Labiolpasti ve vajinoplasti sonrasi cinsellik

Deneyimini bende merak ediyorum buradan paylaşırsan sevinirim yorum arayanlarada yardımcı olur inşallah iyi olur hakkında 😘
Bn kndime üç ay biçtim. Doktorum 50 gün dedi.iste tüm bu korkular yüzünden 3 ay dolunca ilk adımımı aticam nasip olursa.hepimiz için iyi şeyler olsun.temmuz sonu gibi ilk deneyimi paylaşırım.o zmna kadar da size soracağım çok şey olucak gibi 🙈

Görüntü var ses yok 😅
Ses de çıkar dert etme 😁etramizda böyle ameliyat geçiren çok olmadığı için aile weya tanidiklardan , genel olarak burada ne okursak öyle kalıyoruz.bu durumu eğlenceye çeviren birileri etrafımızda olmalı ki korkularımız da nadasa kalsin😁

Bn kndime üç ay biçtim. Doktorum 50 gün dedi.iste tüm bu korkular yüzünden 3 ay dolunca ilk adımımı aticam nasip olursa.hepimiz için iyi şeyler olsun.temmuz sonu gibi ilk deneyimi paylaşırım.o zmna kadar da size soracağım çok şey

Ses de çıkar dert etme 😁etramizda böyle ameliyat geçiren çok olmadığı için aile weya tanidiklardan , genel olarak burada ne okursak öyle kalıyoruz.bu durumu eğlenceye çeviren birileri etrafımızda olmalı ki korkularımız da nadasa kalsin😁
İnşallah 🙏 canım herşey güzel olsun 🙏

Labioplasti bnm zor geçiyor enfeksiyon mantar dikişlerde kanama yaşadım.ara ara kasinti da oluyo dikislerde düşmeyen çok war.ancak aralarda ayriklik oluştu 28 nisanda olmuştum.sende de böyle sorunlar oldu mu özellikle uc kısımlardaki ayrikligin kapanması ne kadar zaman aldı

Labioplasti bnm zor geçiyor enfeksiyon mantar dikişlerde kanama yaşadım.ara ara kasinti da oluyo dikislerde düşmeyen çok war.ancak aralarda ayriklik oluştu 28 nisanda olmuştum.sende de böyle sorunlar oldu mu özellikle uc kısımlardaki ayrikligin kapanması ne kadar zaman aldı
Öyle sorunlar yaşamadım ben iyileşme süreci zordu genel olarak bide çalışmak zorundaydım rapor falanda alamadım tabi kaşıntı kanama falan olmadı ayrıklık da yok görünüş olarak güzel ama hiç önemi yok inanki görünüşün şuan anlıyorum kullanışlı değil diyeyim kısaca çiş bile sıkıntı meğer o diller yön veriyormuş idrar çıkışına dağınık işeniyor ve böyle devam edecek malesef senin işeme nasıl tenine değiyormu benim tenime doğru oluyor

Ben klozet kullanıyorum bu süreçte ama dediğin gibi dağınık oluyo eskisi gibi değil.fakat bi kaç kez normal wc kullandım o zmn öyle olmadı.ileride sıkıntı olur mu arada aklıma da gelmiyor değil açıkçası. Barbie vajina mi olmuştu senin? Labiumlar çok kesiliyor sifirlaniyo resmen.boyle olunca da ileride enfeksiyona davetiye cikyo we idrar yönü de dağınık bi sekilde arkaya doğru cikiyo maalesef 🤦‍♀️

Ameliyat olmadan önce hem görünüş olarak hem de işlevsel olarak hiç sıkıntı yasamayim diye ne dualar ettim😁 görünüş güzel olsun iyilesince de aktif bi cinsel hayatım olsun diye düşünüyordum hep.en önemlisi cinsel yönü cünkü evlilik cinsellik üzerine kurulu o eksik olunca dengeler sasiyo doğal olarak.

Ben klozet kullanıyorum bu süreçte ama dediğin gibi dağınık oluyo eskisi gibi değil.fakat bi kaç kez normal wc kullandım o zmn öyle olmadı.ileride sıkıntı olur mu arada aklıma da gelmiyor değil açıkçası. Barbie vajina mi olmuştu senin? Labiumlar çok kesiliyor sifirlaniyo resmen.boyle olunca da ileride enfeksiyona davetiye cikyo we idrar yönü de dağınık bi sekilde arkaya doğru cikiyo maalesef 🤦‍♀️
evet barbie vagina oldu idrar yönü artık bu şekilde devam edecek dağınık arrkaya doğru çünkü artık kesildi ve yön verecek bişi yok çok da sıfırlanmadı aslında dediğim gibi düzgün görünüyor bunları konuşursak belki birilerine faydası olur yaptırmadan vazgeçenler olur yani şu idrar meselesi bile yaptırmamak için bir sebep keşke böyle bir yorum okumuş olsaydım vazgeçerdim. bunlar hayatın kalitesini olumsuz etkiliyor hiç kullanışlı değil iki kerede idrar yolu enfeksiyonu geçirdim bu arada fazlalık diye düşündüğümüz şey aslında ne kadar gerekliymiş şimdi anladım..

çok kuru ve acıyo kayganlaştırıcı olmadan ilişki mümkün değil elinin altında olması lazım ve aslında çok normalmişim mesela şimdi anlıyorum vaginusmus gibi bişi oldum libido da düşüyor istemiyosun cinsel haz yok eskisi gibi yaptırmışsın artık sende yaşayıp görüceksin deneyimlerini buradan paylaş sende bende çıkış yolu arıyorum ama yok artık geriye dönemiyosun buraya yazmamın sebebi yaptırmayanları ve yorum arayanları uyarmak tıbbi bir gerekçe yoksa estetik amaçlı yaptırmak isteyenler lütfen evinize dönün ;) gayet normalsiniz ;)

Geri dönüşünüz için teşekkür ederim çok üzüldüm sizin adiniza giriş kısmında sorun yaşayan birini okumuştum ona perine bolgesini çok yüksek yapıldığıni söylemişler ondan kuruluk olusuyormus bu perine bolgesini hiç iyi ayarlayan doktor yokmuş yani açıkçası artık korkmuyorda deyilim acaba bendede böyle bir sorun olacakmi diye inşallah perine bolgesi bende yükseltilmemis şuan perine bolgemdeki dikişler açık tekrar dikecek doktor

Benim de barbie vajina şeklinde oldu.ama ben uzun bırakmasını çok kısa kesmemesjni istemiştim.tam sınırlanmadi ama yine de çok girmiş. O zmn benimde idrar yönü dağınık olacak demektir.normal wc kullansam bile arada düzgün çıkıp çoğunlukla sorunlu olacak demektir.bi dd benim idrarım tek seferde cikmiyo zaman alıyor kesik kesik geliyo. Bu operasyonu olacak kişilerin gerçekten çok detaylı araştırmasi gerekiyor.ihtiyac mi yoksa sadece estetik için mi iyi düşünmeli
Mesela benim her ikisi de gerekliydi ama bna gire gerekliydi blki de ikinci işlem cok ihtiyaç değildi.we yaşadıkça iyilestikten sonra asıl hikaye başlayacak. Hiç bisey fazla değil aslında vücudumuzda bedenimizi sewmeyi bilmiyoruz kusur olarak görüyoruz bizim için gerekli olan şeyleri.

Ameliyat olmadan önce hem görünüş olarak hem de işlevsel olarak hiç sıkıntı yasamayim diye ne dualar ettim😁 görünüş güzel olsun iyilesince de aktif bi cinsel hayatım olsun diye düşünüyordum hep.en önemlisi cinsel yönü cünkü evlilik cinsellik üzerine kurulu o eksik olunca dengeler sasiyo doğal olarak.
evliysen zaten ekstra zor daha öncede dediğim gibi eşin çok anlayışlı ve sabırlı davranması lazım hassas bir durum uzun bir süreç var çoğu kişi bu durumu saklıyoor anlatmıyor lütfen herkes açık açık anlatsın durumlarını

Benim de barbie vajina şeklinde oldu.ama ben uzun bırakmasını çok kısa kesmemesjni istemiştim.tam sınırlanmadi ama yine de çok girmiş. O zmn benimde idrar yönü dağınık olacak demektir.normal wc kullansam bile arada düzgün çıkıp çoğunlukla sorunlu olacak demektir.bi dd benim idrarım tek seferde cikmiyo zaman alıyor kesik kesik geliyo. Bu operasyonu olacak kişilerin gerçekten çok detaylı araştırmasi gerekiyor.ihtiyac mi yoksa sadece estetik için mi iyi düşünmeli
Mesela benim her ikisi de gerekliydi ama bna gire gerekliydi blki de ikinci işlem cok ihtiyaç değildi.we yaşadıkça iyilestikten sonra asıl hikaye başlayacak. Hiç bisey fazla değil aslında vücudumuzda bedenimizi sewmeyi bilmiyoruz kusur olarak görüyoruz bizim için gerekli olan şeyleri.
kusur değil asla çok gerekli bir detaymış meğerse yaptırmayanlar için söylüyorum konforunuz bozuluyor benşm anlamadığım doktorlar bunu bile bile nasıl yapıyor hiç bu detayları açıklayan bir doktor görmedim aksine öle bir anlatıyorlarki bende yaptırayım falan diyosun ballandıra ballandıra anlatıyorlar yaptrıdıktan sonra ebemiizi görüyoruz isteyerek yaptırdığımız bide üstüne para verdiğimiz için bişeyde diyemiyoruz

evliysen zaten ekstra zor daha öncede dediğim gibi eşin çok anlayışlı ve sabırlı davranması lazım hassas bir durum uzun bir süreç var çoğu kişi bu durumu saklıyoor anlatmıyor lütfen herkes açık açık anlatsın durumlarını
İlk ameliyat olduğum haftadan itibaren ben yaşadığım tüm sıkıntıları yazdım we ilk cinsel deneyimimi mi mutlaka yazicam.iyi yada kötü ne yaşanıyorsa anlaticam. Çünkü insanları doğru yönlendirmek gerek.memnun olup iyi ki diyen de var olmayıp keşke diyen de.kimse saklamasin bence de.

Benim doktorum vajinoplasti için gereksiz olduğunu söyledi mesela beni uyardı çünkü Bn normal dpgum yapmadım her ikisi de sezaryen oldu sadece giriş kısmı azcik genişmis içerisi normal darliktaymis.cinsellikte yaşadığım problemler itti bni de.ancak labioplasti hep bi ihtiyacti. Şuan icin pişmanlığım yok iyi ki diyorum.ama asıl sonuç cinsel deneyimle başlayacak.

Back
X