laboquick marka erken gebelik testi kullananlanlar...

beteray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.333
535
123
43
elimde bu testten var ilişkiden 5-7 gün sonra belli eder diyorr.pazar yumurtladım(ovulasyon testi kullandım) hangi gün yapsam çıkarr bir de doğru sonuç veriyormuu?

selamlar.. seni çok iyi anlıyorum sabırsızlanıyorsun sonucu öğrenmek için ama bence en erken adete bir hafta kalana kadar beklemelisin.. inş güzel haberlerini alırız...

pazar günü tam bi hafta kalmış olcak o zaman yapsammı ki bi de strip test hiç kullanmadım nsıl kullanılcak bilmiyorumm

canım dayanabildiğin kadar bekle...negatif çıkarsa üzülürsün...ben de dayanamayıp normal gebelik testlerinden yaptım bir hafta kala, negatif çıktı bugün yine yaptım yine negatif, moralim sıfır ama kırmızılar gelmediği için hala umutluyum...yaniii, biraz bekle sonucu kesin gör...

geçen ay rahim filmi çektirdim bu ay olmazsa tedaviye başlıcaz çok umutlandım olmazsa çok üzülmekten korkuyorum ama olmayınca diğer aya hemen motive olabiliyorummm yasım 1 gün sürüyor Allahtan
senin de hakkında hayırlısı canım

elimde bu testten var ilişkiden 5-7 gün sonra belli eder diyorr.pazar yumurtladım(ovulasyon testi kullandım) hangi gün yapsam çıkarr bir de doğru sonuç veriyormuu?

hayırlısı olsun canım istersen kan testi yaptır onda kesin çıkar adet günün gelmese bile çıkar diyorlar

kan testi için başka ilçeye gitmem gerek küçük bi yerde yaşıyoruz kan testi yok burda o yüzden ne kadar erken gebelik testi varsa doldurdum eve

bende aynı markanın ovulasyonunu alıcam bu akşam sipariş edeyim diyorum sen memnun kaldınmı arkadasım? bu konuda kafam karıştı hangi marka alsam diye. gg de buldum bu markayı içinde çok kit olması avantaj benim için geç yumurtluyorum çünkü

cnm bende laboqickin ovulasyon testini kullanıyorum ben memnunum:)

birkere kıslar bu markanın testleri yanıltıyor bilginizee

cnm ben ovulasyon testini 3 aydır kullanıyorum nezaman iki koyu çizgi görsem tam 14.gün regl oldum ama gebelik testlerinde yalnış silik çizgi çıkıyo sanırım....

ben egnes marka ovulasyon kullandım 13.gün koyu çizgiyi yakaladımm bugün 17.günümdü silikleşti tekrar.memnun kaldım yanında laboquick in 5 tane gebelik testi hediyeydi.daha denemedim pazar günden itibaren denicemm sonuçları yazcam kullanan varsa nasıl kullanıldığı bilgisine ihtiyacım varrr

e yazmamışsın ne oldugunu??

ben bu markanın ovulasyon ve gebelık testını kullandım.adetım 5 gun gecınce ovulasyon testı yaptım pozitif cıktı.fakat gebelık testı negatıf cıktı.bugun 7 gundu.gebelık testı yaptım pozıtıf cıktı.yarın doktora gıdıp kan testı yaptırcam bakalım hayırlısı....

İlişkiden sonra 7 gün geçince yaptın di mi..
Bu test ilişkiden 5-6 gün sonra bile doğru sonucu veriyormuş.
İlle adete bir hafta kalayı bekle dıyenler olmuş ama
o zmn normal testlerdne alırdık, bu testın ozellıgı 5-6 gun sonra bıle dogru bchg artısını tespıt edebılmesıtymıs amaaa
ben kullandım dogru cıktı dıyen var mı merak edıyorum.....

geçen ay bu testten aldım :)) ovulasyon hep çiftçizgi bazıları boştu bile hiçbişe çıkmadı :)) onu bırakn geblk testide beni hamile gösterdii hepsi hamilym dye çok svnmşdm ama hüsran bu markayı kullann ama sakın sevnmeyn çok dandik bişe haa şuda var ggtti gidyrdan almşdm son kullnma talimatı yazmıyoodu eczndekilerde yazıyo..snrm ondn çok ucuz satıyrlar..

p.tesi gece bi kaza olmuştu , adetimde temmuzun 5/6sı acaba bişeler olmuşmudur bnde mi alsam bu testten biraz geçince zaman nedersiniz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…