıda uygundu onu deneyebilirsinç Her cilt farklıdır belki sana iyi gelebilir Genişletmek için tıkla... Nerede bulabilirim peki canım çok teşekkürler