Ben atasehir mamorial diye biliyorum..ilk denememi orada yaptim olmadi ekim ayinda 2.denememi tekrar orada yapacagim..Slm 2 olumsuz tup bebek denemesinden sonra labaratuvari çok iyi olan tup bebek merkezi söyler misiniz. .İstanbul ve diger yerler de olabilir
Peki bahceci fulya nasilBen atasehir mamorial diye biliyorum..ilk denememi orada yaptim olmadi ekim ayinda 2.denememi tekrar orada yapacagim..
Sence bahceci fulya nasilBen de şişli Memorial diye düşünüyorum. Daha önce Kadıköy Acıbadem ve Ankara Üniversitesi nde toplam 4 Başarısız denemem var. Hiçbirinde embriyo oluşmamisti. Memorial denememde 2 embriyo oluştu ve 1 tane 5.gün blastosist transfer edildi. Allaha Şükür hamileyim.
Size bir sey sormak istiyorum..atasehir memorial ve sisli memorial arasinda fark varmidir??ikiside ayni kurum biri avrupa yakasinda biri asya yakasinda..labaratuvar teknolojileri onemli benim icin..birkac gundur benimde kafamda sisli memorialmi diye sorular olusmaya basladi..eger bu konuda bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim..cok zor kararlar bunlar..cok stres olmaya basladim..Ben de şişli Memorial diye düşünüyorum. Daha önce Kadıköy Acıbadem ve Ankara Üniversitesi nde toplam 4 Başarısız denemem var. Hiçbirinde embriyo oluşmamisti. Memorial denememde 2 embriyo oluştu ve 1 tane 5.gün blastosist transfer edildi. Allaha Şükür hamileyim.
Canım bende taaa sirnaktan geleceğim kiralik ev tutacagimBen varimben bahceci fulyayi hic arastirmadim o yuzden bir fikrim yok..biz memoriali doktor bi tanidiktan tavsiye aldik..acikcasi doktor degistırmekten yana degilim..benim erkek sorunu yuzunden olmuyor ..memorıalde karaliyim ama sislimi atasehirmi aralarinda tereddut ettım..ama 1.denememi atasehır memorıalde yaptım..dedigim gibi pek doktor degistirmekten yana degilim..ne yapmaliyim kafamda bir suru soru????birde yurt dısından gelecegim kalacak yerde sıkıntı pufffff ..
bızde ev tutmaya karar verdık..sıze yardımcı olan tanıdık var mı benım esım ınternetten bakıyor..bazıları evlerının odalarını kıraya verıyor yanı ev sahıbı ıle aynı evı paylaşıyorsun bız ona guvenemedık o yüzden eşyalı ev yada pansıyon gıbı bısıyler arıyoruz..Canım bende taaa sirnaktan geleceğim kiralik ev tutacagim
Kiralık evler var internetten bakıyorumbızde ev tutmaya karar verdık..sıze yardımcı olan tanıdık var mı benım esım ınternetten bakıyor..bazıları evlerının odalarını kıraya verıyor yanı ev sahıbı ıle aynı evı paylaşıyorsun bız ona guvenemedık o yüzden eşyalı ev yada pansıyon gıbı bısıyler arıyoruz..
Cnm kolaylıkla kiralik evler bulabiliriz bence sisli olduğu içinDedım ya orayı araştırmadım hıc başka bır kadın doğumcu bıze memorıale tavsıye ettı.Tabıkı memorıalde yaptıran herkes pozıtıf sonucu gormuyor fakat gelısmıs labaratuvarı olduğunu bılıyorum,ve bu cok onemlı..ben elımden gelenı yapayımda gerısını Allah bılecek..ama senın dedıgın hastahaneyıde araştıracağım..ev mı otel mı pansıyon mu bunlar da benım kafamı cok karıştırıyor cunku kaldığım yerde rahat olamak ıstıyorum bu tedavı sırasında stres olmamalıyız.. ev konusuda tavsıyesı olanlar yazsınlar ıstanbulun yabacısıyız..en azından dışarıdan gelıpte kalanlar tavsıyede bulunabılırler...
Cnm bahceci hangisi NJ tavsiye ediyorsun ben bahceci fulya diyom sence..Memorial mi fulya miAyrı ayrı yerlerde denedikten sonra 5.de bahçecide tüp bebeğimiz tuttu,ben öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?