- 23 Ağustos 2025
- 2.200
- 4.789
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum canım hepimiz öyleyiz inşallah doğru bir çizgidir diyelim dua edelimDoğru diyorsun bacım işte insanların heyecanı![]()
Aynen öyle canım Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınBiliyorum canım hepimiz öyleyiz inşallah doğru bir çizgidir diyelim dua edelim![]()
Neden hemen çöpe attınız ki hafif de olsa gölge görünüyorÇöpe attım artık resimde belli olmuyor cektim gözle görülüyor
Laboquıck miydi canım inşallah hayırlı haberler alırsın sıkma canınıEki Görüntüle 3679587 benim de böyle çıkmıştı dün ama beta 1 cikti ben güvenmiyorum artık
Evet laboquick ti ama tabi ilk damlattigimda gölgeli gibiydi kuruduktan sonra böyle oldu. Artimed de yaptım O da silik cikti ama o zaten sabıkalı yalanci pozitif çıkarmaktaLaboquıck miydi canım inşallah hayırlı haberler alırsın sıkma canını
Artımed dedilermi bana bişi oluyorEvet laboquick ti ama tabi ilk damlattigimda gölgeli gibiydi kuruduktan sonra böyle oldu. Artimed de yaptım O da silik cikti ama o zaten sabıkalı yalanci pozitif çıkarmakta![]()
Benimde öyle oldu laboquıck ama emin olamadım her zaman yapmıyor böyle bir şeyEvet laboquick ti ama tabi ilk damlattigimda gölgeli gibiydi kuruduktan sonra böyle oldu. Artimed de yaptım O da silik cikti ama o zaten sabıkalı yalanci pozitif çıkarmakta![]()
Her şeyimiz birebir aynı bu arada ama ben DPO sekizdeyim ama beklenen adet tarihi mi 3 Aralık nasıl oldu buKızlar laboquick kaset test kuruma cıkarıyor mu ?? Dpo 10 bat 3 aralık bugun acayiiiip kabızımm sarı akıntım ve sağlı sollu kasık agrım var kaset testi yapıyorum cıplak gözle görülür silik cıkıyo kamera da belli olmuyor kuruduktan sonra cizgiler daha belirgin görünüyor anlam veremedim bi sormak istedim.. ama sunuda ekleyeyim aynı marka erken gebelik testlerinde hiç bişi yok. Negatif sadece kasetler pozitif çıkıyor..
Bende belirtilerde var ama yinede hayırlısı cok yalancı pozitif gördüm ama awox ve laboquickte hic görmedimHer şeyimiz birebir aynı bu arada ama ben DPO sekizdeyim ama beklenen adet tarihi mi 3 Aralık nasıl oldu buMarka testten yaptım ben de gözle görülür bir silik gördüm gibi geldi ama geçenaydı bana aynı şeyi yaptı bu Marka o yüzden çok güvenmiyorum
Vallahi geçen ayki resimlerimi bulabilirsem sana aux ve laba quick markasının bana çıkardığı Silikleri atarım o yüzden çok heveslemiyorumBende belirtilerde var ama yinede hayırlısı cok yalancı pozitif gördüm ama awox ve laboquickte hic görmedim
Belkide kimyasaldı cunku bende kümyasal yasadım daha önceVallahi geçen ayki resimlerimi bulabilirsem sana aux ve laba quick markasının bana çıkardığı Silikleri atarım o yüzden çok heveslemiyorum
Vallahi bu testin bu şekilde çıktığı gün ben gidip kan vermiştim 0.1 çıkmıştı aşkımBelkide kimyasaldı cunku bende kümyasal yasadım daha önce
Evet yaptımSen yumurta takibi yapmış mıydın aşkım
Yumurtlama ne zamanEvet yaptım
19 kasımYumurtlama ne zaman