Labioplasti oldum:(

Tubes28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
38
7
1
32
Yaklaşık 1 yıl süresinde araştırıp 5 gün önce özgür kartala bu ameliyatı oldum. Vajinamin iç dudakları büyük sarkıkti. Temizlik konusunda başta olmak üzere erkeklere yakinlasmaktan utanır halde evlilik düşünemez olmustm. Velhasıl oldk
5. Gün olmasına rağmen ağrım var. Umarm hemen geçer

Son düzenleme:
görüntü belli mi az da olsa yani kötü duran bi yer varmı

iç dudakları cok kesiyor fotograflarda gördüğüm kadarıyla sanada öylemi yaptı

Çok ödem var şişlik falan. Deri altı kanama oldu bnde dış dudakları karardı tamamen. Evet farklı bu teknik uyguluyor dış dudakları tamamen kesiyor üstte bir parça bırakıp alt tarafa doğru gerdirerek dikiyor. Bna gösterdgi resmler çok iyiydi ama . Bnde ole olmadı

ama daha 5. günün sabret o kararma dediğin morluklar sanırım 2 hafta gecmesini bekle ağrıyı boşver sonuc iyi olsun ağrı gecici sonuc kalıcı 2 haftaya sisliklerin inince inanamıycaksın birde iç dudağın hepsini almıyo dimi var yani

ameliyati olmussun artik o fotograflar iyilesmis hali eminim seninki de guzel olacak ama oralar kesildi tabi odem sisme olacak vucdun tepki gostermis buraya zamanla iyi seylerde yazacaksin

benim icin his kaybi olacak mi olmayacak mi o onemli insallah cok mutlu olursun

Ben de pazartesi olucam ameliyat asimetriyi düzelttiricem ama korktum şimdi evet değişik bi tekniği var kendisinin. Ben sonraki fotoları beğenmiştim aslında baya açıklayıcı aydınlatıcı konuştu ama bilemedim.
Sizin ameliyat nasıldı komple mi düzeltme oldu? Beş gün çok erken daha ama şekli oturacak acısı azalacak

Aynen oyle 5 gun cok erken 2 haftaya cok iyi bi gelisme göreceksin

ben cok kararsizim korkup vazgeciyorum ama aynadan baktigimda olmam sart. ((

Evet kendisi üstten bi parça bırakıp onu alt vajina girişine kadar dkip tekrar iç dudak yapıyor .

4 farklı labioplasti tekniği var özgür beyn. Bana 2 numaralı tekniği uyguladı. Vajinann şekline göre neresi düzeltilmesi lazmsa ona gore belirleyip diyor. Ona göre fiyat belirleniyor.
Benm için sorun şu bana dedi ki ertesi gün ise gdeblirsnz hiç bişey olmicak. Acı vs. Ama ben bırakın ise gitmeyi tuvalete gdemez oldm ve acı git gde artıyor 2 gündür işten izin aldm. Ama yarn gitmek zorundayım nasl gdecegm bilmiyom

Canim enfeksiyon olmus olmayasin
Gunden gune duzelmen lazim.
Ama kesilen ic dudaklarin cok agridigini okumustum. Birara bende heveslenmistim ama drum gerek olmadigini soyleyerek béni ikna etmisti.
Gecmis olsun umarim en kisa surede toparlanirsi

Walla siz boyle seyler yazinca bende korkuyorum ben isten izinde alamam

Ben de ameliyat oldum ebru zülfikaroğluna kendimi şuanda iyi hissediyorum gerçekten ilk zamanlarda şişlik çok ama çok fazla oluyor gayet normal ama merak etme zamanla normale dönüyor. Ve ben gerçekten aynaya bakamıyordum şuanda gayet iyiyim bence şekli de oturuyor çok dikkat ettim temizliğine. Üzülme geçicek onlar ben ameliyattan şuanda çok memnunum tabi bunu demek için daha erken olduğunu biliyorum ama doktor hanımdan Allah razı olsun diyorum gerçekten de..

Bir de size şunu söylemek istiyorum kesinlikle su değdirmeyin asla.. sadece gazlı bez ve batikonla silin her vc sonrası temizlik ve ilaçları düzenli almak çok ama çok önemli . Antibiyotiklere dikkatli kullanın. Ve tabi ki buz da koyun...her gün iç çamaşırınızı değiştirin orayı hava alacak şekilde bırakın biraz . Hareketlerinize de çok dikkat ettikten sonra sadece sabırrr

İlaçları düzenli alıyorm. Aynen her wc sonrası batikon la temizleyip furacin die antibakteriyel kremi uyguluyorm kaç güne geçecek bu acı ve yanma hissi bilmiyorm. Doktor bir haftaya ödem geçer dedi ama yarn 6. Gün değişen bişey yok şu ana kadar. Cektm acıdan sürekli ağlıyorm. Dün doktor çağırdı klinige duruma bakmak için. Orda oturken bile karşında agladm. O derece bu haldeyim. 25 yaşindaym bu halde olmak istemezdm

Doktor ne dedi peki duruma? Bence normal yaşadıkların toparlarsın. Krem ıslak felan bırakıyor olabilir mi ben kullanmadım krem felan . Ağrım çok olmadı da. Kuru tutmaya özen göster. Bir de buz koyuyor musun?

Hayır sakın üzülme. Daha kaç gün olmuş baksana elbet inicek şişlikler ve toparlarsın emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…