hergün test yapıyorum kaset testler koyulaşmayı takip etmeye çalışıyorum hamilesiniz sanırım hayırlı olsun bana d dua edinKızlar sanki kaset testler daha güvenilir onu gören kan verdin ama bir iki gün daha bekleyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hergün test yapıyorum kaset testler koyulaşmayı takip etmeye çalışıyorum hamilesiniz sanırım hayırlı olsun bana d dua edinKızlar sanki kaset testler daha güvenilir onu gören kan verdin ama bir iki gün daha bekleyin
Kaset test yaptınız mı?Ben bugün tekrar test yaptım bu şekilde çıktı silik çıkması beni korkutuyor
Çok sevindim hayırlıEvet beta 15 çıktı sonra 27 ye yükseldi çok erken öğrendiğim için artmasını bekliyorum![]()
Hayir hep erken gebelik testi yaptımKaset test yaptınız mı?
Ben hep kaset yapmıştım bugün erken yaptım benim de çok silik inş bizim de pozitif olurÇok sevindim hayırlı
Hayir hep erken gebelik testi yaptım
İnşallah canım senin reglin geçti miBen hep kaset yapmıştım bugün erken yaptım benim de çok silik inş bizim de pozitif olur Eki Görüntüle 3679850
4 gün var canım ben biraz sabırsızımİnşallah canım senin reglin geçti mi
4 gün var canım
Pazartesi kan vericem bende4 gün var canım ben biraz sabırsızım
Yanlış anlatmisim sanırım 15 kasım yumurtlama tarihiHayirlisi olsun tebrik ederimm saglikla buyusun insallah.
25 kasım yumurtlama olduguna eminmisiniz cok erken degilmi silik bile cikmasi icin bugun 29 kasim.
Evett çok teşekkür ederim Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah. Bence kaset test deneyin ve sürekli değil sadece sabah idrariyla deneyinhergün test yapıyorum kaset testler koyulaşmayı takip etmeye çalışıyorum hamilesiniz sanırım hayırlı olsun bana d dua edin![]()
Bugün kan verdim aşılamanın 10. Günü bakalım nasipEvett çok teşekkür ederim Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah. Bence kaset test deneyin ve sürekli değil sadece sabah idrariyla deneyin
Maalesef 2.58 çıktı nasip başka sefereymiş Allah isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inşallahİnşallah pozitif cikar