- 9 Ağustos 2016
- 686
- 119
- 103
- 36
- Konu Sahibi comeback06
merhaba kızlar ameliyatımı oldum sonunda lakin yürürken normal yürüyemiyorum, işe başlamam gerek kaç gün sonra yürüme normale dönüyor ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nolur anlat bir şeyler ...ameliyatta acı oldu mu?? Sonrasıda ödem dışında acı ağrı var mıı ..bencr üç güne normale dönersin sabret..merhaba kızlar ameliyatımı oldum sonunda lakin yürürken normal yürüyemiyorum, işe başlamam gerek kaç gün sonra yürüme normale dönüyor ?
Canım ağrı acı geçti mi.. Yürüyüşün nasılSüleyman esersağ görüntü şuan net bir şey söyleyemem tam oturmadı erken ..
Evet döndü ama acı olabiliyor arada dikişlerdenCanım ağrı acı geçti mi.. Yürüyüşün nasıl
Süleyman esersağ görüntü şuan net bir şey söyleyemem tam oturmadı erken ..merhaba öncelikle geçmiş olsun.Ameliyatı hangi doktora yaptırdınız? Sonuçtan memnun musunuz?
Yanıt için teşekkürler bir süre sonra tekrar bilgi almak için yazarımSüleyman esersağ görüntü şuan net bir şey söyleyemem tam oturmadı erken ..
eskisinden çok daha iyi ama tamda istediğim gibi değil tabiSonuç nasıl acaba, Memnun musunuz?
ben Süleyman beye yaptırdım çünkü kadın doğumcu bu işten anlar dedim estetik cerrahına yaptırsam geri dönüşü olmayacak şeyler olabilir diye düşündüm hissizlik vs. o konuda bir sorun yaşamadım gayet rahat güvendim çünkü ders veren bir hoca Süleyman bey yardımcı oluyor her konudaSonuç nasıl acaba, Memnun musunuz?
Sevtap hanıma yaptırcam ben..sevtap hamdemir kılıç okulun bitsin anlaraya dönünce olcam hemen ..görüşebilirsin bencebende labioplasti için ankarada araştırma yapıyorum. tavsiyesi olan var mı? eğer kararımı verirsem mutlaka sizlerle paylaşacağım. şimdiden teşekkürler.
Merhaba bende 2015 yılında ankarada Ebru Zülfikaroğluna ameliyat oldum toparlanma süreci yaklaşık 15 gün sürüyor. Ben şuan memnunum ankara için Süleyman eserdag dan da çok bahsediliyor.bende labioplasti için ankarada araştırma yapıyorum. tavsiyesi olan var mı? eğer kararımı verirsem mutlaka sizlerle paylaşacağım. şimdiden teşekkürler.