Labioplasti korkulacak hiç birşey yok

lütfen yazın yaşadıklarınızı

Henüz olmadım cnm. Olunca yazıcam. Çok korkuyorum ama kutulucam diye teselli ediyorum kendimi. 3 4 gun sonra regl olucam. Regl den hemen aonra ankaraya gidiyorum.

Henüz olmadım cnm. Olunca yazıcam. Çok korkuyorum ama kutulucam diye teselli ediyorum kendimi. 3 4 gun sonra regl olucam. Regl den hemen aonra ankaraya gidiyorum.
Ben de istanbul Bakirkoy deki Turgay Karakaya da olmak istiyorum 1 hafta icinde karar verecegim artik ya Turgay bey ya da Medikal Parkta olacagil

Ben de istanbul Bakirkoy deki Turgay Karakaya da olmak istiyorum 1 hafta icinde karar verecegim artik ya Turgay bey ya da Medikal Parkta olacagil
Ne kadara oluyosun cnm. Ya çok kötü yorum yazanlar var. 15 günde hala zor yürüyenler falan. Ama ayni kisiler sonrada ilk bir kac gün zor oldu gerisi kolay diyorlar. Kime inanacagimi sasirdim. Dr lar ayni yada ertesi gun yolculuk yapabilirsiniz diyor. Bunlar 3 ayda zor indi şişi diyorlar. Ya yalan söylüyorlar ya da dr lar yalan söylüyor

[QUOTE="Lalelimlim, post: 45108187, member
BUGUN DE eniyihekim.com dan Filip beyle konustum ayrica medikal estetik uzmani ve kadin dogum uzmani olan Nurdan Leylekle de gorustum kendisi de ayni islemler uygulayacagini soyledi yani anlayacagin her kadin dogumcu isini ozenle yapar dedi fazla arastirmaniza gerek yok kendinizi kadin dogumcuya teslim edebilirsiniz dedi sadece arada fiyat oynar bu da doktorun kendisiyle alakali olmadigini hastane ya da reklami fazla yapan doktorun fiyat degisikligi gosterdigini soyledi

lütfen yazın yaşadıklarınızı

Merhaba arkadaslar bugün sabah 9.30 da gözde erten kılıç ın muayenehanesine gittim.
herşeyi komple anlatıyorum:
öncelikle çok güzel bir kliniği var. Asistanı beni karşıladı. Alt kata gittik. 2 odalı bir yere girdik. Odanin birinde arkadaşım oturup beni bekledi ameliyat boyunca. Bu odadan baska bir odaya asistan ameliyat önlüğünü terligini giydirerek aldi.
önce bir krem sürdü. 45 dk bekledim. Sonra gözde hnm geldi. Bir yandan yan odadaki arkadasimla bir yandan benimle çok güzel bir sohbet etti ameliyat boyunca. Isterseniz arkadasiniz ameliyat olan odaya dahi kapidan bakabiliyor. Kendinizi yanliz hissetmiyorsunuz.
önce asistan fotoğraf çekti. Bitince de çekicem farka bakıcaz dedi.
neyse donelim konumuza. Önce iğne yaptı 5 6 yerden. Igneyi asla hissetmedim. Zaten uyuşuktu. Devamli anlatarak işlem yaptı. Şunuyapıyorum bunu yapıyorum diye.
Iğneyi yaptiktan sonra üzerime ameliyat örtüsünü sererek kesmeye basladi.
asla hiç bir acı yok.
lokal anestezi ile oldum ben.
kestikten sonra şimdi kanamayı durdurucaz dedi. Kestiği kısımları bir cihazla yaktı. :) bayagı yanık koktu.
ama yine zerre kadar acı yok.
sonra dikmeye başladım dedi. Dikip bitirdi.
şimdi diğerine geçiyorum dedi. Aynı işlemi diğerine yaptı. Ama öyle güzel bir sohbeti var ki gerçekten insanın o gerginligini alip götürüyor. Bir yandan arkadasima sesleniyor sohbet ediyor. Anilarini anlatiyor. Müthiş şen şakrak bir kadındı. Asistanı da şeker mi şeker bir hemşire.
neyse dikiste bitti. Sildi falan. Kan falan hic yok. Tertemiz yani göremekten korkuyordum. Ama fotoğraf çekip bana gösterdi asistan hnm. Çok şaşırdım. Ne bir kan var ne başka bir rahatsız edici görüntü.
gözde hnm işi bitince vedalastik gitti.
arkadan asistan merhem vs. Sürdü pansuman yaptı. Çamaşirımı ve kıyafetlerimi giydirdi. Üst kata çıktık. Beni bir odaya yatirdilar. Arkadasimda yanimda. 1.5 saat falan dinlendim orada. Buz falan koydular.
Bu arada yemek ikram ettiler. Aç çıkmayın diye. Bu çok basit birşey belki ama hasta için çok kıymetli bence.
eve nasıl gidecegimizi sordular.biz metroya kadar götürurüz dediler. Diger asistani özel araçla metroya kadar götürdü.
çıkmadan agri kesici bir iğne yaptılar.recetemi yazdılar.
metro kapisina kadar ugurladilar daha ne olsun. Bir hafta sonra kont. Var.
klinikten cikmaya yarim saat kala hafiften sızlamalar başladı. metroda ayakta durdum. Oturmak acitiyordu. Fazla yürumemenizi tavsiye ederim. Suan saat aksam 9 a geliyor sızlama şeklinde ağrim var. Ilaclarimi iciyorum. Buz koyuyorum. Evet agrisiz sizisiz bir ameliyat degil. Ama dayanilmayacak gibi bir acisi da yok. Olmak isteyen arkadaslar gercekten korkmasin. Ama gözde hnm gbi isin ehli olmali. estetik cerraha yapilmali bu islem.O kadar düzgün yaptı ki gercekten cok begendim. Hiç şişlik yok. Gözde hnma da sordum. Bu ameliyati kadin dogumcular da yapiyor diye. Cok güzel anlatti. Estetik cerrahlar cinsiyet degisimi yapiyorlar dedi. Bu bölgeyi kadin dogumculardan daha iyi taniyorlar. Cunku kadin dogumcular iç organlarla alakali. Estetikten dikiş tekniğinden anlamaz. gercekten de oyle. Kadin estetisyen. Orayi o kadar güzel yapti ki. Bi bakiyorum bi daha bakiyorum :) goruntü mukemmel. Fiyatta da cok kisiyle gorusmustum arkadaslar 5000 e kadar zıplayan kadin dog. Gördüm. Bu isin uzmanı estetik cerrahlar ve gözde hnm bana fiyatta cooook yardimci oldu. Para icin degil. Gercekten memnun olun diye yapiyor. Fiyati sorun yapmayin. Yardimci oluyor.
Bugün ilk günüm wc den önce merhem suruyorum. Yikanmayacak. Wc den sonra batikonla silinecek. Sonra tekrar merhemi suruyorum. Antibiyotik ve agri kesici haplarim var. Iciyorum.
tek sorun wc de sızlama oluyor tabi.
oturamiyorum. Yürürken acıyor. Ama yatarken sadece hafif bir sızlama. Oda dayanilmayacak birsey degil. Suan gordugunuz gibi size yaziyorum. :) korkmayin kizlar. Olabilirsiniz bu ameliyati.
bunu bilgi icin yaziyorum. Cok abartan ve cok hafife alanlari gördüm. Çok abartanlar dr kurbani olmuslar belliki. Ama ameliyat oldum otobüse bindim hoooop sehir dısina gittim diyenlere de inanamayın. Öyle birşey yok yani. Ameliyat bu sonuçta. Oturamiyorsun. Tansiyonun düşüyor sızlamaya başliyor hafif hafif. Hemen cıkıp nereye gidiyorsun sehir disina? Öyle birsey yok.
2 3 gün kalmanız gerekir. Istirahat şart. O kadar basit birşey degil çünkü.
yarin daha iyi olucam soru sormak isteyenler msj atabilir. Saglicakla kalin.

Bugün 2. Günü tamamladım. 3. Güne geçtim. Şişliklerim oldu. Ilk gün yoktu. Ağrım azaldı ama hassasiyet başladı bu seferde. Klitoris disarida duruyor. Sanirim sisip gerildigi icin oyle duruyor. Alt tarafta küçük bir parça kalmış. Kontrole gidince onu da aldiricamwc de sorun yok artik. Daha rahat yapiyorum. Sadece yurumém ayrık. Ve yatarken yan donemiyorum. Onun disinda hafif bir sizlama ve şişlik. Onlarda geçicek inşallah.

Merhaba arkadaşım, çok geçmiş olsun. Bende bu ameliyatı oldum. Benim de klitoris yan taraftan çıkık duruyor. Bu çıkıntı normal mi diye doktoruma sordum, normal dedi. Çünkü Klitorise dokunmamasını söylemiştim.

Klitoris bacağı dedikleri doku fırlamış duruyor. İnşallah sorun oluşturmaz bana ya. Çok tedirginim. Söylediklerine katılıyorum, o şehir dışı yolculuk yapanlara inanmıyorum. İlk birkaç gün zor geçiyor.

Hangi doktora oldunuz

merhaba suan nasilsiniz. kacinci günden sonra yürüme sekli düzeliyor :) Bende bir ay sonra olacagim nasipse, bazi yorumlari okuyup korkuyorum. siz bir nebze olsun rahatlattiniz :)

merhaba suan nasilsiniz. kacinci günden sonra yürüme sekli düzeliyor :) Bende bir ay sonra olacagim nasipse, bazi yorumlari okuyup korkuyorum. siz bir nebze olsun rahatlattiniz :)
Hangi dr.a olacaksınız..Ben de olmayı düşünüyorum..burdaki olumsuzlukları görünce vazgeçiyorum..güvenilir bir dr.a çok ihtiyacım var

Lazer ile yaptı... bende çok okudum vazgeçtim her defasında oralardaki para tuzağı yerleri bence tercih etmwyin...dönüp ilgileniyorlar bile...Ebru hanım ve ekibi müthiş. ..bugün son kontrolüm oldu aslayt o okuduklarım başıma gelmedi korktuğum kadar yokmuş. ..ve iyileşme sürecim süperdi. ..dikiş izi diyenler var ilk gün bile öle bişey yoktu bende çünkü dikiş yoktu...kısacası herşey mukemmel

Arkadaşlar merhaba hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz acaba? Benim acil vajinal estetik yaptirmam gerekli yardimci olursaniz sevinirim
Lütfen para tuzağı iyi araştırın ben doktorundan memnunum Ebru Ünal Adana...bırakın ünlülerin gittigi yerleri bütçenize uygun olsun içinize sinsin ve güven hissedin öncelikle. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…