Kuruma yapmıyor yarın yenileyip testi takip et bakalımKızlar laboquick kaset test kuruma cıkarıyor mu ?? Dpo 10 bat 3 aralık bugun acayiiiip kabızımm sarı akıntım ve sağlı sollu kasık agrım var kaset testi yapıyorum cıplak gözle görülür silik cıkıyo kamera da belli olmuyor kuruduktan sonra cizgiler daha belirgin görünüyor anlam veremedim bi sormak istedim.. ama sunuda ekleyeyim aynı marka erken gebelik testlerinde hiç bişi yok. Negatif sadece kasetler pozitif çıkıyor..
Kuruma yapmıyor yarın yenileyip testi takip et bakalım
Benimde aynı senin gibi ama benim erken testimde baya silik çıktı pazartesiye kadar bekliycem pazartesi tekrar yapıcam eğer doğruysa zaten daha koyu çıkar diye düşünüyorum4 tane yaptım 4 aynıultra erkenlerde bişi yok kasette var anlamadım
Vallahi insallah sabah ilk idrarla tekrar edicemNormalde dpo 10 çok erken ama bilemedim o test kuruma yapmıyor sadece onu biliyorum inşallah vardır gebelik
Hadi bakalım güzel haberlerin gelsin. Koyulasmasi lazım her günVallahi insallah sabah ilk idrarla tekrar edicem
Sence çizgi var mı bunlarda ?Normalde dpo 10 çok erken ama bilemedim o test kuruma yapmıyor sadece onu biliyorum inşallah vardır gebelik
Hafif var gibi ama ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum hepsi yalancı çizgi çıkartıyor ya da kuruma çizgisi oluşuyor. Ama kaset testler onlar kadar değilSence çizgi var mı bunlarda ?
Avox marka bu genelde çok öneriyorlar dün yaptığımda bu çizgi yoktu bile laboquıck kaset testimde de konu sahibi hanfendi gibi sonradan belirginleşen bir çizgim vardı o yüzden bilemedim beklemedeyimHafif var gibi ama ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum hepsi yalancı çizgi çıkartıyor ya da kuruma çizgisi oluşuyor. Ama kaset testler onlar kadar değil
Benimkinde vardı kalarak belirgin oldu testler yüzünden kafayı yedıkAvox marka bu genelde çok öneriyorlar dün yaptığımda bu çizgi yoktu bile laboquıck kaset testimde de konu sahibi hanfendi gibi sonradan belirginleşen bir çizgim vardı o yüzden bilemedim beklemedeyim
İnşallahhh ama gri degildi rengi pembe idi yıkadım gitmediHadi bakalım güzel haberlerin gelsin. Koyulasmasi lazım her gün
Çöpe attım artık resimde belli olmuyor cektim gözle görülüyorTestleri at bakalım yaptığın
Tamam işte bende hayal kırıklığı çok yaşadığım için diyorum awox a da üvenmiyorum cunku bende bundan daha belirgin çizgi çıkardı ama regl oldum o ay. Bu konuda da tek değilim predictor markasında çok overler onunda yanlış çıkarttığı oldu. Sonuçta hepsi kul yapısı kan dışında hiç bir test net sonuç vermiyor helede erken gebeliklerAvox marka bu genelde çok öneriyorlar dün yaptığımda bu çizgi yoktu bile laboquıck kaset testimde de konu sahibi hanfendi gibi sonradan belirginleşen bir çizgim vardı o yüzden bilemedim beklemedeyim
İnşallah doğrudurİnşallahhh ama gri degildi rengi pembe idi yıkadım gitmedi
Ben buna net inanıyorum kasetler daha hassas bana göreTamam işte bende hayal kırıklığı çok yaşadığım için diyorum awox a da üvenmiyorum cunku bende bundan daha belirgin çizgi çıkardı ama regl oldum o ay. Bu konuda da tek değilim predictor markasında çok overler onunda yanlış çıkarttığı oldu. Sonuçta hepsi kul yapısı kan dışında hiç bir test net sonuç vermiyor helede erken gebelikler
Doğru diyorsun bacım işte insanların heyecanıTamam işte bende hayal kırıklığı çok yaşadığım için diyorum awox a da üvenmiyorum cunku bende bundan daha belirgin çizgi çıkardı ama regl oldum o ay. Bu konuda da tek değilim predictor markasında çok overler onunda yanlış çıkarttığı oldu. Sonuçta hepsi kul yapısı kan dışında hiç bir test net sonuç vermiyor helede erken gebelikler
İnşallahİnşallah doğrudur
Aynen canım tabi bir artimed değil tabiki amaBen buna net inanıyorum kasetler daha hassas bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?