lütfen yazın yaşadıklarınızıMerhaba cnm bende ankarada plastik cerrah gözde kılıç tan randevu aldım. Sen kime yaptırdın? Forumları okudukça vazgeçme durumuna geldim. 6 ayda iyileşmeyenler mi ararsın. 2. Ameliyatı olanlar mı ilk 1 ay çok acı çeken devamlı yatak döşek yatanlar mı? Nedir bunlar. Gerçekten çok korkuttu bunlar beni. Ameliyat olunca aşama aşama yazıcam merak edenler için. Sen cerrahi mi oldun lazer mi
Sonuç nedir zeyzey 87 merak ettim?lütfen yazın yaşadıklarınızı
Ben de istanbul Bakirkoy deki Turgay Karakaya da olmak istiyorum 1 hafta icinde karar verecegim artik ya Turgay bey ya da Medikal Parkta olacagilHenüz olmadım cnm. Olunca yazıcam. Çok korkuyorum ama kutulucam diye teselli ediyorum kendimi. 3 4 gun sonra regl olucam. Regl den hemen aonra ankaraya gidiyorum.
Ne kadara oluyosun cnm. Ya çok kötü yorum yazanlar var. 15 günde hala zor yürüyenler falan. Ama ayni kisiler sonrada ilk bir kac gün zor oldu gerisi kolay diyorlar. Kime inanacagimi sasirdim. Dr lar ayni yada ertesi gun yolculuk yapabilirsiniz diyor. Bunlar 3 ayda zor indi şişi diyorlar. Ya yalan söylüyorlar ya da dr lar yalan söylüyorBen de istanbul Bakirkoy deki Turgay Karakaya da olmak istiyorum 1 hafta icinde karar verecegim artik ya Turgay bey ya da Medikal Parkta olacagil
Ne kadara oluyosun cnm. Ya çok kötü yorum yazanlar var. 15 günde hala zor yürüyenler falan. Ama ayni kisiler sonrada ilk bir kac gün zor oldu gerisi kolay diyorlar. Kime inanacagimi sasirdim. Dr lar ayni yada ertesi gun yolculuk yapabilirsiniz diyor. Bunlar 3 ayda zor indi şişi diyorlar. Ya yalan söylüyorlar ya da dr lar yalan söylüyor[/QUOTE
CANIM BEN 1 AYDIR BU PROBLEMI ARASTIRIYORUM ÖNCE KENDI DOKTORUMA GITTIM KENDI DOKTORUM IDRAR KESEMIN HAFIF SARKTIGINI RAHMIMINDE SARKTIGINI SÖYLEDI AYRICA VAJINAMDA EN AZ 4 CM LIK BIR AÇIĞIN NORMAL OLMASI GEREKTIGINI SÖYLEDI BENIMKI COK FAZLA ACILMIS YANI 6 CM ACILMIS BU YUZDEN BANA RAHMIMI VE IDRAR KESEMI KALDIRIP VAJINAMDA DARALTMA YAPACAGINI SÖYLEDI BU ISLEMIN HEPSINE 6000 TL FIYAT VERDI AMA BURASI ÖZEL HASTANE SANA ARKADASIMI TAVSIYE EDEYIM O SANA DAHA IYI FIYAT VERIR DEDI ARKASINA GITTIM ÖZEL MELTEM HASTANESINDE HALE HANIM BANA MUAYENE AYNI SEYLERI SOYLEDI 4.500 TL FIYAT VERDI
Peki nasil memnun kaldiniz mi?Ankara da Dr İrfan Tarhan ı iyi diye duymuştum.. ama istanbulda olduğum için Dr pelin ilbeyi ne oldum seneler önce
lütfen yazın yaşadıklarınızı
Hangi doktora oldunuzMerhaba arkadaşım, çok geçmiş olsun. Bende bu ameliyatı oldum. Benim de klitoris yan taraftan çıkık duruyor. Bu çıkıntı normal mi diye doktoruma sordum, normal dedi. Çünkü Klitorise dokunmamasını söylemiştim.
Klitoris bacağı dedikleri doku fırlamış duruyor. İnşallah sorun oluşturmaz bana ya. Çok tedirginim. Söylediklerine katılıyorum, o şehir dışı yolculuk yapanlara inanmıyorum. İlk birkaç gün zor geçiyor.
Hangi dr.a olacaksınız..Ben de olmayı düşünüyorum..burdaki olumsuzlukları görünce vazgeçiyorum..güvenilir bir dr.a çok ihtiyacım varmerhaba suan nasilsiniz. kacinci günden sonra yürüme sekli düzeliyor :) Bende bir ay sonra olacagim nasipse, bazi yorumlari okuyup korkuyorum. siz bir nebze olsun rahatlattiniz :)
Lazer ile yaptı... bende çok okudum vazgeçtim her defasında oralardaki para tuzağı yerleri bence tercih etmwyin...dönüp ilgileniyorlar bile...Ebru hanım ve ekibi müthiş. ..bugün son kontrolüm oldu aslayt o okuduklarım başıma gelmedi korktuğum kadar yokmuş. ..ve iyileşme sürecim süperdi. ..dikiş izi diyenler var ilk gün bile öle bişey yoktu bende çünkü dikiş yoktu...kısacası herşey mukemmelMerhaba cnm bende ankarada plastik cerrah gözde kılıç tan randevu aldım. Sen kime yaptırdın? Forumları okudukça vazgeçme durumuna geldim. 6 ayda iyileşmeyenler mi ararsın. 2. Ameliyatı olanlar mı ilk 1 ay çok acı çeken devamlı yatak döşek yatanlar mı? Nedir bunlar. Gerçekten çok korkuttu bunlar beni. Ameliyat olunca aşama aşama yazıcam merak edenler için. Sen cerrahi mi oldun lazer mi
Ebru Ünal Adana fiyatına çok uygun ve müthiş bir doktor...pişman olmazsinHangi dr.a olacaksınız..Ben de olmayı düşünüyorum..burdaki olumsuzlukları görünce vazgeçiyorum..güvenilir bir dr.a çok ihtiyacım var
Lütfen para tuzağı iyi araştırın ben doktorundan memnunum Ebru Ünal Adana...bırakın ünlülerin gittigi yerleri bütçenize uygun olsun içinize sinsin ve güven hissedin öncelikle. ..Arkadaşlar merhaba hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz acaba? Benim acil vajinal estetik yaptirmam gerekli yardimci olursaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?