• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti vajinoplasti sürecim

Ben araştırma Hastanesi'nde oldum 10 bin fiyat ödedim ben sadece vajinoplasti oldum çok memnun kaldım revizyon ameliyati oldum gayet başarılı
Gulpaz hanım merhaba sizin adınıza sevindim son yaptığınız işlemin memnuniyeti devam ediyor mu iyiki diyor musunuz

Evet çok memnun bir sorun yaşamadım iyiki yaptırdım diyorum tabiki arada çok fark çünkü

Evet çok memnun bir sorun yaşamadım iyiki yaptırdım diyorum tabiki arada çok fark çünkü
Haz alma olarak mı fark var benimde doğum dikişim açılmıştı mecbur Vajinoplasti yapılacakmış dikiş düzeltilirken çocuklarla zor oluyor mu ozon bir aylık bebeğim var diğer çocuklarım büyükler ama ortaokula gidiyorlar ben de dikiş yerimden rahatsızım olucam mecbur bebeğin yürümesini beklememe gerek var mı sence

Haz alma konusunda mı çok fark var benimde doğum dikişim açılmıştı mecbur Vajinoplasti olacakmış onbir aylık bebeğim var daha yürümüyor ama annem yanımda olacak o kadar zorlanmam diye düşünüyorum doktor ilk on gün dikkat edeceksin dedi ağır kaldırmak ta yasak mı sizede iki ay

Haz alma konusunda mı çok fark var benimde doğum dikişim açılmıştı mecbur Vajinoplasti olacakmış onbir aylık bebeğim var daha yürümüyor ama annem yanımda olacak o kadar zorlanmam diye düşünüyorum doktor ilk on gün dikkat edeceksin dedi ağır kaldırmak ta yasak mı sizede iki ay

10 gün boyunca sürekli yatilmiyor zaten evet dikat etmek gerekiyor ortaokula giden çocuklarınız size yardım edebilir emziriyorsanız zor olur ama büyük çocuklarınız size yardım edebilir diye düşünüyorum Dr iyiyse ameliyatini iyi yapmisa zor olmuyor korkulacak birşey deyil ikinci günde yemek yapabilirsiniz ayakta egilmedende işler yapılabilir önemli olan ameliyati iyi yapan bir Dr bulmak Dr iyiyse süreç çok iyi geçiyor haz için sormuşsunuz çok fark ediyor daha önce hisizlik vardı şuan yok ilişkide gaz sesi vardı şuan yok boluk hisi hissetmiyorum gayet memnun kaldım sizde bu şikayetler varsa ihmal etmeyin bu ameliyatın Ağrısida yok sedece dikisler iyileşene kadar dikat etmek gerekiyor

Size rektosel yapılmış mıydı gülpaz hanım ben de ameliyat oldum bana rektosel ve Vajinoplasti yapıldı

Back
X