lenamm06 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Ekim 2025 32 6 1 30 Pazartesi 17:32 Konu Sahibi Konu Sahibi Lalala38 #41 Lalala38 .!.: Bebeğin inşallah seninledir Genişletmek için tıkla... Testi tekrarladınız mı veya kan verdiniz mi merak ettim ilk yaptığınız test gibi çıktı benimde 10 gün var adetime ama çok değişik belirtilerim var adet belirtileri bu kadar erken olmaz diye düşünüyorum
Lalala38 .!.: Bebeğin inşallah seninledir Genişletmek için tıkla... Testi tekrarladınız mı veya kan verdiniz mi merak ettim ilk yaptığınız test gibi çıktı benimde 10 gün var adetime ama çok değişik belirtilerim var adet belirtileri bu kadar erken olmaz diye düşünüyorum
Lalala38 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2025 41 13 3 26 Bugün 15:53 Konu Sahibi Konu Sahibi Lalala38 #42 Testi tekrarladım yine aynı çizgi çıktı akşamına beta verdim 36 ile öğrendim ama benim pek bir belirtim yoktu reglime 4 gün kalasıya öğrendim
Testi tekrarladım yine aynı çizgi çıktı akşamına beta verdim 36 ile öğrendim ama benim pek bir belirtim yoktu reglime 4 gün kalasıya öğrendim