- 8 Eylül 2025
- 1
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi mukemmel3etci
27 yaşında 3 çocuk annesiyim. Ergenlikte pişik olmuştum pudra kullandım sonrasında vajinamin iç dudaklarında sarkma kaşıntı olmuştu. Evlendim eşimden sürekli cekiniyordum hatta hiç ışıkları acamiyordum. 6 yıldır aklımda olan bu ameliyatı 1 Eylül'de gerçekleştirdik. Doktoruma güveniyordum 3. Bebişimi 1 yıl önce sezeryanla almıştı eli inanılmaz hafif sezeryandan ilk kez bu kadar memnun kalmıştım buna dayanarak bu doktoru secmistim. Özel bir hastanede yapıldı. Çocuklarım olduğu için yatış istemedim sabah 9 da başladık 1 saat kadar sürmüştü akşam üzeri 4 buçukta taburcu olmuştum. 7 gün boyunca iç çamaşırı giymedim hiç. Ve şortlarmı tersten giyiyodum dikişleri dikişime sürtüyordu antibiyotik hap ve krem kullandum 8 Eylül bir hafta oluyor kontrole gidecektim maalesef regl oldum gidemeyecegim. Genel durumum gayet iyi bir kaç dikisim erimisti ödemim 3. Gün azalmıştı bayağı. Çok dik oturamiyorum hızlı ve ani hareketlerden kaciniyorum. Uyurken bacak arasına yastık alıyorum şimdilik bir sorunum yok sorularınız varsa yorumlarda buluşalım
yada
Bu ameliyatı olanlar cinselliğe ne zaman devam ettiniz bize 4 hafta demişti bekliyoruz.
4 hafta sonraki rahatlığımı heyecanla bekliyorum 7,5 yıldır evliyiz belki ilk gecede bile bu kadar heyecanlanmamisimdir

Bu ameliyatı olanlar cinselliğe ne zaman devam ettiniz bize 4 hafta demişti bekliyoruz.
4 hafta sonraki rahatlığımı heyecanla bekliyorum 7,5 yıldır evliyiz belki ilk gecede bile bu kadar heyecanlanmamisimdir