- 24 Mayıs 2025
- 47
- 67
- 3
- 33
- Konu Sahibi bebis123437
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde böyle çıkmıştı ama adet oldum çokta güvendiğim bi testti
Bu testin yanılttığını kuruma çıkardığını görmedim bence hamilesiniz farklı bir markayla daha deneyin derim
Kaç gün var adete ve hemen mı çıktı eğer adete 3-4 gün varsa ve hemen belirdiyse muhtemelen pozitiftir
6 gün var,10 dk sonra çıktı.Yarın sabah tekrar test yapıcam.teşekkürler inşallah hamişimdir 9 aydır uğrasıyoruzKaç gün var adete ve hemen mı çıktı eğer adete 3-4 gün varsa ve hemen belirdiyse muhtemelen pozitiftir
Yaaa belkide kuruma çizgisiBenimde böyle çıkmıştı ama adet oldum çokta güvendiğim bi testti
İnşallah inşallahhBu testin yanılttığını kuruma çıkardığını görmedim bence hamilesiniz farklı bir markayla daha deneyin derim
Regl tarihimi beklicem,hayal kırıklığı olmasın diye erteledimBen iki gebeligimi de bu testle öğrendim birinde değerim 21 di hatta. Sabah tekrar yaptınız mı?
Belirtiniz var mı acabaRegl tarihimi beklicem,hayal kırıklığı olmasın diye erteledim![]()
Benim bu ay 3. Ay oldu daha yeni bizimYaaa belkide kuruma çizgisikısmet.Sen ne zamandır deniyorsunuz?
Maalesef biraz önce regl oldum,kuruma çizgisiymisBelirtiniz var mı acaba
Maalesef biraz önce regl oldum,kuruma çizgisiymis