Labioplasti sürecim

Tbi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2025
1
0
1
20
Merhaba 16 aralıkta ameliyat oldum bir gece yatış verdi doktorum ameliyat esnasında sonda da takılmış bana işimi bu kadar kolaylaştıracağını tahmin etmiyordum belki bu sayede böyle kolay geçiyor şimdilik. Öncelikle doktorum güvendiğim düzenli muayene olduğum uzun zamandır tanıdığım biri ameliyat olmamda en etkili faktör son aylarda geçmeyen enfeksiyonlardı… görüntü ve asimetriden yana da şikayetlerim vardı elbette ama cesaret edemiyordum konuyu doktoruma açınca oda cesaret verdi güven çok önemli sanırım.. NE İSTEDİĞİMİ VE NE BEKLEDİĞİMİ çok açıkca söyledim doktoruma ben geçmeyen enfeksiyonlardan kurtulmak rahatça spor yapabilmek dar kıyafetler giyerken rahat hissetmek ve doğal görünüm bozulmadan biraz da asimetri düzelsin istiyorum dedim açıkca söyledim doktorumda tam istediğim gibi bir iş çıkarmış tamamen eşit mi değil ama bunu beklemek ne kadar mantıklı? Hem daha şişlikler varken bile çok güzel görünüyor ben doğala en yakın konforlu olanı istedim Herkesin kendine özel dokuları var önemli olan nasıl rahat edeceğiniz eğer güzellik ve estetik isteklerle bu yola çıkıyorsanız on kere düşünün çünkü çok da kolay değil şuan batma hissi ve hassasiyet yaşıyorum ama tahmin ettiğimden daha iyi durumdayım gayet dayanılır bir sızı bana spinal anestezi yapıldı sonrasında mide bulantısı ve baş ağrısı yaşadım yemek yiyemedim tüm gün ama kahve iyi geldi hastanede yatmam gözetim altında olmam bana güvende hissettirdi biraz önce evde ilk idrarımı yaptım kesinlikle beklediğim sızı hissi olmadı sadece batikon oldukça hassaslaştırıyor biraz yakıyor bir de dünden beri soğuk kompres yapıyorum ve ayaklarımı havada tutmaya çalışıyorum ödem oldu ama morarma ve kızarıklık yok yürümemde de sıkıntı yok hastenden çıkınca rahatlıkla eczaneye gidebildim ama kasinlikle bir refakatçi şart onu da anladım iyi ki erkek arkadaşım benimleydi Kızlar eğer istiyorsanız gözünüzde büyümesin dayanılmaz bir acı değil sadece gerçekçi isteklerle gidin doktorunuza ve kendi sağlığınızı rahatınızı düşünün bol bol dinlenme fırsatınız olan bir dönemde yapın bence ne kadar dinlenme o kadar çabuk iyileşme dedi doktorum daha birinci gündeyim merak ettikleriniz varsa cevaplarım arada bir de güncelleme yaparım sağlıkla kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…