- Konu Sahibi centralpark
-
kime yaptırdınız????? ama 2 ay bakma o zamanla duzelicek yeni ameliyatlisinArkadaşlar merhaba ben labioplasti ameliyatı oldum bugun 5. Günüm ama görüntü cok kötü suanda klitorisim dışarda ve dudaklar bogum bogum dikilmiş sanki bu gecermi yoksa kalıcı bişeymi hala şiş olabilirmi acaba nolur cvp verin ne kadar sürüyo düzelmesi
Kan akımı fazlayla hissizlik ya da duyu kaybı orgazmda problem olmaz mı kesilinceoperasyon yapılan bölge yani labiumlar kan akımının ve sinir ağının yoğun olduğu bir yer. ödem ve şişlik olması norma ortalama 20-25. gün içinde ödem azalacaktır.ve istediğiniz görüntüye kavuşacaksınız. dr.aslı alay
Arkadaşlar merhaba ben labioplasti ameliyatı oldum bugun 5. Günüm ama görüntü cok kötü suanda klitorisim dışarda ve dudaklar bogum bogum dikilmiş sanki bu gecermi yoksa kalıcı bişeymi hala şiş olabilirmi acaba nolur cvp verin ne kadar sürüyo düzelmesi
Evet kanamalar aci sislik bunlar cok normal seyler ben cok arastirdim. 1 ay sonra cok memnun kalicagini dusunuyorumAmeliyat sonrası kanamalar normal mi? Dün labioplasti oldum ve çkk fazla kanamam var :/
Evet şimdi acilden geliyorum normal çok ayağa kalkma dedi,biraz pinpirikliyim bi an önce iyileşmek istyrmEvet kanamalar aci sislik bunlar cok normal seyler ben cok arastirdim. 1 ay sonra cok memnun kalicagini dusunuyorum
canım çok geçmiş olsun. Ben de bu konuyu araştırıyorum sonuçlar hakkında ilerleyen dönemlerde bilgi verirmisin.Evet şimdi acilden geliyorum normal çok ayağa kalkma dedi,biraz pinpirikliyim bi an önce iyileşmek istyrm
teşekkür ederimmm :) 2.haftam bitti,şuan normal hayatıma geri döndümm,ağrım yok çok şükürr.ama şişlikler hala inmedi sanırım 1.aydan itibaren düzelmeye başlicak gibiicanım çok geçmiş olsun. Ben de bu konuyu araştırıyorum sonuçlar hakkında ilerleyen dönemlerde bilgi verirmisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?