Labiolpasti ve vajinoplasti sonrasi cinsellik

Geri dönüşünüz için teşekkür ederim çok üzüldüm sizin adiniza giriş kısmında sorun yaşayan birini okumuştum ona perine bolgesini çok yüksek yapıldığıni söylemişler ondan kuruluk olusuyormus bu perine bolgesini hiç iyi ayarlayan doktor yokmuş yani açıkçası artık korkmuyorda deyilim acaba bendede böyle bir sorun olacakmi diye inşallah perine bolgesi bende yükseltilmemis şuan perine bolgemdeki dikişler açık tekrar dikecek doktor
Bu çok doğru perine yüksekliği ile ilgili çok fazla sorun yaşayan okudum bnde.hatta birisi bundan dolayı artık geri dönülmesi zor bir yola girdigini ve cinsel hayatının tamamen bittiğini bile yazmıştı.
Deneyip gorucez artık bizde.cok geçmiş olsun.

Benim doktorum vajinoplasti için gereksiz olduğunu söyledi mesela beni uyardı çünkü Bn normal dpgum yapmadım her ikisi de sezaryen oldu sadece giriş kısmı azcik genişmis içerisi normal darliktaymis.cinsellikte yaşadığım problemler itti bni de.ancak labioplasti hep bi ihtiyacti. Şuan icin pişmanlığım yok iyi ki diyorum.ama asıl sonuç cinsel deneyimle başlayacak.
Benimde iki sezeryan gereksizdi benim içinde estetik amaçlı ve görsel olarak daha iyi olsun diiye kendi hür irademle yaptırdım kimse beni etkilmedi şuanki aklım olsa ikisinide yaptırmazdım hayat kalitem konforum bozuldu

Bu çok doğru perine yüksekliği ile ilgili çok fazla sorun yaşayan okudum bnde.hatta birisi bundan dolayı artık geri dönülmesi zor bir yola girdigini ve cinsel hayatının tamamen bittiğini bile yazmıştı.
Deneyip gorucez artık bizde.cok geçmiş olsun.
:(((

Benimde iki sezeryan gereksizdi benim içinde estetik amaçlı ve görsel olarak daha iyi olsun diiye kendi hür irademle yaptırdım kimse beni etkilmedi şuanki aklım olsa ikisinide yaptırmazdım hayat kalitem konforum bozuldu
Senin için çok dua edicem durumun bni etkiledi çünkü aynı durumdaymisiz. Ben bi de eşimi de ikna ettim şöyle iyi olucak böyle güzel olucak diye.

Benim doktorum vajinoplasti için gereksiz olduğunu söyledi mesela beni uyardı çünkü Bn normal dpgum yapmadım her ikisi de sezaryen oldu sadece giriş kısmı azcik genişmis içerisi normal darliktaymis.cinsellikte yaşadığım problemler itti bni de.ancak labioplasti hep bi ihtiyacti. Şuan icin pişmanlığım yok iyi ki diyorum.ama asıl sonuç cinsel deneyimle başlayacak.

İlk ilişki ay dolunca mi oldu yoksa biraz daha bekledin mi
altı hafta sonra demişti doktor zaten öle oldu

Senin için çok dua edicem durumun bni etkiledi çünkü aynı durumdaymisiz. Ben bi de eşimi de ikna ettim şöyle iyi olucak böyle güzel olucak diye.
olumsuz bir durum yaşarsan çok belli etme bari onuda paniklettirme istekszilik oluşmasın karşı tarafta

İlk çok agrili geçerse zaten anlar muhtemelen zorlamaz beni. Ama uzun süre olumsuzluk olursa prp lazer ws artık bndd ne gerekirse yaparım

Ücretler ne durumda peki araştırma yapabildin mi vajinal lazer ve vajinal prp nin

Ben dikislerden dolayi oturmuyorum zaten bu dikisli yerler hep gerginlik olustuyor bu durum uzun sürecek sanirim. labioplasti yapıldıktan sonra dudaklarda sertlikler geçti mi ve ne kadar sürdü bu sertlik

Back
X