• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LABOQUİCK Ovülasyon Testi İle Hamile Kalanlar

Estetqiu

Bir gün..
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
648
691
103
Bursa
Arkadaşlar merhaba,
Öncellikle Hamile kalmak için ovülasyon testi yapan arkadaşlar beni anlıcaktır. Laboquick testin içindeki prospektüste anlatılan şey; T çizgisinin C çizgisiyla aynı koyulukta veya daha koyu olması gerektiği yumurtlamaya işaretmiş. Ancak ekteki koydugum resimde benim T çizgisi C çizgisi kadar koyu değil. Ancak yine bir koyuluk var ama daha koyu olması gerektiği yazıyor. Biz 17.05 i gününü değerlendiremedik sonraki 2 gün arka arkaya değerlendirdik. Sizce işe yarar mı bu şekilde değerlendirip hamile kalan var mı ?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-05-17 at 11.32.25.webp
    WhatsApp Image 2019-05-17 at 11.32.25.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 2.191
Ben varim canım, benim testlerim hiç-bir zaman tam koyu çıkmadı ya senin ki gibi ya da hafif daha silil çıkmıştı ben de değerlendirmiştim cok şükür hamileyim su an da.

Çok sevindim canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Peki sen çift çizgi çıktıgı geceyi de degerlendirmişmiydin ben o günü değil de sonraki 2 gun arka arkaya degerlendirdim. O günü değerlendirmediğim içinde biraz pişmanlık oldu :)

bende kullandım yaklaşık 1 yıl bu testleri zaten canım pik yapması yumurta her an çatlayabilir demek silikleştiğinde çatlamış oluyor siz doğru günleri değerlendirmişsiniz ayrıca pik yaptıktan sonra testleri bırakmayın çatlamayı yakalamak için silik çıktığı günü de tespit etmek lazım bazen 2 gün üstüste koyu çıkabiliyor önemli olan koyu çıktıktan sonra silikleştiği gün

Anladım canım ozaman dediğin gibi inşallah doğru günleri değerlendirmişizdir. Peki sen hamilemisin şuanda ? işe yaradı mı :)

yok canım işe yaramadı ama benim başka sorunlarım var amh düşük yaş 39
yoksa ovulasyon testi ile hamile kalan çok var
ama bizde stres yaptı birde gereksiz yere bıraktım ben bu yüzden gün aşırı ilişki olursa zaten kaçırılması imkansız yumurtlamanın ovulasyon testleri bence eşi dışarda çalışanlar ya da vardiyalı vs. çalışanlar için gerekli

Bende aldım kullandım geçen ay. koyu çıktığı günü, ertesi gününü filan hep değerlendirdim. Kimyasal gebelik oluştu. Ama test doğru günü gösterdi. Diğer ay yine deniycem.

Çok sevindim canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Peki sen çift çizgi çıktıgı geceyi de degerlendirmişmiydin ben o günü değil de sonraki 2 gun arka arkaya degerlendirdim. O günü değerlendirmediğim içinde biraz pişmanlık oldu :)
Amin canim cok sağol, Allah razı olsun.
Rabbim dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah.
Ben çift çizgiyi gördüğüm geceyi ve peşine gunu değerlendirdim bir gun boşluk birakip tekrar değerlendirdim. Sonra beklemeye başladım.

Allah ol derse tek geceye bakar canım sıkma kendini ve sakın stres yapıp belirti arama kendinde.
Rabbim mubarek günler yüzü suyu hürmetine gönlünden hakkin da hayırlı olanı nasip etsin inşallah

yok canım işe yaramadı ama benim başka sorunlarım var amh düşük yaş 39
yoksa ovulasyon testi ile hamile kalan çok var
ama bizde stres yaptı birde gereksiz yere bıraktım ben bu yüzden gün aşırı ilişki olursa zaten kaçırılması imkansız yumurtlamanın ovulasyon testleri bence eşi dışarda çalışanlar ya da vardiyalı vs. çalışanlar için gerekli

evet bende nerde hangi sitede okursam okuyım herkes stres yapıorm oyuzden olmuyo dıo ama gerçekten stressizde olmuyo sonucu negatif olunca ıster ıstemez üzülüyo ınsallah en kısa zamanda olur senınde

Amin canim cok sağol, Allah razı olsun.
Rabbim dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah.
Ben çift çizgiyi gördüğüm geceyi ve peşine gunu değerlendirdim bir gun boşluk birakip tekrar değerlendirdim. Sonra beklemeye başladım.

Allah ol derse tek geceye bakar canım sıkma kendini ve sakın stres yapıp belirti arama kendinde.
Rabbim mubarek günler yüzü suyu hürmetine gönlünden hakkin da hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Amin canım çok sagol Allah razı olsun

Araştırmalarıma göre yumurta dölleniyomuş fakat embriyoya dönüşmeden vücuttan atılıyomuş. Bunun nedenide oluşacak gebelikteki bebeğin sağlıksız olmasıymış. Normal karşılanan bi durummuş. Hamile kalmak isteyen kadınların yaklaşık %70i bu durumu yaşarmış. Kimi farkeder kimi farketmezmiş. Benim şubat ayında bi düşüğüm oldu. Embriyo gelişmedi 6 haftalıktı düşük yaptım. Eşimde morfoloji sorunu var. Yani spermlerin yapısı bozuk. İlk hcg değerim 20 çıktı. İki gün sonra ikiye katlaması gereken değer 33 olmuştu. Ertesi gün 37 olmuştu. Bugün kan vermeye gitmek bile istemedim. Kanamamın gelmesini bekliyorum.

Bende ovülasyon testiyle takip ettiğim ilk ay hamile kaldım size tavsiyem günde o kadar çok test yapmanıza gerek yok örneğin akşam saatlerinde değerlendirecekseniz 16.00 17.00 ya da 18.00 de yapın her gün aynı saatte yapın sağdaki çizgi soldakinden koyu olacak ama çift çizgili günleri tabii ki değerlendirin ne zaman tutacağı hiç belli olmaz

Ovülasyon testini yapmadan önce 2 ay boyunca telefondaki adet uygulamalarındaki yumurtlama dönemime bakarak deneme yapıyordum aslında ordaki tarihlerle hiç alakası yokmuş 2 ay boşa gitti :)

Arkadaşlar merhaba,
Öncellikle Hamile kalmak için ovülasyon testi yapan arkadaşlar beni anlıcaktır. Laboquick testin içindeki prospektüste anlatılan şey; T çizgisinin C çizgisiyla aynı koyulukta veya daha koyu olması gerektiği yumurtlamaya işaretmiş. Ancak ekteki koydugum resimde benim T çizgisi C çizgisi kadar koyu değil. Ancak yine bir koyuluk var ama daha koyu olması gerektiği yazıyor. Biz 17.05 i gününü değerlendiremedik sonraki 2 gün arka arkaya değerlendirdik. Sizce işe yarar mı bu şekilde değerlendirip hamile kalan var mı ?

Bizi seninle gunlerimiz cok yakin benimde 18-19 oik
Arkadaşlar merhaba,

Bizim seninle tarihlerimiz baya yakin bende aldim bu testlerden bu ay denedim biraz:) 18ve 19 pik yapti bgn silinmeye basladi ama. Degerlendirdigimiz gunleri soyluyorum 14-17-18 ve bugun olur ise 20
Ins guzel haberler veririz bir iki gun arayla ilk senden sonra benden
2270916

Fikir olmasi icin kendiminkinide koydm

Ovülasyon testini yapmadan önce 2 ay boyunca telefondaki adet uygulamalarındaki yumurtlama dönemime bakarak deneme yapıyordum aslında ordaki tarihlerle hiç alakası yokmuş 2 ay boşa gitti :)

Bendeki tarihler pepp app da cikanla ayni cikti beklenen tarih oldu yapmasamda olurmus testi aslinda

Adetin kac gunde 1 oluyor ve kacinci gunde yumurtan catladi?

Bende ovülasyon testiyle takip ettiğim ilk ay hamile kaldım size tavsiyem günde o kadar çok test yapmanıza gerek yok örneğin akşam saatlerinde değerlendirecekseniz 16.00 17.00 ya da 18.00 de yapın her gün aynı saatte yapın sağdaki çizgi soldakinden koyu olacak ama çift çizgili günleri tabii ki değerlendirin ne zaman tutacağı hiç belli olmaz

Pik yaptigi gunlerden sonra silinmeye basladigi gunde iliski yasadin mi ben bunu bilmiyordum pik gunleri saniyordum ondan soruyorum , hayirli olsun bu arada Allah saglikla kucagina almayi nasip etsn

Bizi seninle gunlerimiz cok yakin benimde 18-19 oik

Bizim seninle tarihlerimiz baya yakin bende aldim bu testlerden bu ay denedim biraz:) 18ve 19 pik yapti bgn silinmeye basladi ama. Degerlendirdigimiz gunleri soyluyorum 14-17-18 ve bugun olur ise 20
Ins guzel haberler veririz bir iki gun arayla ilk senden sonra benden Eki Görüntüle 2270916

Fikir olmasi icin kendiminkinide koydm
Canim evet cok yakin tarihlerimiz birbirine. Ama senin 18 inde cikan cift cizgin benimkinden cok daha belirgin. Benim bukadar belirgin cikmamisti o yuzden o gun tam emin olamadim iliski olmadi. O gunden bir gun once ve sonraki 3 gun birliktelik oldu. Benim 14 gun sonra belli olcak olup olmadigi buraya yazarim :)

Canim evet cok yakin tarihlerimiz birbirine. Ama senin 18 inde cikan cift cizgin benimkinden cok daha belirgin. Benim bukadar belirgin cikmamisti o yuzden o gun tam emin olamadim iliski olmadi. O gunden bir gun once ve sonraki 3 gun birliktelik oldu. Benim 14 gun sonra belli olcak olup olmadigi buraya yazarim :)

Aradaki gunude ekledim simdi

2270924

Belki seninde anlik yukselmistir denk gelmemistie goememissindir cok koyulastiginda degerlendir yinede bence hergun hergun diye zorlamiyorm ben acikcasi ztn sperm omru var birazda

Arkadaşlar merhaba,

Bence senin 17 koyulugun benimki gibi iste
Oncesi ya da sonrasinda iliski olduysa oldu bu is insallah :))) pozitif dusunelim pozitif haberler alalim

Back
X