E Esrablcl Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2024 83 61 3 27 17 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aylacnm #21 Sel322131 .!.: 2 ayda toparlıyor mu dikiş izleri belli oluyor mu düğünüm var da Genişletmek için tıkla... 1 aydan sonra dikişler düşüyor 2 aya tamamen iyileşmiş olur ben bi buçuk ayda eski halime döndüm
Sel322131 .!.: 2 ayda toparlıyor mu dikiş izleri belli oluyor mu düğünüm var da Genişletmek için tıkla... 1 aydan sonra dikişler düşüyor 2 aya tamamen iyileşmiş olur ben bi buçuk ayda eski halime döndüm
R red7 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Nisan 2024 10 -2 6 27 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aylacnm #22 Sel322131 .!.: 2 ayda toparlıyor mu dikiş izleri belli oluyor mu düğünüm var da Genişletmek için tıkla... Ben revizyon oldum tabi toparlıyor geçen sefer 1 ayda tamamen iyileşmişti benim ama cilde göre de değişir 2 ay yeterli bir süre ben bugün tekrar yaptırdım derim ince olduğu için çabuk iyileşiyorum şuan bile memnunum görüntüden
Sel322131 .!.: 2 ayda toparlıyor mu dikiş izleri belli oluyor mu düğünüm var da Genişletmek için tıkla... Ben revizyon oldum tabi toparlıyor geçen sefer 1 ayda tamamen iyileşmişti benim ama cilde göre de değişir 2 ay yeterli bir süre ben bugün tekrar yaptırdım derim ince olduğu için çabuk iyileşiyorum şuan bile memnunum görüntüden