Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar labioplasti iç dudak ameliyatı olmak istiyorum vajinada ki içi kısımlardaki fazlalıklar yani olan arkadaşlar var ise acil yorumlar
MERAK ETTİĞİM İLERİDE CİNSEL İLİŞKİ SIKINTI YAŞAR MIYIM TATMİNSİZLİK FİLAN OLUR MU.
canım ben ameliyathane hemşiresiydim çok ameliyat olan hasta gördüm tanıdıklarım da oldu iyi birine yaptır hiç problem yaşayan duymadım rahatsız oluyorsan yaptır gitsinArkadaşlar labioplasti iç dudak ameliyatı olmak istiyorum vajinada ki içi kısımlardaki fazlalıklar yani olan arkadaşlar var ise acil yorumlar
MERAK ETTİĞİM İLERİDE CİNSEL İLİŞKİ SIKINTI YAŞAR MIYIM TATMİNSİZLİK FİLAN OLUR MU.
Kime yaptırdın acaba süreç nasıl işliyor ağrın acın varmı5000 tl ödedim bu önemli bir ameliyat en iyisi olsun istedim çok memnunum ☺
Ben bu sene şubat ayında ameliyat oldum. Dr. pelin ilbeyi ne.. her gün baktığımda iyi ki olmuşum diyorum..cinsel hayatımı hiç bir şekilde etkilemediArkadaşlar labioplasti iç dudak ameliyatı olmak istiyorum vajinada ki içi kısımlardaki fazlalıklar yani olan arkadaşlar var ise acil yorumlar