laboquick Erken gebelik testi hakkında

Ben gittiğimde biraz rica ettim baktılar dün şükür 36 çıktı daha 2 gün var reglime korkuyorum çok mu düşük acaba yada çok mu erken öğrendim bilmiyorum
Yaa ben acilde ilk sordukları şey gebelik şüphesi var mi oluyor bizim burda var deyince mecbur kan alıyor onun sonucundan sonra işlem yapıyorlar belki farklılık vardır
Acilde midem bulanıyor karnım ağrıyor ama gebelik şüphem var deyin mecbur bakacaklar

Ben gittiğimde biraz rica ettim baktılar dün şükür 36 çıktı daha 2 gün var reglime korkuyorum çok mu düşük acaba yada çok mu erken öğrendim bilmiyorum
Yaaa çok sevindim sizin adınıza bence çok güzel çıkmış sonucunuz zaten bir kaç gün sonra tekrar baktırırsınız yükselir inşallah

Yaaa çok sevindim sizin adınıza bence çok güzel çıkmış sonucunuz zaten bir kaç gün sonra tekrar baktırırsınız yükselir inşallah
Canım inşallah teşekkür ederim ama korkuyorum burada birçok kişi kimyasal oluyo düzenli artık olmazsa vs diye kendi kendimd evham yapıyorum şuan sevinemedim bile

Bu arada ben tam 1 yıllık evliyim 10 aydır çocuk düşünüyorduk bir türlü olmadı enson dedimki heralde ben kısırım eşimde de sorun çıkmamıştı çünkü 2 kere femara 2 kere de çatlatma işnesi tedavidi gördüm hiçbirinde olmadı biliyormusunuz enson Eylül ayında çatlatma iğnesi oldum yine olmadı artık bıraktım saldım amaaan oluyorsa olsun dedim Bu ay böyle bir şok yaşadım hala inanamıyorum

İnanın hiç bir önemi yok çok sevindim sizin adınıza adet gecikmesinde daha hızlı artış oluyormuş mühim olan iki günde en az yüzde 60 hatta iki kat artmasi benim regle 5 gün kala 29du sonra istediğimiz gibi artmadı içinizi rahat tutun stres yapmayın

Teşekkür ederim inşallah sağlıklı ilerler

Canım inşallah teşekkür ederim ama korkuyorum burada birçok kişi kimyasal oluyo düzenli artık olmazsa vs diye kendi kendimd evham yapıyorum şuan sevinemedim bile
İyi düşünün iyi olsun sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun inşallah beklemediğin anda olur diyorlar bekleyince olmuyor demekki gerçekten öyle

İyi düşünün iyi olsun sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun inşallah beklemediğin anda olur diyorlar bekleyince olmuyor demekki gerçekten öyle
Burada hep okuyordum beklemedik anda oldu bıraktığımızda oldu vs gercekten öyleymiş evlendiğim günden beri hep istedim bekledim olmadı bu ay artık olmuyo kafasına girmiştim bir tık da bu ay benim için mucize oldu

Yaaa ne güzel banada dua edin duanız kabul olur bende 2 yıldır bekliyorum inşallah bir mucize olur bu ay lekelenmem oldu çok şüphelendim ilk defa oldu ama umutlanmakta istemiyorum

Sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah

Yaaa ne güzel banada dua edin duanız kabul olur bende 2 yıldır bekliyorum inşallah bir mucize olur bu ay lekelenmem oldu çok şüphelendim ilk defa oldu ama umutlanmakta istemiyorum
Canım benim ederim tabiki Allahım sanada tez vakitte sağliklı sıhatli bir evlat nasip etsin inşallah umudunu yitirme psikoloji çok önemli bu süreçte ruhunu kalbini ferah tut olacak inşallah Allahın izniye

Canım benim ederim tabiki Allahım sanada tez vakitte sağliklı sıhatli bir evlat nasip etsin inşallah umudunu yitirme psikoloji çok önemli bu süreçte ruhunu kalbini ferah tut olacak inşallah Allahın izniye
Amiinnn Allah razı olsun evet çok çok etkiliyor her ay varmı yokmu diye kendimi bunaltıyorum bu ay öyle olmadı lekeden sonra şüphelendim gecikmeyi bekleyeceğim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…