Labioplasti Gerçeği

O zaman iyi bir cerraha kendinizi teslim edin
Bu labıo ları kesme teknikleride varmış. Bana doktor anlatmıştı ama aklımda kalmadı. Perşembe günü görüşüp ameliyat günü alacağım ben. Bilgi alınca yazarım Bu ameliyatta hangi doktorun hangi teknikle ameliyatı yaptığı önemli.

Simdiden gecmis olsun insallah basarili bir ameliyat olur. Bazi bayanlarda his laybi falan olmus ya da sonucundan memnun olmayanlar var oda biraz gozumu korkuttu. Surecte bizi bilgilendirirseniz cok memnun olurm tekrar tesekkur ederim

korkmayın ne zaman kendinizi hazır hisserderseniz olun :)

Simdiden gecmis olsun insallah basarili bir ameliyat olur. Bazi bayanlarda his laybi falan olmus ya da sonucundan memnun olmayanlar var oda biraz gozumu korkuttu. Surecte bizi bilgilendirirseniz cok memnun olurm tekrar tesekkur ederim
Tabiki Ameliyattan sonra yazacağım süreci
His kaybı korkutucu tabi,inşallah olmaz. Kaş yapayım derken göz çıkartmak gibi birşey olur

bencede iç dudaklar çok küçülmemeli
bazı öncesi sonrası fotolarda yok gibi
en az serce parmak eni kadar kalmalı labia
sizin ne kadar uzunlukta bırakılmış labialar
bi de doktor ismini özelden öğrenebilir miyim

Valla canım ben olalı 6 hafta oldu his kaybım yok dikiş izimde yok açıkcası doktor seçimi çok önemli bu konuda bide benimki iki taraflı sarkıktı çok uzundu 22 yaşındayım 15 yaşından beri vardı kendime yaptığım en büyük iylik

erken yasta bu sorunu halletmekle çok iyi yapmışsınız
benim 40 ıma az kaldı
hala korkaklığımdan muayeneye bile gidemedim
çoğu muayene ücretsiz olduğu halde gidemiyorum
benim psikolojimi çok bozuyor
ablalarımın annemin hiç böyle değil
kime çekmişsem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…