• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laboquick

Kızlar laboquick kaset test kuruma cıkarıyor mu ?? Dpo 10 bat 3 aralık bugun acayiiiip kabızımm sarı akıntım ve sağlı sollu kasık agrım var kaset testi yapıyorum cıplak gözle görülür silik cıkıyo kamera da belli olmuyor kuruduktan sonra cizgiler daha belirgin görünüyor anlam veremedim bi sormak istedim.. ama sunuda ekleyeyim aynı marka erken gebelik testlerinde hiç bişi yok. Negatif sadece kasetler pozitif çıkıyor..
Testini atar mısın canım bakım bende kaset testiyle gölge gibi görüp anlamıştım gebeliğimi

O zaman sen 22 Kasım’dan sonra DPo 1 diye başlayacaksın yani senin daha bugün DPO 7. Yani âdetin tam bir hafta sonra yani dört ara
Vallahi canım ilk defa ovülasyon takibi yaptım iki çocuk dogurdum ne ovülasyon ne bu kadar gebelik testi yaptım artık insan bünyesi cok farklı olduğu için ne olacağını kestiremiyorum 😂

Canım ben atmıştım benimkine bakar mısın🤭
Tabi canım bakarım hemen
Her şeyimiz birebir aynı bu arada ama ben DPO sekizdeyim ama beklenen adet tarihi mi 3 Aralık nasıl oldu bu🤭😁 Marka testten yaptım ben de gözle görülür bir silik gördüm gibi geldi ama geçenaydı bana aynı şeyi yaptı bu Marka o yüzden çok güvenmiyorum
Var sanki canım sen 2 gün sonra birdaha yap benimde böyle çıkmıştı çünkü kasette 2 gün sonra tekrarladım baya belli olmuştu pembelik

Tabi canım bakarım hemen

Var sanki canım sen 2 gün sonra birdaha yap benimde böyle çıkmıştı çünkü kasette 2 gün sonra tekrarladım baya belli olmuştu pembelik
Vallahi bir geçen ay yaptığım testleri attım bir de bu ay yaptığım testi attım tekrar etiketliyorum burayı görseli, yarın tekrar yapacağım yarın 9D P’dayım yani yumurtlamadan sonra dokuzuncu gün onuncu günden sonra da açık belli oluyor diyorlar ama bilmiyorum nasip işte

Eklentiler

• IMG_5674.webp
    IMG_5674.webp
    35 KB · Görüntüleme: 35
O zaman sen 22 Kasım’dan sonra DPo 1 diye başlayacaksın yani senin daha bugün DPO 7. Yani âdetin tam bir hafta sonra yani dört ara
Benim çatlamam hangi gün olmuş bakar mısınız ben kaçıncı dpo dayım bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_20251124_153052.webp
    IMG_20251124_153052.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 34
Vallahi bir geçen ay yaptığım testleri attım bir de bu ay yaptığım testi attım tekrar etiketliyorum burayı görseli, yarın tekrar yapacağım yarın 9D P’dayım yani yumurtlamadan sonra dokuzuncu gün onuncu günden sonra da açık belli oluyor diyorlar ama bilmiyorum nasip işte
Bir gölge var ama canım bir anda yükselişe giriyor zaten 9 da belli olmazsa 10 da kesin çıkar

Bir gölge var ama canım bir anda yükselişe giriyor zaten 9 da belli olmazsa 10 da kesin çıkar
Bakalım işte yarın dokuz DP olacak yani Yumurtlamadan dokuz gün sonra olacak yapmaya devam edeceğim üç Aralık’a kadar, inşallah koyulaşma olur 3 Aralık doğum günüm🤭🤲🏻🙂

Aaa ama öyle olursa benim döngüm 30 31 güne çıkıyor ben en fazla 22 ila 28 günde bir oluyorum şaşırdım şuan
Askım zaten çatlamadan 12-14 arası regl oluy senin çatlama 24 kasım . 25kasımı dpo 1 saysak …….. 6aralık 12dpo ,7 aralık 13 dpo ,8 aralık 14 dpo beklenen regl 6-8 aralık ortalama senin dedğin gibi 26-28 arası oluyor🙏🏻

Askım zaten çatlamadan 12-14 arası regl oluy senin çatlama 24 kasım . 25kasımı dpo 1 saysak …….. 6aralık 12dpo ,7 aralık 13 dpo ,8 aralık 14 dpo beklenen regl 6-8 aralık ortalama senin dedğin gibi 26-28 arası oluyor🙏🏻
Tamamdır kuzum teşekkür ederim galiba yumurtlama ve çatlama döngüm uzun sürdü başkalarının bir gün pik ertesi gün çatlama ben biraz ondan anlayamadım

Back
X