Labioplasti iç dudak ameliyatı ACİLLLLLL

• Konu Sahibi Konu Sahibi esozz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

esozz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
48
6
86
Arkadaşlar labioplasti iç dudak ameliyatı olmak istiyorum vajinada ki içi kısımlardaki fazlalıklar yani olan arkadaşlar var ise acil yorumlar
MERAK ETTİĞİM İLERİDE CİNSEL İLİŞKİ SIKINTI YAŞAR MIYIM TATMİNSİZLİK FİLAN OLUR MU.

Ameliyat olan evli arkadaşlar cinsel ilişkide bir sıkıntı olmadığını yazmışlar. Ancak dış dudaklara dolgu yaptıran biri ameliyattan sonra hafif his kaybı olduğunu yazmıştı. Labioplasti de bir sıkıntı yok için rahat olsun.

Merhaba,
Ben 5 Ekimde labioplasti ameliyatı oldum. Doç.Dr.Serkan Yıldırım. çok başarılı geçti. sonrasında ağrı yada şişme ödem vs olmadı. görüntüden çok memnun kaldım.

Arkadaşlar labioplasti iç dudak ameliyatı olmak istiyorum vajinada ki içi kısımlardaki fazlalıklar yani olan arkadaşlar var ise acil yorumlar
MERAK ETTİĞİM İLERİDE CİNSEL İLİŞKİ SIKINTI YAŞAR MIYIM TATMİNSİZLİK FİLAN OLUR MU.
canım ben ameliyathane hemşiresiydim çok ameliyat olan hasta gördüm tanıdıklarım da oldu iyi birine yaptır hiç problem yaşayan duymadım rahatsız oluyorsan yaptır gitsin

Arkadaslar labioplasti olmaya karar verdim ameliyatta acı ağrı hissedermiyim endişemi artik bi köşeye bırakıyorum suan bana lazım olan doktor hemde alanında çok iyi bi doktor Yardımınızi bekliyorum.

ben ankara ya gidicem tek gelebilirsin dedi doktor ama korkuyorum

ARKADAŞLAR SERKAN BEY NE KADARA YAPAR İSTANBULDA ÇOK İYİ DOKTOR LAR VAR FİYAT KONUSUNDA ANLAŞMAK ÖNEMLİ

Ankara da mumtaz yuceyi onerebilirim. Gecen yil subat ayinda gecirdim operasyonu hala doktorumla iletisim halindeyim. Hastasini mutlu edecek goruntuye ulastirmak icin ugrasan anlayisli sordugunuz sorulara sikilmadan cevap veren guleryuzlu bir doktor. Esi serpil hanim da ayni sekilde. Ben surecten ve sonuctan memnunum.

arkadaşlarlar labioplasti ameliyatı olacağım hayırlısı olsun bana çokk dua edinn :D

Seren hangı doktora karar verdın ve fıyat ona gore bende olucamda ablamla beraber fıyat onmelı

Insalh ıyı geccer ınan bende cok rahatsız oluyorum kara bela gıbı ustumde

Evlılık asamasındayım bu sebepten fıyt onemlı ıstanbulda 2250 asagı yapan yok dr.kursat bey. pelın han

5000 tl ödedim bu önemli bir ameliyat en iyisi olsun istedim çok memnunum ☺

Cok fazla 5000 hangı doktor bu opereasyn en ıyı yapnlr 3,500 fıln cok vermıssın seren

Ben bu sene şubat ayında ameliyat oldum. Dr. pelin ilbeyi ne.. her gün baktığımda iyi ki olmuşum diyorum..cinsel hayatımı hiç bir şekilde etkilemedi

Dr pelın ılbeyı bende muayene oldum da ıste aklımda evlenıcem cınsel sıkıntı yasarmıyım korkusu var tatmınsızlık fılan vs

Süleyman bey o bölge ye 2 ay bakma dedi bugün dayanamayıp baktım biraz ödemli ama şimdiden cook iyi gözüküyor , iyi ki yaptırmış im

Back
X