Çokk guzel gorunuyo tatlımm..
benim için zorlu bi rakipsin
sunum ve herşey çok güzel olmuş ellerine sağlık bol şanslar
buyur gel canım, poğaçalar tazecik dahatesekkur ederim canimmusayitsen senin konuna gelcem bi cay icmeye:)
Gecen gun internette gorup bayilmistim sekline falan bu tarifin. Ellerine saglik. Harika gorunuyor
Çok beğendim ellerine sağlık başarılar.
Maşallah yaaa poğaçaya yeni bir akım getirmişsiniz başarılar dileri
buyur gel canım, poğaçalar tazecik daha
ayy teşekkur ederimm tatlımm..sen harika bisey yapmisin ama farkindamisin :)
mash sana canim
Hahaha bu teklife hayır diyemem gerçektencok tesekkur ederim dombikcigim :*
standart tariflere isinamiyorum,farkli tarifler denemeyi seviyorum. beraber yesek ne guzel olurdu...bi deEnHarbiKiz i da cekistirirdik ooh miss
ayy teşekkur ederimm tatlımm..
ben ilkin senin poğaçalarından yapcaktım bilio musun.. Sonra sepetlere karar verdim sonra bi baktım sen açmışsın konuyu..
sepetleride başkası yapmadan hemn konumu açiyim dedim
Hahaha bu teklife hayır diyemem gerçekten
beni niye çekiştiriyonuz ki şimdi durduk yere yine naptım zalımın gızıcok tesekkur ederim dombikcigim :*
standart tariflere isinamiyorum,farkli tarifler denemeyi seviyorum. beraber yesek ne guzel olurdu...bi deEnHarbiKiz i da cekistirirdik ooh miss
beni niye çekiştiriyonuz ki şimdi durduk yere yine naptım zalımın gızı
kulaklarım çınladı koştum geldimbizde tam senden bahsediyorduk,harbi ne kaa dadlu,hanımhanımcık bi bayan diyordum ki sen geldin
iyi insan lafın üzerine gelirmişkulaklarım çınladı koştum geldim
cok tesekkurler, tatlisini da denedim ama tuzlusu daha lezzetli oluyor denemk isterseniz mutlaka tavsiye ederim:)
başarılar dilerim çok güzel bir tarif ve sunum..... ben yaparmıyım bilmembiraz tembel biriyim başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?