Laboquick kaset test

banaderlerelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
1.130
386
38
Kızlar çatlamadan sonra 10.gündeyim.belirtim hiç yok neredeyse.
Laboquick e hassas diyorlar ama erken gebelik testi kadar hassas mı acaba? Testi erken mi yaptım. Ne zaman yapmam gerekir

Laboquick e hassas diyorlar ama erken gebelik testi kadar hassas mı acaba? Testi erken mi yaptım. Ne zaman yapmam gerekir
Benim 13 gün sonra idrar testinde pozitifti çatlamadan 10 gün sonra yaptırdığım kan bile negatifti canım o yüzden daha erken

Bayağı hassas bir testmis çok duydum bunu.. aama erken yapmışsin bence 10 günde anca kanda çıkar deniliyor ama kanda bile zor anca 11-12 . Günde çıkarsa çıkar kanda. Bekle 15. Gün direkt kan ver istersen 🥰

Bayağı hassas bir testmis çok duydum bunu.. aama erken yapmışsin bence 10 günde anca kanda çıkar deniliyor ama kanda bile zor anca 11-12 . Günde çıkarsa çıkar kanda. Bekle 15. Gün direkt kan ver istersen 🥰
Kan vermek beni daha çok strese sokuyor 🥲🥲ama ben o zaman yarın yapmayıp ondan sonraki gün tekrar mı test yapsam

laboquick marka ile çatlatma iğnesinin 11. Günü yaptım zorla görülen bir çizgi vardı 12.gün daha belirgindi fotoğrafta da çıktı

Eklentiler

• IMG_4086.webp
    IMG_4086.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 61
Kan vermek beni daha çok strese sokuyor 🥲🥲ama ben o zaman yarın yapmayıp ondan sonraki gün tekrar mı test yapsam
Bence 15.gunku daha net gözüküyor. Ama bekleyemem o kadar dersen 13.gun hassas bir erken gebelik testiyle dene ☺️ ben geçen ay 14.gundeki kaset testi zar zor görüyordum. İnnovita ile 13.gundeki erken gebelik belirgindi.. çünkü o hassasmis

Bence 15.gunku daha net gözüküyor. Ama bekleyemem o kadar dersen 13.gun hassas bir erken gebelik testiyle dene ☺️ ben geçen ay 14.gundeki kaset testi zar zor görüyordum. İnnovita ile 13.gundeki erken gebelik belirgindi.. çünkü o hassasmis
Ben yine dayanamaz yaparım gibi 🤣 peki kaset testin markası neydi canım

Ben yine dayanamaz yaparım gibi 🤣 peki kaset testin markası neydi canım
O zaman 13.gun yap dayan zaten görsen hemen kana gitmezsin az durursun bari birazcik daha bekle öyle test yap 😊 softec canım hatta hiç kullanmadığım bir markaydı.. alırsan güvenli diyebilirim bide al-bi markaya iyi diyolar kasette.

laboquick marka ile çatlatma iğnesinin 11. Günü yaptım zorla görülen bir çizgi vardı 12.gün daha belirgindi fotoğrafta da çıktı
Bende bugün laboquick ve prodoctor yaptım. 14. Gündü, 1 dk içinde belirgin çizgi çıktı her ikisinde de. Gittim kan verdim, Allah gönlüne göre versin seninde inşallah 🙏🏼

Back
X