Laboqick kullananlar yorum yapabilirmi

Hsnye14

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
304
107
103
33
Son kullanma tarihine baktım 2020 yani bilemedim

Eklentiler

• 1551337132700683549068.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 71
Soru nedir arkadaşım aklına takılan?
Erken gebelik testi sanırım ve pozitif.

Soru nedir arkadaşım aklına takılan?
Erken gebelik testi sanırım ve pozitif.
Testi yaptım ama bi sürü yorum okudum güvenmeyin diye bu markaya içime şüphe düştü kan verdim daha sonuç gelmedi inşallah gebelik vardır ve ikinci çizgi anınca çıktı hiç beklemedim saniyesinde çıktı

Aynı testten kullandım sorun yaşamadım çift gösteriyor ama hamile değil misiniz sorun ne
Testi yaptım ama bi sürü yorum okudum güvenmeyin diye bu markaya içime şüphe düştü kan verdim daha sonuç gelmedi inşallah gebelik vardır ve ikinci çizgi anınca çıktı hiç beklemedim saniyesinde çıktı

Ben internetten aldım ve benim de tüm çizgiler hemen çıktı Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin

Eklentiler

• IMG_20190207_130401.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 59
Canım ben adete 3 gun kala labaquik normal testi ile öğrendim hamile olduğumu herkesde ayni sey olacak diye birsey yok her yoruma takılma.
Hatta al bi gebelik testi de cok yanıltmış ama ben onda da labaquik den daha net cizgiler görmüştüm herkesde ayni sey olacak diye birsey yok.
Rabbim hayırla sağlıkla devam ettirsin inşallah.
Sağ sağlıklı kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim.

Amin canım benim çok sağol internetten almıştım ben aslında ovulasyon testi aldım içinde bi tane erken gebelik testi de vardi son kullanma tarihine baktım 2020 yazıyor ben bi keresinde hastanede kan verdim 4 haftalık hamilesin dedi doktor 1 saat sonra tekrar kan verdim ve sonuçlar karışmış hamile değilsin dedi o yüzden paranoyak oldum sevinemiyorum korkuyorum yine bi yanlışlık varsa diye

Bende ovulasyon testini o markadan almistim internetten canım yaninda 6adet normal test vardi ve onlarla ogrendim. Seninde bu kadar gecikmeden sonra yanlış çıkması cok küçük bir ihtimal.
Bence kan testi ver Allahin izni hersey güzel olacal merak etme.

Allahım inşallah canım benim 1 saate öğrenmiş olacağım:)

O çift çizgi çıktığında kaç hafta lik hamile cıktın canım:)
Bata 5 gün kala o da 3 haftalık oluyo yani yeni tutunmuş oluyo. Döllenmeden sonra 7_10 gün arasında tutunma olur . Hamileliğin bütün belirtilerini gebelik istediğim için her ay yaşadım hamile kaldığım ay artı olarak gece olur olmaz saatlerde mide yanmasıyla uyandım sonra şiddetlendi artık gece de uyuyamayinca ilaç kullanmadan önce test yaptım ben de ülser var . Belki o yüzden çok daha fazla hassastı. Test yapmaya her gun devam ettim eğer kimyasal olursa çizgi koyulastiktan sonra tekrar siliklesiyormus onu görmek istedim

Benim en son ilişkim 7 şubatta olmuştu 8 şubatta yumurtlama günümdü ozamn benimde ortalama 2 3 haftalık inşallah varsa tabi daha hala sonuç cikmadi

Hadi hayırlı haberlerini yaz inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…