Insallah iste kuruma cizgisi oluyomu bu marka onu merak ediorum cok erken yaptim çünkü testiben cizgiyi gordum. Umarım hamilesinizdir.
Aynı marka ile hamile olduğumu öğrendim beta takibi yaptırıyorum şimdi. Yani bende kuruma çizgisi vs çıkarmadı. Gün aşırı yaptım koyulaştığını görünce kan verdim. Yumurtlama tarihimizde aynı. Hayırlısı olur inşallah:)Insallah iste kuruma cizgisi oluyomu bu marka onu merak ediorum cok erken yaptim çünkü testi
Boylemiydi sizinde sonradan mi cikti yani benim golge gibiydi umursamadim snradan bole olmus ve göğüs hassasligi supheye soktu benide persembe yapayim dedim tekrar test ovulasyon denicem yarinAynı marka ile hamile olduğumu öğrendim beta takibi yaptırıyorum şimdi. Yani bende kuruma çizgisi vs çıkarmadı. Gün aşırı yaptım koyulaştığını görünce kan verdim. Yumurtlama tarihimizde aynı. Hayırlısı olur inşallah:)
Ben ilk cuma yaptım bir şey çıkmadı cumartesi silik çıktı sonra işte pazartesi yaptım koyulaşmıştıBoylemiydi sizinde sonradan mi cikti yani benim golge gibiydi umursamadim snradan bole olmus ve göğüs hassasligi supheye soktu benide persembe yapayim dedim tekrar test ovulasyon denicem yarin
Ne guzel bende sonradan cikio iste senin gibi degil keske ole olsa benmde insallah rabbim hayirla sagliklica kucagina almayi nasip ettirsin senin adina cook sevindim hayirli olsun cnmBen ilk cuma yaptım bir şey çıkmadı cumartesi silik çıktı sonra işte pazartesi yaptım koyulaşmıştı
Hiç belli olmaz tekrarlayın umarım güzel haberler alırsınız umut hep var bu teste çünkü genelde kuruma çizgisi vs çıkmıyor diyorlar bu arada çok teşekkür ederimNe guzel bende sonradan cikio iste senin gibi degil keske ole olsa benmde insallah rabbim hayirla sagliklica kucagina almayi nasip ettirsin senin adina cook sevindim hayirli olsun cnm
Insallah bende arastiyo ole diyolar gerçekten bnm icin dua edinHiç belli olmaz tekrarlayın umarım güzel haberler alırsınız umut hep var bu teste çünkü genelde kuruma çizgisi vs çıkmıyor diyorlar bu arada çok teşekkür ederim
Allah gönlünüzdekini nasip etsin inşallahInsallah bende arastiyo ole diyolar gerçekten bnm icin dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?