- 27 Kasım 2023
- 11
- -6
- 1
- 24
- Konu Sahibi leilanaz01
-
canım yeni gördüm ben de 3 gün önce ameliyat oldum.Krem sürerken ip geldi elime :/ sen ne yaptın doktorla görüştün mü?Kizlar lütfen yardımcı olun lütfennnn ben 5 gün önce labioplasti oldum herşey çok iyi gidiyordu hiç sıkıntı yoktu bu akşam batikonla silerken klitoris bölgesinde ki dikişlerden bir tanesini açtım ve diğer kısımlarda peş peşe açılır gibi oldu tabi korkudan dokunmadım ama sadece klitoris bölgesinde ki dikişler bu durumda ve kanamam yok sadece akıntıya benzer bir sıvı geldi hafif dikis açılan yerden ne yapayım ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz ( konuya hakim olanlar )
Evet görüştüm kanamam yoksa sıkıntı yok dedi kanamam olmadı bir tık iltihaplandı gibi hafiften bir sıvı aktı sadece şuan iyi ama sizinde kanama olmadıysa rahat olun elimizde olmayan bişey maalesef ki dikkat etmeye çalışıncanım yeni gördüm ben de 3 gün önce ameliyat oldum.Krem sürerken ip geldi elime :/ sen ne yaptın doktorla görüştün mü?
Korkmayın dikişler basit ayrı olduğu için peşpeşe açılmaz sadece enf kapmamasına dikkat edinKizlar lütfen yardımcı olun lütfennnn ben 5 gün önce labioplasti oldum herşey çok iyi gidiyordu hiç sıkıntı yoktu bu akşam batikonla silerken klitoris bölgesinde ki dikişlerden bir tanesini açtım ve diğer kısımlarda peş peşe açılır gibi oldu tabi korkudan dokunmadım ama sadece klitoris bölgesinde ki dikişler bu durumda ve kanamam yok sadece akıntıya benzer bir sıvı geldi hafif dikis açılan yerden ne yapayım ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz ( konuya hakim olanlar )
Merhabalar labioplasti de iç dudaklar tamamen sıfırlandı mi sizde?Kizlar lütfen yardımcı olun lütfennnn ben 5 gün önce labioplasti oldum herşey çok iyi gidiyordu hiç sıkıntı yoktu bu akşam batikonla silerken klitoris bölgesinde ki dikişlerden bir tanesini açtım ve diğer kısımlarda peş peşe açılır gibi oldu tabi korkudan dokunmadım ama sadece klitoris bölgesinde ki dikişler bu durumda ve kanamam yok sadece akıntıya benzer bir sıvı geldi hafif dikis açılan yerden ne yapayım ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz ( konuya hakim olanlar )
Merhabalar labioplasti de iç dudaklar tamamen sıfırlandı mi sizde?Korkmayın dikişler basit ayrı olduğu için peşpeşe açılmaz sadece enf kapmamasına dikkat edin
Merhabalar labioplasti de iç dudaklar tamamen sıfırlandı mi sizde?canım yeni gördüm ben de 3 gün önce ameliyat oldum.Krem sürerken ip geldi elime :/ sen ne yaptın doktorla görüştün mü?
Merhaba bana sorduysanız cevap vereyim tamamen sıfırlandı diyemem ama kısmen öyle görünüyor yani şöyle diyim hani iç dudakları parmaklarımla tutamıyorum elime gelmiyor görüntü olarak iç dudaklar sıfırlanmış görünmüyor barbie vajina gibi değil ama baya küçültmüş doktorumMerhabalar labioplasti de iç dudaklar tamamen sıfırlandı mi sizde?
Hayır sıfırlanmadıMerhabalar labioplasti de iç dudaklar tamamen sıfırlandı mi sizde?
Tahmini olarak ne kadar kaldı acaba 1 cm yarim cm gibi. Ben parmaklarımla tutamıyorum artık iç dudaklariHayır sıfırlanmadı
Ben de tutamıyorum elimle ama hani öyle sıfırlanmadı sadece dışarıda değillerTahmini olarak ne kadar kaldı acaba 1 cm yarim cm gibi. Ben parmaklarımla tutamıyorum artık iç dudaklari
Arkadaslar merhaba.yeni üye oldum.yakin bir zamanda labioplasti ve vajinoplasti olan var mi acaba.biraz bilgi edinmek istiyorum iyilesme sürecinde ne gibi problemlerle karsilastiniz yardimci olmak isteyen var mı bu konuda
Merhaba.bende yaklaşık iki hafta önce oldum ilk başlarda hersey çok güzeldi sonra mantar oldum onunla beraber dikislerim iltihaplandi artı iki gündür de sızıntı şeklinde dikislerim kanamaya başladı ameliyatim cok güzeldi görünümde de bi problem yok sadece dikislerin iltihaplanmasi ve kanama sorunu canimi sıkıyorMerhabalar ben 5 Mayıs'ta oldum vajinaplasti bide tot öyle düşünüldüğü gibi ağrılı bir amaliyat deyil korkma herşey yolunda giderse kolay bir süreç ama labioplasti eklenince durum farklimi olur bilemiyorum hastanede bir gün kaldım çıktığım gün evde yemek yaptım fırsatım oldukça dinlendim WC sorun yaşamadım ama daha ben yeniyim ilerde bir sorun olurmu bilemiyorum dikişler düşene kadar dikatli olmak lazım kendimi çok zorlanıyorum ama bütün gün yatmiyorum
Merhaba.bende yaklaşık iki hafta önce oldum ilk başlarda hersey çok güzeldi sonra mantar oldum onunla beraber dikislerim iltihaplandi artı iki gündür de sızıntı şeklinde dikislerim kanamaya başladı ameliyatim cok güzeldi görünümde de bi problem yok sadece dikislerin iltihaplanmasi ve kanama sorunu canimi sıkıyor
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun.sanirim antibiyotik yan etki yaptı.emin değilim.korkudan hic duş alamadım.silenerek yapıyorum şimdilik beden temizligimi.iki ameliyat birlikte oldum.hersey birbirine girdi labioplasti dikisleri gunluk baticonla üç kez pansuman yapmamı söylemişti dr.um.mantar mi dikislerde sorun oluşturdu bilemiyorum.temizlik konusunda da cok titiz biri olmama rağmen bu durum hiç iç açıcı olmadı.acaba bnde kullansam sarı kantaron iyi gelir mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?