Gebeliğe Hazırlık Laboquick ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fatma__4224

𝔹𝕒ş𝕝𝕒𝕟𝕘ıç: 𝟡𝟝.𝟠 ℍ𝕖𝕕𝕖𝕗 : 𝟞𝟝
Kayıtlı Üye
24 Mart 2021
1.285
4.965
48
24
Konya
Merhaba arkadaşlar daha once yine buna benzer bir soru da bulunmuştum test alacagım hakkında testimi aldım gunluk aynı saatler de ovulasyon testimi yapmaya çalışıyorum hiç bir şekilde bir gun dahi atlamadan testimi yapıyorum fakat 3 Mayıs da adet gordum 8 Mayıs da adetim bitti 10 Mayıs da ise test yapmaya başladım fakat hiçbir şekilde testler de pozitif cıkmıyor acaba Yumurtlama mı yaşamıyorum yoksa daha yumurtlama görme ihtimalim varmı ne yapmalıyım

Yapmaya devam edin

Merhaba, çift cizgi görene kadar yani T cizgisinin koyu olduğunu görene kadar devam edin . İnstgramda birgebeningünlüğü diye sayfa var Ebru Hanım. Çok yardımcı oluyor ☺

Merhaba, çift cizgi görene kadar yani T cizgisinin koyu olduğunu görene kadar devam edin . İnstgramda birgebeningünlüğü diye sayfa var Ebru Hanım. Çok yardımcı oluyor ☺
Evet takip ediyorum ebru hanımı ama ona mesaj yazmadım sonucta oda cok yoğn ve kendi satış yerinden almadım bu yüzden sormak çok mantıklı gelmedi 20 gun oldu herhangi bir değişiklik yok test de

Evet takip ediyorum ebru hanımı ama ona mesaj yazmadım sonucta oda cok yoğn ve kendi satış yerinden almadım bu yüzden sormak çok mantıklı gelmedi 20 gun oldu herhangi bir değişiklik yok test de
Siz sorunuzu merak ettiklerinizi yazabilirsiniz. Ebru Hanımdan illa test almanıza gerek yok. Ben test almadan önce sorduğum tüm sorulara cevap vermişti. Hala daha aklima birsey takıldığında soruyorum, çekinmeyin☺ ayrıca yumurtlama masajı paylaşmıştı. Ona da göz atın derim. Bir de her ay yumurtlama olmayabiliyormuş.

3 aydır ovülasyon testi kullanıyorum. Dediginiz markayı kullandım ve hep yumurtlamayı çatlamayı gördüm sonra ebru hanımı keşfettim onun testlerinden de aldım (surelab) testlerde bozukluk var mı diye ikisiyle de denedim birkaç gün. ikisi de aynı şekilde aynı günde yumurtlama gösterdi. Yani iki markada da sıkıntı yok ama elinizdekiler bozulduysa bilemeyiz. Adetiniz düzenliyse 12. 13.14.günlerden birinde oluyor yumurtlama. Benim hep öyle. Düzensizse adet olmaya 1 gün kala hatta adet biteceği gün bile olabiliyormuş izlediğim videolarda bu şekilde bilgiler vardı.elinizdeki testle yumurtlama görünceye kadar deneyin bence hangi gün olduğunu tahmin etmek mümkün değil, 1 ay boyunca göremezseniz bir de surelab marka alın bakın bakalım.Instagram kullanıyorsanız "bir gebenin günlüğü" sayfasını takip etmenizi tavsiye ederim faydalı bilgiler mevcut.

Ben hep 19.-20.-21. günlerde yumurtlama görürdüm, sabırla devam etmek lazım. Gec yumurtlayinca ader de gec oluyor, pikten 14-15 gün sonra oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…