Labaratuvari çok iyi olan bir tup bebek merkezi tavsiye eder misiniz?

sweet-73

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
8.349
5.272
248
Slm 2 olumsuz tup bebek denemesinden sonra labaratuvari çok iyi olan tup bebek merkezi söyler misiniz. .İstanbul ve diger yerler de olabilir

Slm 2 olumsuz tup bebek denemesinden sonra labaratuvari çok iyi olan tup bebek merkezi söyler misiniz. .İstanbul ve diger yerler de olabilir
Ben atasehir mamorial diye biliyorum..ilk denememi orada yaptim olmadi ekim ayinda 2.denememi tekrar orada yapacagim..

Ben de şişli Memorial diye düşünüyorum. Daha önce Kadıköy Acıbadem ve Ankara Üniversitesi nde toplam 4 Başarısız denemem var. Hiçbirinde embriyo oluşmamisti. Memorial denememde 2 embriyo oluştu ve 1 tane 5.gün blastosist transfer edildi. Allaha Şükür hamileyim.

Sence bahceci fulya nasil

Size bir sey sormak istiyorum..atasehir memorial ve sisli memorial arasinda fark varmidir??ikiside ayni kurum biri avrupa yakasinda biri asya yakasinda..labaratuvar teknolojileri onemli benim icin..birkac gundur benimde kafamda sisli memorialmi diye sorular olusmaya basladi..eger bu konuda bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim..cok zor kararlar bunlar..cok stres olmaya basladim..

Memorial hastanesi çok kapsamlı bir hastane. Ama bahceci fulya tüp bebek üzerine oluşmuş bir kurum. Kalbim bahceci fulya dan yana

Ben varimben bahceci fulyayi hic arastirmadim o yuzden bir fikrim yok..biz memoriali doktor bi tanidiktan tavsiye aldik..acikcasi doktor degistırmekten yana degilim..benim erkek sorunu yuzunden olmuyor ..memorıalde karaliyim ama sislimi atasehirmi aralarinda tereddut ettım..ama 1.denememi atasehır memorıalde yaptım..dedigim gibi pek doktor degistirmekten yana degilim..ne yapmaliyim kafamda bir suru soru????birde yurt dısından gelecegim kalacak yerde sıkıntı pufffff ..

Canım bende taaa sirnaktan geleceğim kiralik ev tutacagim

Canım bende taaa sirnaktan geleceğim kiralik ev tutacagim
bızde ev tutmaya karar verdık..sıze yardımcı olan tanıdık var mı benım esım ınternetten bakıyor..bazıları evlerının odalarını kıraya verıyor yanı ev sahıbı ıle aynı evı paylaşıyorsun bız ona guvenemedık o yüzden eşyalı ev yada pansıyon gıbı bısıyler arıyoruz..

Kiralık evler var internetten bakıyorum

Bilmiyorum aslında güvenecegim biri olsa beraber ev tutabilir he kırayida bolusurdum

Bende sıslıde bahceci yi dusunuyorum sen neden bahcecide yapmiyorsun

Dedım ya orayı araştırmadım hıc başka bır kadın doğumcu bıze memorıale tavsıye ettı.Tabıkı memorıalde yaptıran herkes pozıtıf sonucu gormuyor fakat gelısmıs labaratuvarı olduğunu bılıyorum,ve bu cok onemlı..ben elımden gelenı yapayımda gerısını Allah bılecek..ama senın dedıgın hastahaneyıde araştıracağım..ev mı otel mı pansıyon mu bunlar da benım kafamı cok karıştırıyor cunku kaldığım yerde rahat olamak ıstıyorum bu tedavı sırasında stres olmamalıyız.. ev konusuda tavsıyesı olanlar yazsınlar ıstanbulun yabacısıyız..en azından dışarıdan gelıpte kalanlar tavsıyede bulunabılırler...

Cnm kolaylıkla kiralik evler bulabiliriz bence sisli olduğu için

Ayrı ayrı yerlerde denedikten sonra 5.de bahçecide tüp bebeğimiz tuttu,ben öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…