Aylardır burada olmanız benim yıllardır burada oldugum ve doktorumu 3 yul forumları okuyarak buradan buldugum gercegini değiştirmez bu bir,hanfendi diyr başlayıp sen kimsin diye devam etmeniz cok saygılı olmuş bu iki,tartısmak için yazmadım kendinizi şöyle bir uzaktan görün istedim bu üç ,6500 tl sizin tabirinizle bayılmış olmanız büyük bir para değil millet burda 30000 e burun yaptırıyor bu dört,sizi tebrik ederim koca forumda labioplasti olup bu kadar mükemmel sorunsuz ertesi gün işe gidebilecek kadar harika bir sürec grçiren tek hasta sizsiniz bu da beş...yaptıgınız viral reklamın üniversitelerde ders olarak okutulacak versiyonu bu da son...Böyle bir sorunumun olmasini gercektn hic istemzdim allah vergisi ama yapacak birsey yok keske olmasaydi da bu siteyle hic tanismasaydim sizin gibi insanliktan anlamayan kisilerle karsilasmasaydim...keske su yazdiklarimi doktor beyde gorseydi belki bana indirim yapardi yada bedavaa yapardi :) en azindan 6500 +ucak parasi +otel parasi bayılmamış olurdum![]()
Dikkat ettim kimse size sürecinizi sormadı,kendi durumundan yakınan kişilere sizin sürecinizin ne kadar mükemmel oldugunfan bahsederek kendinizi anlattınız, hem burda hem diğer konuda...Tamam sizin doktorunuz harika ,cok da gecmiş olsun ama bu konuyu yıllardır takip eden bende zerre güven uyandırmadı...
Ben fikrimi söyledim,siz bana hakaretinizi ettiniz,karsılıklı tartısmaya girip uzatmayalım lütfen...Bakın lütfen dedim...