- 29 Aralık 2017
- 498
- 306
- 103
- 28
- Konu Sahibi Esofmanli Sevket Hoca
-
Ay gördüm senin mesajını sen hamile olabilirsin kuzu bu arada testin koyulaşmıştıAy benim de 4 gun var ovulasyon yaptim ben dun shhsh
Ya bu arada sizin belirtiniz var mıydı?Herkes awoxu övüyor ama bende yanlış silik pozitif çıkardı.
Kızlar bat gününe kadar yapmayın bişi çıkmıyor. Hepinizden haberler bekliyorum.Hadi ya o teste çok iyi diyorlardı üzüldüm şu an
Sen de sağlıcakla al inşallah bebeğini kucağınaKızlar bat gününe kadar yapmayın bişi çıkmıyor. Hepinizden haberler bekliyorum.
Çok hafif mide bulantısı yorgunluk ve halsizlik vardı üstüne bir de saman alerjisi oldum belirtiler karıştı birazYa bu arada sizin belirtiniz var mıydı?
Ya insallah vardir ya bu ay digerlerine gore hic belirtim olmadi ben agrim haricAy gördüm senin mesajını sen hamile olabilirsin kuzu bu arada testin koyulaşmıştı
Bel ağrısı vardı o da olabilirYa insallah vardir ya bu ay digerlerine gore hic belirtim olmadi ben agrim haric
Ne icin olabilir cnm yani kasik agrim yok arada batma oluyo fln ama o kadar akintim yok sadece camasirimda beyaz kremimsi oluyo ama sildigimde kuruBel ağrısı vardı o da olabilir
Benim de akıntım çok yok. Ama belim dünden beridir ağrıyor yatakta dönerken bile hissediyordumNe icin olabilir cnm yani kasik agrim yok arada batma oluyo fln ama o kadar akintim yok sadece camasirimda beyaz kremimsi oluyo ama sildigimde kuru
Bnm bel agrim yumurtlamam gectikten iki gun sonra basladi ve artarak devam ettiBenim de akıntım çok yok. Ama belim dünden beridir ağrıyor yatakta dönerken bile hissediyordum
Teşekkür ederimBu test yalancı pozitif çıkarmıyor ben de bu markayla öğrenmiştim hayırlı olsun
Bence sende de varBnm bel agrim yumurtlamam gectikten iki gun sonra basladi ve artarak devam etti
İns vardir da bilmiom ya off icinden bi ses diyo yok ama neyse umitlenmek istemiyorum suanBence sende de var
Teşekkür ederim inşallah vardırbende bu markayla ögrendim bence yalancı değildir, kan verin iyisi. daha yeni görünüyor bence degeriniz 50-60 arası bir şey cıkar hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?