• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laboquick

Asev001

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2025
204
23
13
27
Kızlar laboquick kaset test kuruma cıkarıyor mu ?? Dpo 10 bat 3 aralık bugun acayiiiip kabızımm sarı akıntım ve sağlı sollu kasık agrım var kaset testi yapıyorum cıplak gözle görülür silik cıkıyo kamera da belli olmuyor kuruduktan sonra cizgiler daha belirgin görünüyor anlam veremedim bi sormak istedim.. ama sunuda ekleyeyim aynı marka erken gebelik testlerinde hiç bişi yok. Negatif sadece kasetler pozitif çıkıyor..

Kızlar laboquick kaset test kuruma cıkarıyor mu ?? Dpo 10 bat 3 aralık bugun acayiiiip kabızımm sarı akıntım ve sağlı sollu kasık agrım var kaset testi yapıyorum cıplak gözle görülür silik cıkıyo kamera da belli olmuyor kuruduktan sonra cizgiler daha belirgin görünüyor anlam veremedim bi sormak istedim.. ama sunuda ekleyeyim aynı marka erken gebelik testlerinde hiç bişi yok. Negatif sadece kasetler pozitif çıkıyor..
Kuruma yapmıyor yarın yenileyip testi takip et bakalım

Normalde dpo 10 çok erken ama bilemedim o test kuruma yapmıyor sadece onu biliyorum inşallah vardır gebelik 🥰

4 tane yaptım 4 aynı 😂 ultra erkenlerde bişi yok kasette var anlamadım
Benimde aynı senin gibi ama benim erken testimde baya silik çıktı pazartesiye kadar bekliycem pazartesi tekrar yapıcam eğer doğruysa zaten daha koyu çıkar diye düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_20251128_150013.webp
    IMG_20251128_150013.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 46
Sence çizgi var mı bunlarda ?
Hafif var gibi ama ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum hepsi yalancı çizgi çıkartıyor ya da kuruma çizgisi oluşuyor. Ama kaset testler onlar kadar değil

Hafif var gibi ama ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum hepsi yalancı çizgi çıkartıyor ya da kuruma çizgisi oluşuyor. Ama kaset testler onlar kadar değil
Avox marka bu genelde çok öneriyorlar dün yaptığımda bu çizgi yoktu bile laboquıck kaset testimde de konu sahibi hanfendi gibi sonradan belirginleşen bir çizgim vardı o yüzden bilemedim beklemedeyim

Avox marka bu genelde çok öneriyorlar dün yaptığımda bu çizgi yoktu bile laboquıck kaset testimde de konu sahibi hanfendi gibi sonradan belirginleşen bir çizgim vardı o yüzden bilemedim beklemedeyim
Benimkinde vardı kalarak belirgin oldu testler yüzünden kafayı yedık 😂 labuquick cok kullandım ama ilk defa böyle bişey basıma geldi awoxta kuruma cıkarmıyor ama içini açtıgınızda hava aldıgı ıçin siyah bir iz çıkarıyor. Diye biliyorum

Tamam işte bende hayal kırıklığı çok yaşadığım için diyorum awox a da üvenmiyorum cunku bende bundan daha belirgin çizgi çıkardı ama regl oldum o ay. Bu konuda da tek değilim predictor markasında çok overler onunda yanlış çıkarttığı oldu. Sonuçta hepsi kul yapısı kan dışında hiç bir test net sonuç vermiyor helede erken gebelikler

Tamam işte bende hayal kırıklığı çok yaşadığım için diyorum awox a da üvenmiyorum cunku bende bundan daha belirgin çizgi çıkardı ama regl oldum o ay. Bu konuda da tek değilim predictor markasında çok overler onunda yanlış çıkarttığı oldu. Sonuçta hepsi kul yapısı kan dışında hiç bir test net sonuç vermiyor helede erken gebelikler
Ben buna net inanıyorum kasetler daha hassas bana göre

Doğru diyorsun bacım işte insanların heyecanı 🥰

Back
X