Arkadaslar bende labioplasti ameliyatı oldum yaklasık 2 hafta önce ankara'da hera kadın saglıgı merkezine gittim doktorum süleyman eserdag müthiş bi insan asistanları ve klinigi de öyle. Suanki durumumdan cok memnunum iyiki süleyman beyi ve hera klinigi tercih etmisim
öncelikle herkese iyi bayramlar
Gizemlikız sorum sana olacak ; Boyutu ne kadardı seninkinin benimki bana çok sarkıkgeliyor ameliyattan sonra sertleşme falan olur mu acaba fiyat konusunu vermemişsin ama indirim yapılmamış halini söyleyebilir misin ben izmir deyim acaba sen nerede ameliyat oldun
şimdiden çok teşekkür ederim
merhaba ben de labioplasti olmayı düşünüyorum ve operasyonu mümtaz bey yapsın istiyorum.. yalnız labioplasti olanlara sorum var; belki çok özel olacak ama klitoris bölgenizi de küçülttüler mi operasyonda.. çünkü benimkisi dışardan bakıldığında görünüyor ve oranın da yapılması lazım.. his kaybı olur, kötü görünür gibi endişelerim var.. operasyonu olanlar lütfen ayrıntılı bilgi versinler.. bu çok büyük bir sorun ve bizim gibi binlerce insan var.
Arkadaslar bende labioplasti ameliyatı oldum yaklasık 2 hafta önce ankara'da hera kadın saglıgı merkezine gittim doktorum süleyman eserdag müthiş bi insan asistanları ve klinigi de öyle. Suanki durumumdan cok memnunum iyiki süleyman beyi ve hera klinigi tercih etmisim[/QUO
ameliyatı ne kadara oldun öğrenebilirmiyim? bende olmak istiyorum...
Arkadaslar bende labioplasti ameliyatı oldum yaklasık 2 hafta önce ankara'da hera kadın saglıgı merkezine gittim doktorum süleyman eserdag müthiş bi insan asistanları ve klinigi de öyle. Suanki durumumdan cok memnunum iyiki süleyman beyi ve hera klinigi tercih etmisim
forumu takip eden birileri var mı hala ..ankarada yaşıyorum ve bu ameliyatı olmak istiyorum ... deneyimli olanlarınızdan görüş bekliyorum
Mümtaz Yüce'de ameliyatımı oldum. Sonuçtan hiç memnun değilim arkdaşlar bu memnun olanlara farklı bir muamele mi yapıldı acaba çokk deneyimlide bana gelince mi deneyimsiz oldu ilkel yöntemlerle müdehale yapılıyor sonuç felaket olan labiam bile yok tamamen kesti bazı yerler duruyor çektiğim acı zaten anlatılmaz dikiş izleri belli iğrenç ötesi sakın olmayın bu doktora hayalleriniz suya düşmesin
bacım sen yorumu yazalı çok olmuş ama sormam lazım, ben mümtaz yüceye olmayı planlıyordum bu ameliyatı, senin vajinanı durumu şuan nasıl ? bana biraz detayı bilgi verirmisin yorumun bayağı korkuttu beni yaMümtaz Yüce'de ameliyatımı oldum. Sonuçtan hiç memnun değilim arkdaşlar bu memnun olanlara farklı bir muamele mi yapıldı acaba çokk deneyimlide bana gelince mi deneyimsiz oldu ilkel yöntemlerle müdehale yapılıyor sonuç felaket olan labiam bile yok tamamen kesti bazı yerler duruyor çektiğim acı zaten anlatılmaz dikiş izleri belli iğrenç ötesi sakın olmayın bu doktora hayalleriniz suya düşmesin
Canım ben ankarada değilim ama burdaki arkadaslardan kerr ankarada ebru hanım die bir doktora ameliyat oldu cokta memnundu forumu okursan biraz eskiye doğru onun yorumlarını görebilirsin:)
arkadaşlar, kolay ve sonunda komplikasyonu az olan bir ameliyat labiopalsti. önemli olan girişimi yapacak olan doktorun bu işlemde tecrübeli olmasıdır, kısaca örneklersek çok yaptığınız yemeği daha leziz yapıyorsunuz değil mi:)
Ben kararımı verdim. Deneyimlerinden dolayı süleyman beye gitmeyi düşünüyorum. Ebru hanım çok yüksek fiyatlar verdi ben öğrenciyim ödemem mümkün değil. Özel okulda okuyorum zaten onun masrafları bana yetiyor. Sülayman bey çok isterse de en azından değer çünkü çok temiz güzel iş yapıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?