Gebeliğe Hazırlık Laboquick ovülasyon testi hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabiki benim ilk seferinde 14. Ve 15. Gün yumurtlamıştım ve 2. Sinde hala silik olunca herhalde yumurtlamıyorum bu ay dedim ama 17. Ve 18. Günde pik gördüm. Yani günler değişiyor zaten kullandığımız takvimlerle çoğu zaman uymuyor
Her yaptığım da sanki biraz daha silikleşiyor inşallah bende pik görürüm bu ay denemeye devam, yanıtınız için teşekkür ederim :)

Biz 2 senedir bebek istiyoruz. herhalde 5-6 aydan beri bu testi kullanıyorum,henüz hamile kalamadım -hiçbir problemimiz olmamasına rağmen-. Ben sıvı alımına pek dikkat etmiyorum açıkçası. İşten Öğlen eve geldiğimde zaten sıkışık oluyorum, o idrarla testi takip ediyorum ve çok net çıkarıyor. İlk idrarla yapılmaz bu test. Sabah 10 ile akşam 8 arasında yapmanız öneriliyor genelde. Geçen ay bendeki yumurtlamanın bir örneğini atayım size bu testle:
Peki piki gördüğünüz deyelim o gün ve sonrasını nasıl negerlendirdiniz

2 günde 1 şeklinde değerlendirdik biz. Benim yumurta çatlaması süresi genelde 3 gün sürüyor. Pik günü değerlendirme, boş gün, değerlendirme şeklinde oluyor genelde.
Anladım bende bu ay pike kadar bu şekilde devam edip pik gününden sonra peşpeşe deneyeyim diyorum. Ben denk gelmedi bir türlü pikten sonra ilişki olmadı

Ben de bu markayı kullanıp hamile kaldım. Yanıltmıyor hiç. Siz her gün bir tane yapın koyu oldugunu gördüğünüz gün akşamında bir tane daha yapın. Zaten genelde yumurtlama 2 gün sürer. Benim ilk ay 14. ve 15. Gün idi yumurtlamam geçen ay 17 ve 18. Yani bu degisebiliyor.
Merhaba bende bu markayi kullaniyorum bugun 17ci gunum ama hala pik goremedim.adetin 12.ci günündən basladim yapmaya.acaba kacirmis ola bilirmiyim. 34-35 hatta bazen 40gunde bir adet oluyorum

Eklentiler

• IMG_20210709_151527.webp
    IMG_20210709_151527.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba bende bu markayi kullaniyorum bugun 17ci gunum ama hala pik goremedim.adetin 12.ci günündən basladim yapmaya.acaba kacirmis ola bilirmiyim. 34-35 hatta bazen 40gunde bir adet oluyorum
Yok kacirmamjssindir geç adwt oluyorsan yumurtlaman da gec olabilir 20. Günlere kadar devam et

Back
X