laboquick gebelik testin de kuruma cizgisi olur mu ?

Andyou

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
4.314
4.227
133
Cuma adet gunum gözüküyor yumurta takibi yaptim 24 nisanda catladi net bi sekilde.
gogus hassaslığım aklimi çeldi ve test yapayim dedim belli belirsiz bi golge vardi once sonra ise bu şekilde oldu cumartesi yaptim sonra pazartesi terarladim (mor lekeli). Kuruma cizgisi oluyormu bu markanin umitleneyimmi zaten cok erken yaptim biliyorum ama merak ettim?
Cuma tekrarlamayi düşünüyorum daha once baska markada bunu bile gormuyordum bu ay rahim. Filmi yapildi hazirranda tup bebek var son çırpınışlarım.
( normalde daha net gozle goruluyor ama resim yuklenince netligi bozulmus ve resimde daha az gözüküyor)

Eklentiler

• 1000005352.webp
    1000005352.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 113
  • 1000005353.webp
    1000005353.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 97
  • 1000005264.webp
    1000005264.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 93
  • 1000005262.webp
    1000005262.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 99
Insallah iste kuruma cizgisi oluyomu bu marka onu merak ediorum cok erken yaptim çünkü testi
Aynı marka ile hamile olduğumu öğrendim beta takibi yaptırıyorum şimdi. Yani bende kuruma çizgisi vs çıkarmadı. Gün aşırı yaptım koyulaştığını görünce kan verdim. Yumurtlama tarihimizde aynı. Hayırlısı olur inşallah:)

Aynı marka ile hamile olduğumu öğrendim beta takibi yaptırıyorum şimdi. Yani bende kuruma çizgisi vs çıkarmadı. Gün aşırı yaptım koyulaştığını görünce kan verdim. Yumurtlama tarihimizde aynı. Hayırlısı olur inşallah:)
Boylemiydi sizinde sonradan mi cikti yani benim golge gibiydi umursamadim snradan bole olmus ve göğüs hassasligi supheye soktu benide persembe yapayim dedim tekrar test ovulasyon denicem yarin 🤲🤲

Boylemiydi sizinde sonradan mi cikti yani benim golge gibiydi umursamadim snradan bole olmus ve göğüs hassasligi supheye soktu benide persembe yapayim dedim tekrar test ovulasyon denicem yarin 🤲🤲
Ben ilk cuma yaptım bir şey çıkmadı cumartesi silik çıktı sonra işte pazartesi yaptım koyulaşmıştı ☺️

Ben ilk cuma yaptım bir şey çıkmadı cumartesi silik çıktı sonra işte pazartesi yaptım koyulaşmıştı ☺️
Ne guzel bende sonradan cikio iste senin gibi degil keske ole olsa benmde insallah rabbim hayirla sagliklica kucagina almayi nasip ettirsin senin adina cook sevindim hayirli olsun cnm

Ne guzel bende sonradan cikio iste senin gibi degil keske ole olsa benmde insallah rabbim hayirla sagliklica kucagina almayi nasip ettirsin senin adina cook sevindim hayirli olsun cnm
Hiç belli olmaz tekrarlayın umarım güzel haberler alırsınız umut hep var bu teste çünkü genelde kuruma çizgisi vs çıkmıyor diyorlar bu arada çok teşekkür ederim 😍

Hiç belli olmaz tekrarlayın umarım güzel haberler alırsınız umut hep var bu teste çünkü genelde kuruma çizgisi vs çıkmıyor diyorlar bu arada çok teşekkür ederim 😍
Insallah bende arastiyo ole diyolar gerçekten bnm icin dua edin 🥰😇

İlişkiden 10 gün sonraki testim belli belirsiz bir çizgi var ilk 10 dk da çektim ne dersiniz ?

Eklentiler

• C6DCFC89-21B4-4CF4-A730-E29FFC829781.webp
    C6DCFC89-21B4-4CF4-A730-E29FFC829781.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 48
Back
X