- 23 Kasım 2022
- 14.162
- 58.155
- 548
- Konu Sahibi Esofmanli Sevket Hoca
Vaktim olmadığı için kan vermeye gidemedim şöyle çıktı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence varVaktim olmadığı için kan vermeye gidemedim şöyle çıktı.
Eki Görüntüle 3642489
Teşekkür ederim daha önce başka test tarafından kandırıldığım için tereddüt ettim.Bence var![]()
O durumu çok iyi biliyorum canım. Rabbim sonunu güzel getirsin gebeliktir inşallahTeşekkür ederim daha önce başka test tarafından kandırıldığım için tereddüt ettim.![]()
Adetine kac gun var cnmVaktim olmadığı için kan vermeye gidemedim şöyle çıktı.
Eki Görüntüle 3642489
Adetim bugündü.Adetine kac gun var cnm
Ben de yaptım sabah tertemizdi sizin var bence de hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinVaktim olmadığı için kan vermeye gidemedim şöyle çıktı.
Eki Görüntüle 3642489
Daha önce yaptınız mı? Yoksa ilk test miAdetim bugündü.
Amin inşallah en yakın zamanda sende de duyarız inşallahBen de yaptım sabah tertemizdi sizin var bence de hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
İki gün önce erken gebelik yaptım tertemizdi çizginin Ç'si yoktu. Yumurtlamadan 12 gün sonra çıkıyormuş genellikle. Benim bugüne denk geliyorDaha önce yaptınız mı? Yoksa ilk test mi
Hayirli olsun cnm genelde yaniltmaz yani yalanci cikaran gormedim baska bi testle tekrarlasaydin keske yinedeAdetim bugündü.
Kan vereceğim testler asabımı bozuyorHayirli olsun cnm genelde yaniltmaz yani yalanci cikaran gormedim baska bi testle tekrarlasaydin keske yinede![]()
Benim de 4 gün var adetime temiz çıktı işte dpo sonrası 10 da yapmış oldum bat günü yaparım artık tekrarİki gün önce erken gebelik yaptım tertemizdi çizginin Ç'si yoktu. Yumurtlamadan 12 gün sonra çıkıyormuş genellikle. Benim bugüne denk geliyor
Reglinin ilk gününü bekle. Benim 2 gün öncesi bile yoktu yani.Benim de 4 gün var adetime temiz çıktı işte dpo sonrası 10 da yapmış oldum bat günü yaparım artık tekrar
Valla ben normalde hiç takmıyordum olursa olur modundaydım ama bu sefer cinnet geldi bana daKan vereceğim testler asabımı bozuyor![]()
Herkes awoxu övüyor ama bende yanlış silik pozitif çıkardı.Valla ben normalde hiç takmıyordum olursa olur modundaydım ama bu sefer cinnet geldi bana da![]()
Ay benim de 4 gun var ovulasyon yaptim ben dun shhshBenim de 4 gün var adetime temiz çıktı işte dpo sonrası 10 da yapmış oldum bat günü yaparım artık tekrar
Ovulasyon da son iki gün netleşmeye başladı. Belki okuyanlar vardır tecrübemi paylaşayımAy benim de 4 gun var ovulasyon yaptim ben dun shhsh
Hadi ya o teste çok iyi diyorlardı üzüldüm şu anHerkes awoxu övüyor ama bende yanlış silik pozitif çıkardı.