Lady Berry

cociz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
32
3
6
37
35 haftalık hamileyim idrar yollarımda enfeksiyon çıktı fakat doktorum önemsenecek derece olmadığını söyledi. beni rahatsız eden bir durum da yok üstüne üstlük. Fakat önlem bazında Lady berry adlı bitkisel ilacı kullanmamı söledi. çok araştırdım ama ilaç hakkında bir şey bulamıyorum kullanan var mıdır?

Türkçe ismi turna yemişi olarak geçiyor ( o şekilde arayın netten ) antibiyotik görevi görüyor korkulacak bisey yok doktorunuza güvenin..

Turna yemişi yazdı internette de ben önemsemedim :) kullanmakta fayda olur diyorsunuz sanırım çok kararsız kaldım. doktor da verip vermemek arasında kalınca ben de bilemedim teşekkürler

Bence çok rahatsız etmiyorsa hiç bilmediğiniz işlere girismeyin derim. Geçenlerde ben de idrar yolu enfeksiyonu olmuştum üstelik rahatsızlık ne kelime neredeyse tuvalete tasinacaktim bol bol su ile atlattım. Siz de bol su için bakın rahatayacaksınız

Hiç rahatsız etmiyor aslında ben anlamadım bile şans eseri yapıldı tahlil de zaten. Yani doktorumda böyle sanki için rahat etsin bari kullan bakalım der gibi verdi ilacı normalde gerekli olsa yorum yapmaz verirdi bilemedim. 35. haftamdayım az da kaldı hiç kullanmak istemiyorum. Su tüketimim çok iyi aslında başka şeyler araştırıyorum. sarımsak yiyin diyen de olmuş. acaba siz su içmekten başka bir şey denediniz mi

aynı şeyi şu an ben de yaşıyorum. hamileliğimin ilk haftasında olmuştum. bol bol su içtim geçti. şimdi gene başladı ama rahatsız ediyor. bol bol bu içerek atlatmaya çalışın, bi kaç gün deneyin bunu bence

En iyi sökücü su günde 2-3 lt su için madem sizi rahatsız etmiyor... Sık sık tuvalete çıkıp atabilirsiniz

limonlu su içmek idrar yollarındaki enfeksiyonları temizliyor diye okumuştum bir yerde. sizin için de faydası ya da zararı olur mu bilemiyorum ama bol su içmek biraz daha rahatlatır diye düşünüyorum.

Turna yemişi yazdı internette de ben önemsemedim :) kullanmakta fayda olur diyorsunuz sanırım çok kararsız kaldım. doktor da verip vermemek arasında kalınca ben de bilemedim teşekkürler
Doktor ilaç ile alakalı ikilemde kaldıysa anlarm ama gereksiz görüp arada kaldıysa size bırakmıştır... Sonuçta bu insanlar boşuna okumuyor.. biliyorlar ne yarar ne yaramaz..

Yurtdışında bazı ülkelerde eczanelerde bitki çayı bölümleri oluyor. Doktorlar çok zor yazıyor antibiyotiği. Kaç defa doktora gidip elimde bitki çayıyla eve döndüğümü bilirim. Genelde idrar yolu enfeksiyonu ve hafif soğuk algınlığı olduğumda kuşburnu çayı veriyorlardı.

39 haftalik hamilelik surecimin tamamini idrar yolu enfeksiyonu ile gecirdim.
Doktorun verdigi ilaclar da fayda saglamadi malesef. Neyse ki erken doguma sebebiyet vermedi.

Doktor size zarari olacak bir sey vermez. Guvenle kullanabilirsiniz.

Bana da doktorum vermişti. adını şimdi hatırlamıyorum da kuşburnu içerikliydi. kullandım.

hamilelere maydonoz bile yedirmiyolar bebeğe zarar verebildiği için

gidip ilk defa duyduğum bi otu mu içeceksin arkadaşım.

başka doktora da git

bol bol su iç

Midem yanmaktan ateş atarken rennie bile içmedim ben en basiti içmek içimden gelmiyor. İlla ki evet doktorun bildiği vardır ben yanlış verdi falan demiyorum böyle gönülsüz verdi bana bıraktı o yüzden sorma gereği duydum. P.tesi tekrar tahlil vericem bakalım yine yüksekse kullanırım şimdilik su limon bide sarımsak kullanacam. teşekkür ederim herkese

Açıkcası bu ürün hakkında intenette arama yaptığınızda sadece satış siteleri çıkıyor. Yabancı kaynaklarda da pasta tarifleri. Ne bir bilimsel makale ne de tıbbi bir yazı. Ben de geçen gebeliğimde geçirdim enfeksiyon. Doktor önce monurol verdi ki gebelerde sık tercih edilir. Sonra hastaneye yatırıp duocid kullandırdı. Tamam idrar yolu enfeksiyonu gebelikte hayati derecede önemli ve sık yaşanıyor ama bu ürüne hem eczacı hem gebe olarak şüphe ile yaklaşıyorum. Bu gebeliğimde de daha 5-6 haftalıkken monurol kullandım. Gene olsa gene şüphe etmeden kullanırım. Düşükler, gebe kalamamalar ve erken dönem su kesesi patlamalarının çoğunun sebebi idrar ve vajinal yol enfeksiyonları.

Ha ne yapıyorum. Sık su içiyorum, aşırı sık çamaşır değişip idrar hissi yaşadığım an tuvalete gidiyorum. Çünkü idrar kesede ne kadar durursa o kadar çok enfeksiyon riski artıyormuş. Kriter şu olmalı idrarın rengi mümkün olduğunca açık sarı olacak.

vay anasını şimdi baktım da bu ürünün içinde adaçayı da var. Hani şu adet düzenlemek ve menopoz yangılarında kullanılan ve hamilelikte içmeyin denilen adaçayı.

Bitki diye güvenilir olur diye düşünülüyor ama raflardaki ilaçların çoğunun içeriği de bitkilerden elde ediliyor.

Şu sıralar popüler bir ürün. Bende duydum ama nedir ne değildir bilmiyorum açıkçası. Doktora danışmakta fayda var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, kullanma...
Oral alınan bir ilaç kullanmanı gerektirecek bir durum olduğunu sanmıyorum.
Krem tarzı birşey kullanabilirsin, eczacılara sor bence.
Onlar yardımcı olacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…