Laboquick kaset test

Kızlar çatlamadan sonra 10.gündeyim.belirtim hiç yok neredeyse.
Laboquick e hassas diyorlar ama erken gebelik testi kadar hassas mı acaba? Testi erken mi yaptım. Ne zaman yapmam gerekir
Canım inşallah vardır senin de ne kdr istediğini biliyorum ama fazla umutlanmamak lazım sanırım çok silik bile olsa 10. Günden itibaren bisiler gözüküyor bazı belirtiler başlıyor yerleşme kanaması vs oluyor. Buradan yorumlardan gördüğüm kadarıyla

Canım inşallah vardır senin de ne kdr istediğini biliyorum ama fazla umutlanmamak lazım sanırım çok silik bile olsa 10. Günden itibaren bisiler gözüküyor bazı belirtiler başlıyor yerleşme kanaması vs oluyor. Buradan yorumlardan gördüğüm kadarıyla
Bence de öyle canım 😞 negatif diye düşünüyorum ben de

Kızlar çatlamadan sonra 10.gündeyim.belirtim hiç yok neredeyse.
Laboquick e hassas diyorlar ama erken gebelik testi kadar hassas mı acaba? Testi erken mi yaptım. Ne zaman yapmam gerekir
Laboquick kaset diye satılıyor ama prospektüsüne bakarsan 20 hcg ve üzeri ölçüyor mesela awox erken gebelik diye satılıyor ama onunda prospektüsünde 25 hcg ve üzeri yazıyor.

Bence 15.gunku daha net gözüküyor. Ama bekleyemem o kadar dersen 13.gun hassas bir erken gebelik testiyle dene ☺️ ben geçen ay 14.gundeki kaset testi zar zor görüyordum. İnnovita ile 13.gundeki erken gebelik belirgindi.. çünkü o hassasmis
Bende 14. Gün yaptım negatif bugün 15. Günüm hiç belirti vs yok. Adet de olmadım daha

Yapalı on beş dakika oldu. Bir şey görüyor musunuz?
IMG_20250429_185204~2.webp

Back
X