Labioplasti Düşünenler

Esra Çabuk Cömertten ben fiyat aldım bugün aradım 6500 tl'ymiş bende araştırıyorum Ankara da bir seçim yapabilirsem gidip ameliyat olacağım artık bıktım yürüyemiyorum.Aklımda bir kaç isim var buradan bakıyorum inşallah doğru seçim yaparım.

Ben de ona oldum 3 gun once gram agrım yok c mutuyum

AYnennnnnnnnnnnnn

Merhaba, şimdiki görüntüden memnun musunuz? Boğumlu görüntü geçti mi acaba

Kızlar bu operasyonu yaptırma nedeni nedir? Sağlık sorunu ıluşturuyor mu tamamen estetik anlayısıyla ilgili mi

peki görüntüsünden memnun musunuz simdi ? benim 9gün oldu Dr Süleyman Eserdag ya amelyat olali pek bsy diyemicem henüz sisik yani güzel bi görüntü göremiyorum... Ama bende kendisine biraktim islemi :/ peki sislikleriniz ne kdr sürdü ?

Merhaba, şimdiki görüntüden memnun musunuz? Boğumlu görüntü geçti mi acaba
Ya herkez görüntü cok iyi cok memnunum dio ben 9 günümdeyim yani sisliktn dolayi bsy diyemicem :/ kot pantolon giyormusunuz? bide sigara yi yasakladi benim doktor 5hafta iyilesme sürecini geciktirirmis asaltim ama birakamam sizin doktor ne dedi ?

Elif hanım süleyman esendağ mi yaptı ameliyatınızı nasıl geçti iyileşme süreci nasıl azda olsa bi şekil belirmiştir memnun musunuz sadece labioplastimi yapıldı bide ücret ne kadardı bilgi verirseniz çok memnun olurum bende düşünüyorum ama bilemedim

Bu arada geçmiş olsun çıkan sonuç olarak memnun musunuz görüntü his vs
İç dudaklar çok alındığı için kapalı bir görüntü oldu fakat vajinın sol tarafındaki dikişler bence açıldı ve geç kaynadı. Hala ara ara sancıma var tam3 ay oldu. Evli olsam ilişki asla olmaz öyle söyliyeyim ben size!! Bir de klitoris üzerinde potluk hala var resmen dikiş potluğu gibi belki daha uzun vadede azalır bilemiyorum. Fakat çok acılı bir süreç oldu benim ki günlerce çamaşır giyemedim, hassasiyet oldu vs... bu süreçte de doktor ilgisiz olunca iyice asfalyalar attı tabi benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…