Labioplasti sonrası

comeback06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
686
119
103
36
merhaba kızlar ameliyatımı oldum sonunda lakin yürürken normal yürüyemiyorum, işe başlamam gerek kaç gün sonra yürüme normale dönüyor ?

merhaba kızlar ameliyatımı oldum sonunda lakin yürürken normal yürüyemiyorum, işe başlamam gerek kaç gün sonra yürüme normale dönüyor ?
Canım nolur anlat bir şeyler ...ameliyatta acı oldu mu?? Sonrasıda ödem dışında acı ağrı var mıı ..bencr üç güne normale dönersin sabret..

Abartılacak bir şey yok bence yürümem zor, hassasiyet çok olduğundan bacaklarım ayrık yürüyorum canım acıyor hareket edince onun dışında bir ağrım Yok sızlama arada

bende labioplasti için ankarada araştırma yapıyorum. tavsiyesi olan var mı? eğer kararımı verirsem mutlaka sizlerle paylaşacağım. şimdiden teşekkürler.

Sonuç nasıl acaba, Memnun musunuz?
ben Süleyman beye yaptırdım çünkü kadın doğumcu bu işten anlar dedim estetik cerrahına yaptırsam geri dönüşü olmayacak şeyler olabilir diye düşündüm hissizlik vs. o konuda bir sorun yaşamadım gayet rahat güvendim çünkü ders veren bir hoca Süleyman bey yardımcı oluyor her konuda

bende labioplasti için ankarada araştırma yapıyorum. tavsiyesi olan var mı? eğer kararımı verirsem mutlaka sizlerle paylaşacağım. şimdiden teşekkürler.
Sevtap hanıma yaptırcam ben..sevtap hamdemir kılıç okulun bitsin anlaraya dönünce olcam hemen ..görüşebilirsin bence

Merhaba bende 2015 yılında ankarada Ebru Zülfikaroğluna ameliyat oldum toparlanma süreci yaklaşık 15 gün sürüyor. Ben şuan memnunum ankara için Süleyman eserdag dan da çok bahsediliyor.

Back
X