En iyi sökücü su günde 2-3 lt su için madem sizi rahatsız etmiyor... Sık sık tuvalete çıkıp atabilirsinizHiç rahatsız etmiyor aslında ben anlamadım bile şans eseri yapıldı tahlil de zaten. Yani doktorumda böyle sanki için rahat etsin bari kullan bakalım der gibi verdi ilacı normalde gerekli olsa yorum yapmaz verirdi bilemedim. 35. haftamdayım az da kaldı hiç kullanmak istemiyorum. Su tüketimim çok iyi aslında başka şeyler araştırıyorum. sarımsak yiyin diyen de olmuş. acaba siz su içmekten başka bir şey denediniz mi
Doktor ilaç ile alakalı ikilemde kaldıysa anlarm ama gereksiz görüp arada kaldıysa size bırakmıştır... Sonuçta bu insanlar boşuna okumuyor.. biliyorlar ne yarar ne yaramaz..Turna yemişi yazdı internette de ben önemsemedim :) kullanmakta fayda olur diyorsunuz sanırım çok kararsız kaldım. doktor da verip vermemek arasında kalınca ben de bilemedim teşekkürler
Bana da doktorum vermişti. adını şimdi hatırlamıyorum da kuşburnu içerikliydi. kullandım.35 haftalık hamileyim idrar yollarımda enfeksiyon çıktı fakat doktorum önemsenecek derece olmadığını söyledi. beni rahatsız eden bir durum da yok üstüne üstlük. Fakat önlem bazında Lady berry adlı bitkisel ilacı kullanmamı söledi. çok araştırdım ama ilaç hakkında bir şey bulamıyorum kullanan var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?