Laboquick gebelik testinden memnun musunuz?

huriye048

Üçüncü meleğimi bekliyorum
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
3.990
4.319
40
Slm kızlar
ben ilk defa laboquick marka test aldım şu an ovulasyon testini kullanıyorum iyi gibi, birçok kişi de memnun. Öğrenmek istediğim bu markanın gebelik testi (erken gebelik testi değil normal gebelik testi şu incecik kağıt gibi olan) nasıl, memnun musunuz, hassas mı, doğru sonuç veriyor mu?
Bir de kullanma klavuzunda yazmıyor Kaç saniye idrarda tutulacak? Kaç dakika sonraki sonuca bakıcaz? Kaç dakikadan sonraki sonucu dikkate almayacaz? Bunları öğrenirsem iyi olur kısa bir süre sonra kullanıcam çünkü.
Vereceğiniz bilgiler için çok teşekkürler şimdiden

bende ondan vardı adete 6 gun hala hafıf bı hayalet cizgi verdı cnm hassasıyetı cok ıyı ben tavsıye ederım

bende ondan vardı adete 6 gun hala hafıf bı hayalet cizgi verdı cnm hassasıyetı cok ıyı ben tavsıye ederım
Ne güzel canım darısı başımıza. İnş sağlıkla kucağını alırsın. Senin kullandığın erken gebelik testi değil normal gebelik testi dimi?

Ne güzel canım darısı başımıza. İnş sağlıkla kucağını alırsın. Senin kullandığın erken gebelik testi değil normal gebelik testi dimi?
ewet cnm normal gebelık testıydı erken almadım hep pozıtıf cıkıolar

inş bı sorun olmaz da kucagımızaalırız cnm sana da tez vakıtte nasıp olsuın cnm

Başka cvp yazan yok mu kızlar?
Ben deaynı markanın erken gebelik testini aldım.1 hafta var daha adete.yalniz dogru mu uyguladım bilemedim.kagitta net anlaşilmiyor.yani kagittaki görüntü ile ambalajin icinden çıkan aynı değil.ince olan tarafı daldirıp çikardım.max yazan yere kadar diyordu ama oyle bir yazi yok.oklarin olduğu yeri batirdim.sence dogru mu yapmışım? :/

Ben deaynı markanın erken gebelik testini aldım.1 hafta var daha adete.yalniz dogru mu uyguladım bilemedim.kagitta net anlaşilmiyor.yani kagittaki görüntü ile ambalajin icinden çıkan aynı değil.ince olan tarafı daldirıp çikardım.max yazan yere kadar diyordu ama oyle bir yazi yok.oklarin olduğu yeri batirdim.sence dogru mu yapmışım? :/
canım ben de erken gebelik testi değil de normal gebelik testi var onda bir ucunda hcg yazıyor diğer ucunda oklar var oklara kadar idrara daldırıyorsun. sanırım ikisi de aynı şekilde kullanılıyordur

Bende o test ile ogrendim strip olaninda idrara batirdim biraz bekledim ve duz zemine koydum.
Regl 5 gun kala hayalet gibi cizgi ile fark ettim hamile oldugumu.
hassasiyetinden asiri memnunum tavsiye ederim.
Normal ama erken degil erken gebelik testi pozitif verdigi halde kanda negatif gormustum( Predictor markasi)

canım ben de erken gebelik testi değil de normal gebelik testi var onda bir ucunda hcg yazıyor diğer ucunda oklar var oklara kadar idrara daldırıyorsun. sanırım ikisi de aynı şekilde kullanılıyordur
Tamam ben de aynı yapmışım canım.testin yarısina kadar daldırdım valla.yalnız bu, sonucu değiştirmedi tabi:110:
Yalnız bir bilgiye ulaştım.sana da diyeyim.sabahki ilk idrarın orta kısmıyla yapılmalıymıs daha doğru sonuç için.o_O

Bende o test ile ogrendim strip olaninda idrara batirdim biraz bekledim ve duz zemine koydum.
Regl 5 gun kala hayalet gibi cizgi ile fark ettim hamile oldugumu.
hassasiyetinden asiri memnunum tavsiye ederim.
Normal ama erken degil erken gebelik testi pozitif verdigi halde kanda negatif gormustum( Predictor markasi)
Benim daha 1 hafta var.belim agriyordu.hadi bahanem bu olsun dedim.yaptım ama negatif çiktı.ilk defa ovulasyon testi ile denedik bu ay.ümitliyim.laboquick aldım.hayırlisısenin kaçincı test denemenle oldu canım?

Ayy inanmıyorum valla gozlerim dolduu.allahın şanslı kuluymuşsunuz eşinle.dilerim sağlıkla,saglıklı bebeğini kucağına alırsın allahın izniylee:eek::rolleyes::KK9::KK68:
Darısı başımaa:KK45:

Sansliyiz diyim de kizimiz pek nazli cikti ama hicbir sorun yokken 1 sene sonra geldi yavrum :)
insallah guzel haberler aliriz senden :KK66:
bu arada erken test icin benim yumurtlamadan 9 gun sonra silik cikti cunku az bekle :KK66:

Bu marka mi kullandin sen de?ovulasyon testinin kullanımı hakkında bilgi verir misin canım?

Laboquick canim aynisi.
prospektusundeki gibi uyguladim regl hemen sonra cunku duzensizdi yaklasik 5 saat idrarimi tutarak sivi alimina dikkat ederek uyguladim ve her gun ayni saatte :KK66:

Sansliyiz diyim de kizimiz pek nazli cikti ama hicbir sorun yokken 1 sene sonra geldi yavrum :)
insallah guzel haberler aliriz senden :KK66:
bu arada erken test icin benim yumurtlamadan 9 gun sonra silik cikti cunku az bekle :KK66:
Amaaaan niye hemen belli olmuyo kii o_O
2.çizgiyi gorucem diye şaşı olacaktım nerdeyse:KK48: hani silik oluyormuş yaa:KK48:

Laboquick canim aynisi.
prospektusundeki gibi uyguladim regl hemen sonra cunku duzensizdi yaklasik 5 saat idrarimi tutarak sivi alimina dikkat ederek uyguladim ve her gun ayni saatte :KK66:
Yani once silik çizgiler gördün.sonraaa koyu 2.cizgi gordün.koyuyu gorunce o gun ve sonraki gun mü iliski oldu?tabi silik çizgilerde de olmuştur ilişki de esas önemli olan biliyorsun koyudan sonra olanlar..

X