Labiolpasti ve vajinoplasti sonrasi cinsellik

evet barbie vagina oldu idrar yönü artık bu şekilde devam edecek dağınık arrkaya doğru çünkü artık kesildi ve yön verecek bişi yok çok da sıfırlanmadı aslında dediğim gibi düzgün görünüyor bunları konuşursak belki birilerine faydası olur yaptırmadan vazgeçenler olur yani şu idrar meselesi bile yaptırmamak için bir sebep keşke böyle bir yorum okumuş olsaydım vazgeçerdim. bunlar hayatın kalitesini olumsuz etkiliyor hiç kullanışlı değil iki kerede idrar yolu enfeksiyonu geçirdim bu arada fazlalık diye düşündüğümüz şey aslında ne kadar gerekliymiş şimdi anladım..
Ya ben labioplasti olmak istiyorum gerçekten sikayetlerim var ihtiyacım var..ama korkuyorum şimdi

Ya ben labioplasti olmak istiyorum gerçekten sikayetlerim var ihtiyacım var..ama korkuyorum şimdi
Evet ilk basta idrar yönü dağınık oluyor çünkü klitoris şiş oluyor. Ama benim şuan şişliğin % 80 i indi ve idrar yönü düzeldi . Sadece iyileşme süreci biraz uzun. En az 1 ay

Selam. Sanırım bu idrarın dağınık olmssi sorunu bende de başladı.normal akışında değil arkaya doğru yayılıyor umarım bu durum geçicidir sizin hala devam ediyor mu bu durum
İdrar arkaya akıyor derken idrar yapınca vajinal bölgenin içine mi akıyor oradan mi arkaya akıyor yani

kusur değil asla çok gerekli bir detaymış meğerse yaptırmayanlar için söylüyorum konforunuz bozuluyor benşm anlamadığım doktorlar bunu bile bile nasıl yapıyor hiç bu detayları açıklayan bir doktor görmedim aksine öle bir anlatıyorlarki bende yaptırayım falan diyosun ballandıra ballandıra anlatıyorlar yaptrıdıktan sonra ebemiizi görüyoruz isteyerek yaptırdığımız bide üstüne para verdiğimiz için bişeyde diyemiyoruz
Merhaba üzerinden baya geçmiş ama ameliyat olmadan önce ayakta bacaklariniz kapalıyken dudaklar dışardan görünüyor muydu yoksa sadece comelince felani belliydi rica etsem cevap verir misiniz benim ayakta belli oluyor iç camasirdam tahriş oluyor

Back
X