İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar La Senza

la senza ya bayılıorum ya resmen kadınları sexi yapmak için bir tek bu marka uğraşıo gibi sanki muhteşem ürünleri her biri wuwwwwwww:sm_cool:

Son düzenleme:
gecelik iç çamaşırı denince benim için akan sular duruyo ya bayıldım hepsinebayanssulusmile

la senza da çok güzel şeyler var özellikle kimona sabahlık ve babydoll kesin alıcam burdan çok şıklar.

resmen dibim dustu bunlara benim, hepsi ayri guzel, hepsi benim olsun istiyorum!!!! ama bunlar icin cok para dokmek lazim degil mi ya offf:bbo:

Ben de genelde iç çamaşırları ve pijamalarını kullanıyorum. Gerçekten de inanılmaz kaliteli ürünler, ben giydiğim herşeyin sağlıklı olmasına dikkat ettiğim için sentetik karışımlı iç çamaşırı-pijama-gecelik asla kullanmam ve size şunu söyleyebilirim ki La Senza'nın kullandığı cotton malzemenin kalitesi hakikaten inanılmaz, çok konforlu zemuszemus

Ben de çok beğeniyorum La Senza'yı hatta, beyazlı mavili olanı çeyiz olsun diye almıştık arkadaşla indirimden. İndirimlerde fiyatlar uygun oluyor mutlaka bakın...

Teşekkürler , La Senza Victoria Secret ın yan markası mı , bilen var mı ? böyle bir şey duymuştum bir ara?

İstanbulda 10 civarı mağazası var , çoğu avrupa yakasında , anadolu yakasında kartale maltepe kadıköyde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…