Laboquick test doğru mudur?

miniktvsn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
66
28
88
32
Regl 10gun kaladan itibaren her gün test yaptım hep negatif awox ve laboquick kullandım. 5 gün kala kan verdim 0.1 çıktı. Negatif diye 2 gün test yapmadım. Bugün gene meraktan test yaptım anında 2. Çizgi çıktı. Hata payı var mıdır?

Yalancı çıkarmıyor ama kuruma çıkarıyor hemen çıktıysa tebrikler

Yumurtlama çatlama biliyor musunuz acaba günleri yoksa öyle tevafuk mı takip etmiştiniz benim de yumurta çatlamadan geçen 14 gün genelde sonuç verirmiş ama adete de 4 gün var daha bi umut işte

Yumurtlama çatlama biliyor musunuz acaba günleri yoksa öyle tevafuk mı takip etmiştiniz benim de yumurta çatlamadan geçen 14 gün genelde sonuç verirmiş ama adete de 4 gün var daha bi umut işte
Benim yumurtlama günüm çok belirgin oluyor kasık ağrısı göğüs ağrısı gibi. Ama valla bu sefer şansa bırakmadım her gün 1 ay boyunca denedim :) tüm testler negatifti 3 gün öncede kan verdim 0.1. bu forumlarda çok gördüm regl zamanı yaklaşınca değer yükselen insanlar Umut olmuştu bana da :) insallah Rabbim isteyen hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…