Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım belirgin çıkmış var benceRegl 10gun kaladan itibaren her gün test yaptım hep negatif awox ve laboquick kullandım. 5 gün kala kan verdim 0.1 çıktı. Negatif diye 2 gün test yapmadım. Bugün gene meraktan test yaptım anında 2. Çizgi çıktı. Hata payı var mıdır?Eki Görüntüle 3614505 Eki Görüntüle 3614506
İnşallahhhhCanım belirgin çıkmış var bence
Baya belirgin bence var gebelik bugün adet gününüz mü normaldeRegl 10gun kaladan itibaren her gün test yaptım hep negatif awox ve laboquick kullandım. 5 gün kala kan verdim 0.1 çıktı. Negatif diye 2 gün test yapmadım. Bugün gene meraktan test yaptım anında 2. Çizgi çıktı. Hata payı var mıdır?Eki Görüntüle 3614505 Eki Görüntüle 3614506
Bencede var gibi hayırlı olsunRegl 10gun kaladan itibaren her gün test yaptım hep negatif awox ve laboquick kullandım. 5 gün kala kan verdim 0.1 çıktı. Negatif diye 2 gün test yapmadım. Bugün gene meraktan test yaptım anında 2. Çizgi çıktı. Hata payı var mıdır?Eki Görüntüle 3614505 Eki Görüntüle 3614506
2 gün var adet günümeBaya belirgin bence var gebelik bugün adet gününüz mü normalde
Laboquick marka hiç yalancı çıkartmıyor diye okudum burda ondan bundan stokladım eveBaya belirgin çıkmış hangi marka
Ayyy inşallahh teşekkür ederimLaboquick yalancı çıkarmıyor tebrikler![]()
çok belirgin inşllah kanda da netleşir sağlıkla gelirRegl 10gun kaladan itibaren her gün test yaptım hep negatif awox ve laboquick kullandım. 5 gün kala kan verdim 0.1 çıktı. Negatif diye 2 gün test yapmadım. Bugün gene meraktan test yaptım anında 2. Çizgi çıktı. Hata payı var mıdır?Eki Görüntüle 3614505 Eki Görüntüle 3614506
Labıquick doğru çıkarıyor elinizde awox varda onunla da nir destekleyin oda silik çıkarsa kesin vardırRegl 10gun kaladan itibaren her gün test yaptım hep negatif awox ve laboquick kullandım. 5 gün kala kan verdim 0.1 çıktı. Negatif diye 2 gün test yapmadım. Bugün gene meraktan test yaptım anında 2. Çizgi çıktı. Hata payı var mıdır?Eki Görüntüle 3614505 Eki Görüntüle 3614506
Bu marka da gayet güvenilir hayırlı olsunRegl 10gun kaladan itibaren her gün test yaptım hep negatif awox ve laboquick kullandım. 5 gün kala kan verdim 0.1 çıktı. Negatif diye 2 gün test yapmadım. Bugün gene meraktan test yaptım anında 2. Çizgi çıktı. Hata payı var mıdır?Eki Görüntüle 3614505 Eki Görüntüle 3614506
Var onunla da yarın tekrarlıcam inşallahLabıquick doğru çıkarıyor elinizde awox varda onunla da nir destekleyin oda silik çıkarsa kesin vardır
Aynı testen bende yaptım bu şekilde hayırlı olsunRegl 10gun kaladan itibaren her gün test yaptım hep negatif awox ve laboquick kullandım. 5 gün kala kan verdim 0.1 çıktı. Negatif diye 2 gün test yapmadım. Bugün gene meraktan test yaptım anında 2. Çizgi çıktı. Hata payı var mıdır?Eki Görüntüle 3614505 Eki Görüntüle 3614506
Yumurtlama çatlama biliyor musunuz acaba günleri yoksa öyle tevafuk mı takip etmiştiniz benim de yumurta çatlamadan geçen 14 gün genelde sonuç verirmiş ama adete de 4 gün var daha bi umut işteRegl 10gun kaladan itibaren her gün test yaptım hep negatif awox ve laboquick kullandım. 5 gün kala kan verdim 0.1 çıktı. Negatif diye 2 gün test yapmadım. Bugün gene meraktan test yaptım anında 2. Çizgi çıktı. Hata payı var mıdır?Eki Görüntüle 3614505 Eki Görüntüle 3614506
Gayet belirgin bir pozitifRegl 10gun kaladan itibaren her gün test yaptım hep negatif awox ve laboquick kullandım. 5 gün kala kan verdim 0.1 çıktı. Negatif diye 2 gün test yapmadım. Bugün gene meraktan test yaptım anında 2. Çizgi çıktı. Hata payı var mıdır?Eki Görüntüle 3614505 Eki Görüntüle 3614506
Benim yumurtlama günüm çok belirgin oluyor kasık ağrısı göğüs ağrısı gibi. Ama valla bu sefer şansa bırakmadım her gün 1 ay boyunca denedim :) tüm testler negatifti 3 gün öncede kan verdim 0.1. bu forumlarda çok gördüm regl zamanı yaklaşınca değer yükselen insanlar Umut olmuştu bana da :) insallah Rabbim isteyen hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinYumurtlama çatlama biliyor musunuz acaba günleri yoksa öyle tevafuk mı takip etmiştiniz benim de yumurta çatlamadan geçen 14 gün genelde sonuç verirmiş ama adete de 4 gün var daha bi umut işte